Εκτός από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Καρναβάλι είναι ίσως ένας από τους πιο αναμενόμενους εορτασμούς τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με την παλιά παράδοση, το δημοφιλές φεστιβάλ ανόητων γιορτάζεται από τις 11 έως τις 16 με πολύ καλό χιούμορ, αστεία κοστούμια, συναρπαστικές παρελάσεις και παιχνίδια πάρτι. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το Mardi Gras ακυρώνεται σχεδόν εντελώς φέτος. Το δημοφιλές Κολωνία Rose Monday Parade λαμβάνει χώρα μόνο ως κουκλοθέατρο, φυσικά χωρίς κοινό. Και βλέπουμε την ανακήρυξη της τριάδας της Κολωνίας ως ταινία στην τηλεόραση. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να γιορτάζουμε το Mardi Gras στο σπίτι ή στον κήπο με τους ανθρώπους του σπιτιού μας. Όσο τηρούνται όλα τα προστατευτικά μέτρα που σχετίζονται με το Corona, τα κοστούμια, τα μπάρμπεκιου, τα παιχνίδια και οι αποκριάτικες διακοσμήσεις εξακολουθούν να είναι στο πρόγραμμα των πάρτι. Στις επόμενες γραμμές θα βρείτε υπέροχες ιδέες και οδηγίες χειροτεχνίας με τις οποίες μπορείτε να οργανώσετε το τέλειο καρναβάλι στο σπίτι ή τον κήπο σας.

Η χειροτεχνία του Mardi Gras είναι μια διασκεδαστική προ-πάρτι δραστηριότητα στην οποία μπορεί να συμμετάσχει όλη η οικογένεια

Φτιάξτε καρναβαλικές διακοσμήσεις - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους.Καρναβάλι είναι επίσης δυνατό στο σπίτι

Χρειάζεστε μόνο λίγη ικανότητα και πολλή δημιουργικότητα για να φτιάξετε διακοσμήσεις καρναβαλιού

Φτιάξτε καρναβαλικές διακοσμήσεις - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους

Ένα στεφάνι πόρτας δεν πρέπει να λείπει στο Mardi Gras

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους

Οι πινακίδες πόρτας όπως αυτή είναι μια καλή εναλλακτική λύση

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους

DIY γιρλάντα με καπέλα πάρτι

Αυτά τα διασκεδαστικά μυτερά καπέλα αποτελούν ουσιαστικό μέρος κάθε πάρτι για κάθε περίσταση. Παρόλο που είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα ειδών για πάρτι ή στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να τα αγοράσετε καθώς μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας πολύ γρήγορα και εύκολα. Το καλύτερο με αυτά τα χειροποίητα καπέλα πάρτι είναι ότι είναι συνήθως καλύτερης ποιότητας, μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν χρόνο με το χρόνο και μπορούν επίσης να διακοσμηθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα, ταινία washi, πομπόν, μαρκαδόρους, ακρυλικά χρώματα και πολλά άλλα όπως θέλετε να τα κάνετε απολύτως μοναδικά και κατάλληλα για το θέμα της εκδήλωσής σας.

Στον ακόλουθο οδηγό χειροτεχνίας, θα σας δείξουμε μια εναλλακτική μέθοδο χρήσης των καπέλων για πάρτι. Μπορείτε να πάρετε ένα υπέροχη γιρλάντα κάνω. Δεδομένου ότι αυτά τα καπέλα δεν φοριούνται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικό χρωματιστό χαρτί αντί για υψηλής ποιότητας χρωματιστό χαρτόνι όταν κάνετε χειροτεχνίες. Εδώ είναι όλα τα υλικά που χρειάζεστε:

 • Χρωματιστό χαρτί ή χαρτόνι?
 • Έγχρωμο κρεπ χαρτί?
 • Ακρυλικά χρώματα και πινέλα.
 • Πομπόμ?
 • Γραμμή;
 • Ψαλίδι;
 • Κόλλα θερμής τήξης.

Πρωτότυπο και όμορφο

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους πολύχρωμους καπέλους γιρλάντα πάρτι

Οδηγίες:

Αρχικά, κόψτε ένα τέταρτο κύκλο από χαρτί και στη συνέχεια κυλήστε τον σε κώνο. Κάντε το άνοιγμα όσο το δυνατόν ευρύτερο. Εφαρμόστε κόλλα κατά μήκος των ραφών και στερεώστε το σχήμα. Η βάση των καπέλων σας για πάρτι είναι πλέον έτοιμη.

