Ιδέες κουζίνας καρέκλες μπουκαλιών κρασιού

“Το σπίτι μου είναι το κάστρο μου”

Το «το σπίτι μου είναι το κάστρο μου!» Η ιδεολογία δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Όταν κλείνετε την πόρτα από μέσα, θέλετε να νιώσετε την προστασία και την άνεση του σπιτιού σας. Χαλαρώνεις με διαφορετικούς τρόπους. Κάποιοι κάθονται μπροστά στην τηλεόραση, κάποιοι μπροστά στον υπολογιστή και υπάρχουν εκείνοι για τους οποίους το μαγείρεμα είναι η μεγαλύτερη απόλαυση.

Εδώ μπορούμε να παραφράσουμε το ρητό παραπάνω, “Η κουζίνα μου είναι το κάστρο μου!”. Ανήκετε σε αυτήν την ομάδα; Συνεχίζετε να αναρωτιέστε, πού πρέπει να τα αποθηκεύσω όλα αυτά; Πώς μπορώ να στήσω τα πάντα έτσι ώστε να έχω αρκετό χώρο και ταυτόχρονα η κουζίνα μου να φαίνεται ζεστή και άνετη?

Σήμερα συλλέξαμε μερικές ιδέες κουζίνας για εσάς που μας ενέπνευσαν πρόσφατα. Έχουμε επίσης ετοιμάσει φωτογραφίες για το πού να εξετάσουμε σύγχρονους, πρακτικούς και ακόμη και εκκεντρικούς τύπους κατασκευών κουζίνας με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Θα εκπλαγείτε αρκετά με τις προτάσεις μας για τους νέους ορίζοντες σχετικά με τον τρόπο αποθήκευσης των αξεσουάρ κουζίνας σας.

Πάμε μαζί στα παρακάτω παραδείγματα …

Οι ιδέες της κουζίνας μας για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο

Οι ιδέες της κουζίνας ανοίγουν μπουκάλια κρασιού

«Κάτω από το νησί». Μια απλή και εξοικονόμηση χώρου παραλλαγή αποθήκευσης μπουκαλιών κρασιού.

“Διαμέρισμα Μπρατισλάβα”

Ιδέες κουζίνας ανοιχτό ντουλάπι

Ο σχεδιαστής και ιδιοκτήτης σπιτιού Lukas Kordik δημιούργησε ένα εντυπωσιακό ντουλάπι κουζίνας από το δάπεδο μέχρι την οροφή για να αποθηκεύει τα απαραίτητα.

“Dallas Cozy Kitchen”

Συρτάρια για ιδέες κουζίνας

Δείτε πώς μπορεί να μεταμορφωθεί ο χώρος αποθήκευσης της κουζίνας αυτές τις μέρες.

“Harlem Apartment Kitchen”

Ιδέες για την κουζίνα του νησιού

 Περιορισμένος χώρος εργασίας κουζίνας; Εξετάστε την ιδέα ενός μικρού φορητού νησιού που μπορείτε εύκολα να τραβήξετε έξω όταν χρειάζεστε επιπλέον χώρο.

“Νέα Αμερική”

Συρτάρι πιάτων για ιδέες κουζίνας

Ωραίο μείγμα βαμμένων και ξύλινων επίπλων. Καθαρές, απλές γραμμές.

«Κρεμάστηκε κάτω από το νησί»

Ιδέες κουζίνας τραπέζι κρεμασμένα πράγματα

 Δεν είμαστε σίγουροι αν θέλουμε να αφήσουμε τα κατσαρολάκια ορατά παντού, αλλά πρέπει να τα έχουμε όλα κοντά. Εδώ παρουσιάζεται ένα υβρίδιο που συνδυάζει τις 2 επιθυμητές επιλογές.

“Oak Park Kitchen III”

Ιδέες κουζίνας ντουλάπι κουζίνας

 Αυτός ο χώρος ντουλάπας περιλαμβάνει καθιστικό και μπαρ, καθώς και χώρο αποθήκευσης στον τοίχο για την αποθήκευση γυάλινων σκευών και μπουκαλιών ποτών.

Ευρωπαϊκό λευκό

Ιδέες κουζίνας λευκή κουζίνα

Εδώ έρχεται η ευρωπαϊκή ιδέα για μια μικρή και λειτουργική κουζίνα. Το χρώμα είναι λευκό οπότε καμία απόχρωση δεν θα σας αποσπάσει την προσοχή.

Το πνεύμα του εξοχικού σπιτιού

Οι ιδέες της κουζίνας ανοίγουν ταψιά

Τα ανοιχτά ράφια, τα κρεμαστά φρούτα και τα διασκεδαστικά χρώματα αντικατοπτρίζουν το πνεύμα του εξοχικού σπιτιού.

Φτιαγμένο με φαντασία

Ιδέες κουζίνας δύο ντουλάπια

Τα έπιπλα ήταν σε καλή κατάσταση, οπότε οι σχεδιαστές το καθάρισαν πρώτα. Το εξωτερικό βάφτηκε ξανά και το εσωτερικό καλύφθηκε ξανά με χαρτί επαφής.

Το ντουλάπι των μυστικών

Ντουλάπα για ιδέες κουζίνας

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον μικρό τοίχο που αποτελείται από μια κρυφή αποθήκη. Εκεί μπορείτε να κρατήσετε το απαγορευμένο αγαπημένο φαγητό των παιδιών σας.

Κάτω από τη σόμπα

Ιδέες κουζίνας ανοιχτά

 Μια ενδιαφέρουσα ιδέα με συνδυασμένο χρώμιο και μαύρο.

Δείξτε μινιμαλιστικό

Ιδέες κουζίνας στο συρτάρι

Αυτή η κουζίνα διαθέτει μοντέρνες πόρτες ντουλαπιών, γεγονός που δίνει στον σχεδιασμό μια μινιμαλιστική εμφάνιση.

Εφαρμόστε ένα αστικό στυλ

Ιδέες κουζίνας πολλά πιάτα

Το ένα μετά το άλλο έρχεται μια κουζίνα της οποίας οι λείες και φυσικές γραμμές επιβάλλουν ένα αστικό και μοντέρνο στυλ.

Σχεδιάστε πάνω από το αυτοσχέδιο τζάκι

Κρεμαστά φωτιστικά ιδέες κουζίνας πράσινα

Το τζάκι εδώ είναι στην πραγματικότητα μια βιβλιοθήκη και πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός της πλάκας στην κορυφή είναι δροσερός.

Σχεδιασμός σε λευκό και μεταλλικό χρώμα

Ιδέες κουζίνας λεμόνι

Το λευκό και το μεταλλικό χρώμα συναντιούνται σε αυτή την κουζίνα για να της δώσουν μια μοναδική εμφάνιση.

Ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό στυλ και γεύση. Ο καθένας σχεδιάζει το σπίτι του σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις. Ακόμα κι έτσι, είναι πάντα αναζωογονητικό να εξετάζετε νέες συμβουλές και παραδείγματα.

Ελπίζουμε ότι οι 16 υπέροχες ιδέες κουζίνας για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο που σας παρουσιάσαμε θα σας φέρουν με κάποιο τρόπο στη χρήση. Η ζωή λοιπόν είναι ωραία και ευκολότερη, έτσι δεν είναι?