Πίνακες & amp; Συρταριέρες για σαλόνι λευκή επιφάνεια

Έχετε συρταριέρα στο σπίτι; – ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού για εσάς

Γνωρίζατε ότι έχετε ήδη πολλές ιδέες για την επίπλωση αυτού του μπουφέ; Μπορεί να χρησιμεύσει υπέροχα ως χώρος αποθήκευσης στο σαλόνι, τραπεζαρία και αίθουσα παιχνιδιών ή ως βιτρίνα για τα υπέροχα αξεσουάρ σας.

  1. Ιδέα επίπλων επίπλων (η πρώτη εικόνα)

Ξεκινήστε με ένα ψηλό αντικείμενο στη μία άκρη του μπουφέ.

Δύσκολα μπορεί να πάει στραβά με μια λάμπα. Συμπληρώστε τον υπόλοιπο χώρο με ένα μέσο και ένα μικρό αντικείμενο. Τέλος πρέπει να πετύχεις μια κλιμακωτή εμφάνιση.

Στην εικόνα εδώ, η λάμπα αντιπροσωπεύει το ψηλότερο αντικείμενο και τα βάζα – τα χαμηλότερα σκαλιά. Εάν έχετε μια σχετικά μικρή συρταριέρα, αυτή η διάταξη θα γεμίσει ολόκληρο το δωμάτιο. Εάν έχετε περισσότερο χώρο, τα αντικείμενα πρέπει να τοποθετηθούν κοντά στο ένα άκρο.

κομψά μπουφέ & Συρταριέρες για σαλόνι

Πυραμιδικός

Πίνακες & amp; Συρταριέρες για συρτάρια σαλονιού

Ξεκινήστε με αντικείμενα που ταιριάζουν. Λάμπες ή βάζα με τοιχοποιία λειτουργούν πολύ καλά. Επίσης κλείστε κόλπα. Αυτό μπορεί να είναι είτε ένα είτε περισσότερα κατορθώματα. Είναι καλύτερο να τα τοποθετήσετε κεντρικά πάνω από τη συρταριέρα.

Γεμίστε την επιφάνεια του μπουφέ με βιβλία, βάζα με λουλούδια και μικροαντικείμενα.

Καλλιτεχνικά σχεδιασμένο

Ιδέες επίπλωσης Μπουφές & amp; Συρταριέρα για μοντέρνο σαλόνι

Οι χρήσιμες περιοχές προβολής, όπως το πικάπ ή ο μετρητής ράβδων, είναι πιο ελκυστικές εάν δίνουν την εντύπωση ότι χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα. Εάν έχετε ένα μπαρ αυτοεξυπηρέτησης, ένα απλό ποτήρι θα μπορούσε να φαίνεται πολύ ωραίο, δεν το νομίζετε?

Όπως οι δύο πλευρές μιας κλίμακας

Πίνακες & amp; Συρταριέρες για επιτραπέζιο φωτιστικό σαλονιού

Εάν τακτοποιείτε αντικείμενα και στα δύο άκρα του μπουφέ, τότε έχει κάτι από τον χαρακτήρα ενός παλιού Ζυγού. Ωστόσο, αυτό αφορά περισσότερο την οπτική και όχι τη φυσική ισορροπία. Στην εικόνα εδώ, όλα τα αντικείμενα – η λάμπα, τα βιβλία, το φυτό – θα φαίνονταν πολύ «βαρύτερα» αν ήταν όλα τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο. Παρατηρήστε πώς το φωτιστικό με το στρογγυλό αμπαζούρ συμβάλλει στην οπτική ισορροπία μετακινώντας το από το κέντρο?

Αποσπούν την προσοχή από την τηλεόραση (1)

Πίνακες & amp; Συρταριέρες για σαλόνι μασίφ φυσικό ξύλο λακαρισμένο

Ζωγραφίζοντας τον τοίχο σε σκούρο μπλε, ήταν δυνατό να τραβήξει την προσοχή μακριά από την τηλεόραση και τη συρταριέρα. Μπορείτε να κοιτάξετε μακριά από ένα γλυπτό με νόημα, κλείνοντάς το.

Αποσπούν την προσοχή από την τηλεόραση (2)

Πίνακες & amp; Συρταριέρες για σαλόνι διακοσμητικά αντικείμενα κλαδιά βάζο

Γεμίστε το χώρο γύρω από την τηλεόραση με βάζα, κηροπήγια και άλλα αντικείμενα περίπου του ίδιου ύψους. Χρησιμοποιήστε την ιδέα της επίπλωσης με τη διαβάθμιση από πριν για να τακτοποιήσετε τα αντικείμενα και στα δύο άκρα. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τον τοίχο πάνω του, σε στυλ γκαλερί.

Έπιπλα ιδέα για πολυεπίπεδη εμφάνιση

Πίνακες & amp; Συρταριέρες για σαλόνι κορνίζα λευκό

Το κλειδί για την ευθυγράμμιση των βιβλίων είναι η χρήση πλαισιωμένων κομματιών διαφόρων μεγεθών. Πρώτα μπορείτε να ακουμπήσετε ή να κρεμάσετε τα μεγάλα κομμάτια στον τοίχο και στη συνέχεια να αναλογίσετε τα μικρότερα κομμάτια μπροστά του. Εναλλαγή πορτρέτου σε μορφή τοπίου. Εάν ένα μικρό πλαίσιο φαίνεται χαμένο, δοκιμάστε να το ακουμπήσετε σε ένα σωρό βιβλία. Δημιουργήστε περισσότερο ενδιαφέρον πασπαλίζοντας ενδιάμεσα κάποια απτικά αντικείμενα. Μην ανησυχείτε εάν κάποια μέρη των αντικειμένων είναι κρυμμένα. Οι κρυφές πλευρές των αντικειμένων είναι μία από αυτές.

 Δώστε χώρο για ένα μεγάλο έργο τέχνης

Πίνακες & amp; Συρταριέρες για ξύλινα χαλιά επίπλων σαλονιού

Έχετε ένα πολύ εξελιγμένο έργο τέχνης πάνω από το μπουφέ; Κρατήστε τις ρυθμίσεις στην επιφάνεια απλές και χαμηλές, ώστε να μην ανταγωνίζονται το μεγάλο έργο τέχνης. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε τρεις ή περισσότερους μικρούς σωρούς ή βιβλία μικρής μορφής σε μια σειρά. Θα μπορούσατε επίσης να βάλετε μερικά λεπτά κηροπήγια σε μια άκρη.

Να είστε παιχνιδιάρικοι με τις αναλογίες

Πίνακες & amp; Συρταριέρες για ξύλινο πάτωμα επιτραπέζιου φωτιστικού σαλονιού

Εδώ είναι μια υπέροχη επίπλωση ιδέα για εσάς: Βάλτε μια υπερμεγέθη λάμπα σε ένα μικρό μπουφέ. Αυτός είναι ένας αρκετά γρήγορος και εύκολος τρόπος για να επιτύχετε μια τολμηρή εμφάνιση. Τοποθετήστε έναν ωραίο δίσκο ή ένα μικρό βάζο με λουλούδια ανάμεσα στις λάμπες. Τώρα τελειώσατε.