Στη συνέχεια, κόψτε μια μακριά λωρίδα χαρτιού κρέπα και κόψτε κρόσσια και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια κολλήστε τη λωρίδα γύρω από το κάτω άκρο του καπέλου του πάρτι σας. Συνδέστε ένα πομπό στην κορυφή του καπέλου με κόλλα. Τώρα αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ζωγραφίστε αστεία σχέδια – πουά, ρίγες, κύματα, λουλούδια, χαμόγελα κ..

Για να τελειώσετε το καπέλο του πρώτου πάρτι, ανοίξτε δύο μικρές τρύπες στο πάνω μέρος και περάστε ένα μακρύ κομμάτι κορδόνι μέσα από αυτό. Επαναλάβετε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα καπέλα. Στη συνέχεια, τακτοποιήστε τα ομοιόμορφα στη χορδή και φτιάξτε τη γιρλάντα σας όσο θέλετε. Μπορείτε πάντα να τα συντομεύσετε ή να τα παρατείνετε ανάλογα με το πώς και πού θέλετε να τα κρεμάσετε.

Αφήστε τα παιδιά να συμμετάσχουν και να αναπτύξουν μαζί πρακτικές δεξιότητες

Φτιάξτε καρναβαλικές διακοσμήσεις - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους

Οι μικροί χομπίστες μπορούν πάντα να βοηθήσουν στη διακόσμηση και τη ζωγραφική

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους καπέλους πάρτι diy

Ανακύκλωση ρολών τουαλέτας δημιουργικά και δημιουργία υπέροχων καρναβαλικών διακοσμήσεων από αυτά

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους καπέλους από ρολό από χαρτί υγείας

DIY πυροβόλα κομφετί

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας πυροβόλα κομφετί γρήγορα και εύκολα; Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούνται μόνο καθημερινά αντικείμενα που πολλοί από εσάς πιθανότατα έχετε ήδη στο σπίτι σας. Αυτά τα χαριτωμένα μικρά poppers πάρτι είναι επίσης επαναχρησιμοποιήσιμα και ξαναγεμίζουν, ώστε να αφήνετε τα κομφετί να βρέχουν όλη την ημέρα. Χρειάζεστε μόνο τα ακόλουθα υλικά:

 • Χαρτί υγείας;
 • Μπαλόνι;
 • Κολλητική ταινία ή ταινία washi.
 • Ψαλίδι;
 • Χρωματιστό χαρτί ή κρεπ χαρτί.
 • Τρύπανο;
 • Δείκτες ή ακρυλικά χρώματα.

Φτιάξτε ένα κουφέτο κομφετί για κάθε καλεσμένο του πάρτι

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους έτοιμα πάρτι κανονιών παιδιών

Οδηγίες:

Πρώτα, δέστε το ανοιχτό άκρο ενός μπαλονιού και μετά κόψτε το στη μέση. Πάρτε το κάτω μισό με τον κόμπο και τεντώστε το στο ένα άκρο του ρολού τουαλέτας. Διορθώστε το όλο θέμα με κολλητική ταινία. Διακοσμήστε τα κανέλα κομφετί σας όπως θέλετε.

Μπορείτε να φτιάξετε σχεδόν απεριόριστη ποσότητα κομφετί με χρωματιστό χαρτί, κομμάτια χαρτιού και μια καλή διάτρηση. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κομφετί που αγοράσατε από το κατάστημα. Τώρα γεμίστε τα κανόνια με αυτό. Κρατώντας την όρθια, τραβήξτε προς τα κάτω το κόμβο του μπαλονιού και αφήστε το. Η δράση άλματος κάνει τα κομφετί να πετούν στον αέρα!

Στο Mardi Gras, η διακόσμηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα πολύχρωμη και ασυνήθιστη

Φτιάξτε καρναβαλικές διακοσμήσεις - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους για να φτιάξετε μόνοι σας κανέλα κομφετί

Επιλέξτε μια ισχυρή τρύπα που μπορεί να τρυπήσει πολλά φύλλα χαρτιού ταυτόχρονα

Φτιάξτε καρναβαλικές διακοσμήσεις - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους φτιάξτε μόνοι σας κομφετί

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρά και μεγάλα κανόνια έκρηξης popper πάρτι

Κροτίδες είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση που χρησιμοποιεί επίσης ρολά τουαλέτας

