Ποιος δεν το γνωρίζει: Το διαμέρισμα έχει μόλις επιπλωθεί πλήρως και όμως έχετε την αίσθηση ότι του λείπει η λάμψη. Για να δώσετε ξανά στο σπίτι σας αυτό το σίγουρο, υπάρχουν συνήθως μόνο μερικές κινήσεις των χεριών που μπορείτε να λάβετε υπόψη. Δεν χρειάζεται να καταφεύγετε σε νέα επίπλωση, γιατί τα μικρά βήματα συνήθως βοηθούν να φέρει λίγο την όψη του διαμερίσματος. Αποκαλύπτουμε τις 3 κορυφαίες συμβουλές σχεδιασμού για πολλή υπερβολή και στυλ:

συμβουλές σχεδιασμού σαλόνι τηλεοπτική βάση τοίχου

Λίγο LED δεν βλάπτει ποτέ

Δοκιμάστε το με άνεση … Πιστό σε αυτό το σύνθημα, στηριζόμαστε στον φωτισμό LED σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις. Όχι μόνο τα τυποποιημένα φώτα νεράιδας και τα κουτιά LED δημιουργούν μια πιο σπιτική ατμόσφαιρα, αλλά οι επισημάνσεις οροφής LED είναι επίσης το μεγάλο χτύπημα φέτος. Η εμφάνιση φωτός είναι ιδιαίτερα όμορφη και, ανάλογα με τις ανάγκες σας, τοποθετεί τέλεια ολόκληρο το δωμάτιο ή μεμονωμένες γωνίες. Τα φώτα LED έχουν επίσης μεγάλη επίδραση πίσω από τα έπιπλα: πίσω από την τηλεόραση, στο μπουφέ ή κάτω από το κρεβάτι, λάμπουν σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια και θέτουν λεπτομερείς επισημάνσεις. Ειδικά τώρα, όταν έρχεται η κρύα εποχή και ο χειμώνας είναι προ των πυλών, είναι ιδιαίτερα ωραίο να απολαμβάνεις ατμοσφαιρικό φως με ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι στον καναπέ. Η συμβουλή μας: Χρησιμοποιήστε σχέδια φωτισμού με μπαταρία για να αποφύγετε περιττά μπερδεμένα καλώδια πίσω από τον καναπέ ή τη ντουλάπα. Για ακόμα περισσότερη παραγγελία, μπορείτε επίσης να επιλέξετε φώτα LED με κολλητική πλευρά και να εξοικονομήσετε ενοχλητικά κανάλια φωτός, αν θέλετε μόνο να ορίσετε μικρές πινελιές.

συμβουλές σχεδιασμού σαλόνι led φώτων

Η βάση τοίχου της τηλεόρασης

Μια τηλεόραση δεν έχει πόδι δωρεάν, θα υποστήριζαν κάποιοι. Διαφωνούμε με αυτό, γιατί αυτό δεν μπορεί να ξεβιδωθεί δωρεάν. Ένα στήριγμα τοίχου για την τηλεόραση δεν είναι μόνο ένα gadget που εξοικονομεί χώρο, αλλά και στρογγυλοποιεί το διαμέρισμα με κομψό τρόπο. Αγαπάμε το μινιμαλιστικό στυλ που θα κρατήσει φέτος – και αυτό περιλαμβάνει το να αφήνουμε τους τοίχους του διαμερίσματος να λάμπουν σε πλήρη λαμπρότητα. Τα περισσότερα είναι περισσότερα και αυτός είναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιούμε μόνο υπέροχες τοιχογραφίες, αλλά έχουμε επίσης τις οικιακές συσκευές μας τοποθετημένες στον τοίχο. Λοιπόν, τι θα λέγατε να κρεμάσετε την ολοκαίνουργια τηλεόραση επίπεδης οθόνης στον τοίχο και να έχετε την τέλεια θέα όχι μόνο από τον καναπέ αλλά και από την τραπεζαρία; Σας κεντρίσαμε το ενδιαφέρον; Στη συνέχεια, θα μάθετε μερικές ακόμη καλύτερες στιγμές για το Βραχίονα τηλεόρασης: Το καλό κομμάτι έχει αρκετά κόλπα και δεν μπορεί μόνο να τοποθετηθεί στον τοίχο, αλλά μπορεί επίσης να στρίψει αριστερά και δεξιά. Τα περιστροφικά σχέδια που μπορούν επίσης να μετακινηθούν πάνω και κάτω είναι χρήσιμα στην κρεβατοκάμαρα. Η τηλεόραση μπορεί να συνδεθεί ψηλότερα και να επιτρέπει ακόμα μια τέλεια θέα από το κρεβάτι.

τηλεοπτικοί τοίχοι από τοίχο από σκυρόδεμα

Το καθαρό και μινιμαλιστικό στυλ

Τώρα που λάβατε δύο εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές και gadget από εμάς, το στυλ του διαμερίσματος του διαμερίσματος δεν πρέπει φυσικά να αγνοηθεί. Φυσικά, οι παραπάνω συμβουλές σχεδιασμού θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια μικρή υπερβολή. Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να έχετε κατά νου ότι ένα διαμέρισμα φαίνεται ιδιαίτερα κομψό και μοντέρνο εάν έχει επιπλωθεί σύμφωνα με μια συγκεκριμένη ιδέα. Προσέξτε σε ένα συγκεκριμένο στυλ χρώματος που τραβάτε σε όλα τα σαλόνια – σαν ένα κόκκινο νήμα. Λιγότερα είναι περισσότερα: Μην προσπαθήσετε να βάλετε πολλά έπιπλα το ένα δίπλα στο άλλο, αλλά φροντίστε να απλώσετε τα έπιπλά σας. Οι γυμνοί τοίχοι δεν πρέπει να καλύπτονται με ντουλάπια ή ράφια, γιατί υπάρχουν αξεσουάρ για αυτό.

Εάν έχετε λάβει υπόψη σας αυτές τις τρεις συμβουλές, θα νιώσετε ξανά άνετα στους τέσσερις τοίχους σας σε χρόνο μηδέν. Πείστε τον εαυτό σας για αυτό!

μινιμαλιστικές συμβουλές διακόσμησης σαλονιού

συμβουλές διακόσμησης τοίχου Σκανδιναβικές