Είστε στη διαδικασία αγοράς μιας νέας εντοιχισμένης κουζίνας ή σκέφτεστε να μετατρέψετε την παλιά; Στη συνέχεια, αυτές οι 5 τρέχουσες τάσεις της κουζίνας σίγουρα θα χρησιμεύσουν ως έμπνευση για τη νέα σας ονειρική κουζίνα. Ποια υλικά και χρώματα είναι σήμερα σε ζήτηση; Ποια στυλ και καινοτομίες είναι αυτή τη στιγμή σε τάση; Ακόμα κι αν δεν πρέπει να κυνηγάτε τυφλά κάθε διαφημιστική εκστρατεία, τουλάχιστον η μία ή η άλλη τάση προσφέρει λίγη έμπνευση για να φέρετε μια ανάσα φρέσκου αέρα στους τέσσερις τοίχους σας.

κέντρα κουζίνας σύγχρονη τεχνολογία σχεδιασμού κουζίνας

Τα σκοτεινά μέτωπα στο ματ κατακτούν την κουζίνα

Αφού η υψηλή γυαλάδα σε λευκό ήταν η απόλυτη τάση στην κουζίνα εδώ και χρόνια, τα σκούρα χρώματα σε ματ είναι τώρα σε άνοδο. Πάνω απ ‘όλα, τα μέτωπα κουζίνας σε μαύρο και ανθρακί προτιμούνται όλο και περισσότερο από τους κατασκευαστές, καθώς και από τους ιδιοκτήτες κουζίνας. Η υψηλή στιλπνότητα φαίνεται όλο και λιγότερο αυτή τη στιγμή. Οι επιφάνειες, από την άλλη πλευρά, φαίνονται όλο και πιο μεταξένιες στα ντουλάπια, καθώς και στις επενδύσεις και στις επιφάνειες εργασίας. Αυτό τα κάνει να φαίνονται λίγο συγκρατημένα, αλλά ακόμα εξαιρετικά αριστοκρατικά και κομψά. Ένα πολύ πρακτικό πλεονέκτημα είναι οι καινοτόμες επικαλύψεις κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι οποίες προσφέρουν σταθερή προστασία στις ματ επιφάνειες και κάνουν τον καθαρισμό της κουζίνας πολύ πιο εύκολο. Μια αρμονική ισορροπία με το πιο σκούρο χρώμα, οπτικά και απτικά, προσφέρεται από ξύλινα στοιχεία και άλλα υλικά υψηλής ποιότητας σε πέτρα ή οπτικά από σκυρόδεμα.

τάσεις κουζίνας 2020 ανθρακί μέτωπα μοντέρνος σχεδιασμός κουζίνας

Οτι "Χώρος στο διάστημα" Η έννοια αυξάνεται σε δημοτικότητα

Ο ανοιχτός σχεδιασμός του χώρου διαβίωσης είναι πολύ δημοφιλής εδώ και πολύ καιρό, αλλά φέτος είναι ιδιαίτερα η κουζίνα που θα το νιώσει. Γίνεται όλο και περισσότερο το επίκεντρο της καθημερινότητας. Η τάση είναι η απρόσκοπτη σύνδεση της κουζίνας με τον υπόλοιπο χώρο διαβίωσης με έναν αρκετά μεγάλο χώρο διαβίωσης. Οι χώροι τραπεζαρίας και καθιστικού συνδυάζονται με το γραφείο του σπιτιού και τη γωνιά ανάγνωσης με έναν πολύ φυσικό και ταυτόχρονα διακριτικό τρόπο. Τα έπιπλα κουζίνας μπορούν να τοποθετηθούν στον ανοιχτό χώρο διαβίωσης ως ράφια και ντουλάπια. Αυτό δημιουργεί μια σπιτική ατμόσφαιρα και περισσότερη οπτική ηρεμία. Δεδομένου ότι η τάση προς το λεγόμενο cocooning είναι πλέον όλο και περισσότερο σε ζήτηση για κουζίνες, πολλοί κατασκευαστές συμπεριλαμβάνουν τα δωμάτια χρησιμότητας στο σχεδιασμό των κουζινών τους.