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους χριστουγεννιάτικες καραμέλες κομφετί diy

Παιχνίδι με βελάκια με μπαλόνια

Το αποκριάτικο πάρτι σας θα ήταν εντελώς ατελές χωρίς μερικά παιχνίδια! Αυτό το παιχνίδι με βελάκια με μπαλόνια είναι ένα κλασικό πάρτι που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες όλων των ηλικιών. Τα παιδιά πρέπει φυσικά να ρίχνουν βελάκια μόνο υπό επίβλεψη. Για να συγκεντρώσετε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι πάρτι θα χρειαστείτε:

 • Ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι, ξύλο ή φελιζόλ.
 • Μπαλόνια?
 • Κομφετί;
 • Κολλητική ταινία;
 • Ακρυλικά ή σπρέι χρώματα.
 • σημειώσεις.

Οδηγίες:

Ξεκινήστε διακοσμώντας τον πίνακα κιμωλίας. Μπορείτε φυσικά να το αφήσετε κενό ή μπορείτε να το βάψετε, να το σφραγίσετε, να το κολλήσετε ή ακόμα και να προσθέσετε μια εικόνα που μπορεί να φανεί πλήρως μόνο όταν σκάσουν όλα τα μπαλόνια.

Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσετε αν θα προετοιμάσετε ανταμοιβές και αν κάθε μπαλόνι ή μόνο μεμονωμένες θα περιέχει κάτι. Γράψτε τις τιμές σε μικρά χαρτονομίσματα, διπλώστε τα και τοποθετήστε τα στα επιλεγμένα μπαλόνια. Βάλτε επίσης μερικά κομφετί σε κάθε μπαλόνι, φουσκώστε το και κόψτε τους άκρους. Συνδέστε τα τελειωμένα μπαλόνια στον πίνακα με κάποια κολλητική ταινία. Κάθε παίκτης μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του τρεις φορές.

Αντί για βραβεία, μπορείτε να γράψετε διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες που πρέπει να ολοκληρώσουν οι νικητές

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρά και μεγάλα παιχνίδια με βελάκια με μπαλόνια

Όσο μικρότερα είναι τα μπαλόνια, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τα χτυπήσετε

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρά και μεγάλα μπαλόνια παιχνιδιών βελάκια

Οι διακοσμήσεις καρναβαλιού είναι εξίσου μέρος του φεστιβάλ με την πραγματική γιορτή. Μη διστάσετε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στο τέλος της γκαλερί μας για περισσότερες υπέροχες ιδέες και έμπνευση. Καλα να περνατε!

Ιδέες για την κατασκευή καρναβαλικών διακοσμήσεων για μικρούς και μεγάλους

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρές και παλιές ιδέες μπουφέ αποκριάτικο κέικ

Τα απαραίτητα για πάρτι όπως το ποπ κορν και η καραμέλα δεν πρέπει σίγουρα να λείπουν από τον μπουφέ σας φέτος

Φτιάξτε καρναβαλικές διακοσμήσεις - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους μεζέδες από τραπέζι μπουφέ

Με αυτά τα φόντα θα έχετε τις καλύτερες φωτογραφίες των κοστουμιών σας

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους φόντο κομφετί για φωτογραφίες

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρά και μεγάλα μπαλόνια φόντο για φωτογραφίες diy

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους με φόντο καρναβαλικές φωτογραφίες

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρά και μεγάλα παιδιά κοστούμι αλόγου καρναβαλιού

Τι θα φτιάξετε πρώτα για τις αποκριάτικες διακοσμήσεις σας?

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρά και μεγάλα παιδικά πάρτι στη διακόσμηση του σπιτιού

Οι γιορτές του καρναβαλιού είναι επίσης πολύ εύκολο στο σπίτι

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους πάρτι με πολύχρωμες γιρλάντες

Πίσω από κάθε πόρτα υπάρχει μια μικρή τιμή για παιχνίδι ή σνακ

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους παιχνίδια πάρτι κερδίστε

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους κέικ διακόσμησης τραπεζιού για πάρτι

Όταν σκάσει, αυτό το μπαλόνι ρίχνει κομφετί παντού!

Φτιάξτε καρναβαλικές διακοσμήσεις - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους γιγάντιους κομφετί μπαλονιών

Διακοσμήσεις καρναβαλιού Tinker - οδηγίες και ιδέες παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους χαρτί διακόσμησης τοίχου diy εύκολα