Αυτές και πολλές άλλες πρακτικές λύσεις κουζίνας μπορούν να εφαρμοστούν καλύτερα με μια ατομικά σχεδιασμένη εντοιχισμένη κουζίνα. Εκτός από τον μεγάλο αριθμό παρόχων στην αγορά, υπάρχουν ιδιαίτερα καλές επιλογές για το σχεδιασμό ενός ανοιχτού χώρου καθιστικού και τραπεζαρίας Κουζίνες Schüller στο. Προσφέρουν μια ολοκληρωμένη επιλογή στοιχείων και εξαρτημάτων που δεν είναι καθόλου κατώτερα από τις ατομικές σας απαιτήσεις για μια ονειρική κουζίνα.

τάσεις κουζίνας 2020 δωμάτιο σε δωμάτιο

Τα πλακάκια του μετρό παραμένουν ενημερωμένα

Τα πλακάκια του μετρό που έγιναν τόσο δημοφιλή στα έπιπλα κουζίνας πριν από μερικά χρόνια βιώνουν αυτή την επιστροφή τους. Τα μικρά ορθογώνια φαίνονται αρκετά αστικά και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά άλλα στοιχεία επίπλωσης από διαφορετικούς τρόπους διαβίωσης. Παρόμοια με τους σταθμούς του υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου της δεκαετίας του 1960, αυτοί είναι συνήθως ελαφρώς υαλοπίνακες και λευκοί. Για τα μοντέρνα σκούρα μπροστινά μέρη της κουζίνας, τα πλακάκια του μετρό είναι ένας τέλειος συνδυασμός συνεργατών, ο οποίος εξασφαλίζει επίσης μια λεπτή δυναμική στο δωμάτιο.

τάσεις κουζίνας 2020 πλακάκια καθρέφτη μετρό κεραμίδια

Οι κουζίνες μας γίνονται πιο έξυπνες

Σε περιόδους ψηφιοποίησης, ο εξοπλισμός της κουζίνας μας γίνεται όλο και περισσότερο δικτυωμένος. Για παράδειγμα, μπορούμε να ετοιμάσουμε τον πρωινό μας καφέ από τον καναπέ ή να ρυθμίσουμε την απορροφητική κουκούλα. Με την ανάπτυξη προς το έξυπνο σπίτι, οι τεχνολογίες γίνονται επίσης όλο και πιο έξυπνες. Πολλοί ειδικοί της κουζίνας ελέγχουν μερικά πράγματα από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων ή αναπτύσσουν καινοτόμα νέα προϊόντα σε άμεση συνεργασία για μια βέλτιστη εμπειρία μαγειρέματος και εξαιρετική απόλαυση.

τάσεις κουζίνας έξυπνης οικιακής κουζίνας 2020

Το μοντέρνο στυλ εξοχικής κατοικίας φαίνεται διαχρονικό

Ρουστίκ σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ξεπερασμένο και βαρετό. Αλλά αντίθετα. Η σύγχρονη εξοχική κουζίνα εντυπωσιάζει με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό επίπλων και τη ρουστίκ άνεση. Καινοτόμες συσκευές μαγειρέματος στο σωστό στυλ μπορούν επίσης φυσικά να ενσωματωθούν επιδέξια εδώ. Επιπλέον, τα τυπικά μέτωπα κασέτας στα μοντέρνα σκούρα και ματ χρώματα φαίνονται πολύ σπιτικά και φυσικά δεν πρέπει να λείπουν οι δημοφιλείς λαβές από ντουλάπια και συρτάρια από ξύλο, ορείχαλκο ή χρυσό.

σύγχρονες τάσεις κουζίνας εξοχικής κουζίνας 2020

Ελπίζουμε ότι αυτές οι 5 τρέχουσες τάσεις στην κουζίνα σας έχουν δώσει αρκετή έμπνευση. Όταν σχεδιάζετε την κουζίνα σας, σκεφτείτε ποιες πτυχές της ζωής είναι πιο σημαντικές για εσάς. Μπορείτε να βασιστείτε στην πολυετή εμπειρία των αρμόδιων επαγγελματιών της Τιμή επίπλων, τότε τίποτα δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην κουζίνα των ονείρων σας.

 σκούρο γκρι ματ τάσεις κουζίνας 202

τάσεις κουζίνας βοηθητικού δωματίου κουκούλας 2020