Το στυλ Empire στην εσωτερική διακόσμηση

Απο Στυλ αυτοκρατορίας δημιουργήθηκε στη Γαλλία τον 19ο αιώνα. Τότε ήταν που ο Ναπολέων κυβέρνησε εκεί. Κάποιος βλέπει αυτό το στυλ ως μια ύστερη φάση του κλασικισμού. Βασίζεται στον θαυμασμό για το μεγαλείο του αυτοκράτορα. Από εδώ προέρχεται το όνομα.

Το στυλ χαρακτηρίζεται από το συνδυασμό πολλών διαφορετικών στοιχείων. Ο τρόπος που αναμειγνύονται έχει να κάνει πολύ με το προσωπικό γούστο του Ναπολέοντα.

Θαυμάσιες ιδέες επίπλωσης σε στιλ Empire

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού επίπλων στυλ αυτοκρατορίας λευκό χρυσό

Πρώτον, αγαπούσε την αρχαία τέχνη και επίσης βρήκε την ιδεολογία των Ρωμαίων ηγεμόνων εμπνευστική. Εξ ου και οι πολλές ομοιότητες με το ρωμαϊκό στυλ.

Ταυτόχρονα, ο αυτοκράτορας διεξήγαγε πολλούς πολέμους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής. Εκεί ήρθε σε επαφή με τον αιγυπτιακό πολιτισμό.

Πολλά από τα μοτίβα και τα στοιχεία αυτού είναι μέσα Στυλ αυτοκρατορίας μπορεί επίσης να δει.

Κύρια χαρακτηριστικά του στυλ Empire με μια ματιά

Αυτοκρατορία στυλ κεραμίδι μοτίβο κόκκινο ταβάνι

Απο Στυλ αυτοκρατορίας πρέπει απαραίτητα να έχει κάτι αλαζονικό στον δικό του χαρακτήρα. Είναι πομπώδες, γιορτινό, πολυτελές. Τα χρώματα είναι πολύ εντυπωσιακά, τα υλικά – υπέροχα. Υπάρχει πάντα πολλή τυπικότητα στις λεπτομέρειες. Προφανώς δεν είναι ένα στυλ που είναι τόσο εύκολο να μιμηθούμε στο σπίτι.

Μάλλον, μπορείτε να τον δείτε στα γραφεία επίσημων προσωπικοτήτων και πολύ πλούσιων ανθρώπων.

Εάν επιλέξετε το Στυλ αυτοκρατορίας Εάν αποφασίσετε στο σπίτι, απλά πρέπει να εκτελεστεί τέλεια. Διαφορετικά, μπορεί να ντρέπεστε.

Περιτριγυρισμένο από πολυτέλεια

πολυέλαιος ιδέες διακόσμησης στυλ αυτοκρατορίας

Αυτό είναι ίσως ένα από τα λίγα στυλ που χρησιμοποιεί ένα φωτεινό χρώμα ως φόντο. Αυτό είναι πολύ συχνά το κόκκινο και πιο συγκεκριμένα – μοβ. Πλούσια αντιθέσεις ή εξίσου πλούσιες αποχρώσεις συμπληρώνουν αυτό το χρώμα. Αυτά είναι, για παράδειγμα, μπλε, πράσινο, μοβ, μαύρο, χρυσό, κίτρινο. Κυριαρχούν στο δωμάτιο και τονίζουν τον εορταστικό χαρακτήρα της ατμόσφαιρας.

Χρώματα σε αυτό το στυλ

μοτίβο κεραμιδιών στυλ αυτοκρατορίας κόκκινο

Έπιπλα μπάνιου με κόκκινες πινελιές

Αυτοκρατορία στυλ κεραμίδι μοτίβο κόκκινα έπιπλα μπάνιου

Τα χρώματα είναι μία από τις μεθόδους με τις οποίες εκφράζεται ο πλούτος και η περίσσεια. Είναι ένα οπτικό ισοδύναμο της ακμής στην οποία ο Ναπολέων πίστευε ότι ζούσε.

Τα υφάσματα σε στιλ αυτοκρατορίας είναι πολύ υψηλής ποιότητας και φαίνονται ακριβά, αλλά τις περισσότερες φορές είναι επίσης. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα είναι το μάρμαρο, το ξύλο, ο χρυσός, οι πολύτιμοι λίθοι και το μετάξι. Το πάτωμα σε αυτό το στυλ είναι κατασκευασμένο από φυσική πέτρα και επίσης καλυμμένο με υφάσματα που έχουν μετάξι.

Μπορείτε να εφαρμόσετε σύγχρονα υλικά με τη μορφή ταπετσαρίας. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι τα ταπισερί.

Η οροφή επεξεργάζεται ομαλά και έχει μια ελαφριά σκιά. Ο φωτισμός οροφής είναι αρκετά κατάλληλος.

Υλικά και επεξεργασία επιφάνειας

αυτοκρατορικό λουτρό ανεξάρτητη μπανιέρα

Τα έπιπλα από μασίφ σκούρο ξύλο είναι τα πιο κατάλληλα για επίπλωση επίπλων. Τικ, καρυδιά και όλα τα είδη κόκκινου ξύλου ταιριάζουν υπέροχα με αυτό. Η επιφάνεια είναι γυαλισμένη και διαθέτει πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες και ανάγλυφα. Συχνά μιμούνται αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως στήλες ή γείσα.

Προκειμένου τα έπιπλα να ταιριάζουν με τον βασιλικό χαρακτήρα του στυλ, είναι καλύτερο να το επεξεργαστείτε με το χέρι. Είναι πάντα πολύ ατομικά, ακριβώς όπως αντιστοιχεί σε ένα βασιλικό δωμάτιο.

Έπιπλα Empire για το σαλόνι

έπιπλα σαλονιού δαπέδου με πλακάκια αυτοκρατορίας

Για την ταπετσαρία χρησιμοποιούνται μόνο λεπτά υφάσματα. Αυτά είναι π.χ. δέρμα, μετάξι και άλλα υλικά υψηλής ποιότητας. Τα έπιπλα είναι διακοσμημένα με χρυσό και μπρούτζο.

Τα έπιπλα μέσα Στυλ αυτοκρατορίας θα πρέπει να είναι πάρα πολλά σε αριθμό μόνο. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο αυτό το στυλ εγγράφεται άσχημα στη σύγχρονη ζωή. Αυτό κυριαρχεί περισσότερο από τον μινιμαλισμό.

Μαζί πρέπει να καταλήξουν σε ένα εορταστικό και θεατρικό σενάριο. Μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό το στυλ έχει μια αισθητική και λιγότερο λειτουργική και άνετη απαίτηση.

Οι χρυσές αποχρώσεις κάνουν αυτό το μπάνιο να φαίνεται ιδιαίτερα κομψό

αυτοκρατορία στυλ κεραμίδι μοτίβο μπάνιο ανεξάρτητη μπανιέρα

Η διακόσμηση

Η λειτουργία της διακόσμησης είναι να τονίσει τον χαρακτήρα του στυλ της Αυτοκρατορίας. Τα στρατιωτικά κίνητρα είναι χαρακτηριστικά. Παρόμοια μοτίβα από τον αιγυπτιακό και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό είναι επίσης ενσωματωμένα.

Οι ζωντανές ιδέες μέσα Στυλ αυτοκρατορίας μπορεί να είναι δύσκολο να ταιριάζει σε ένα μέσο διαμέρισμα. Προορίζονται ήδη για μια πολυτελή ατμόσφαιρα. Αλλά ακόμα και τότε πρέπει να συνεργαστείς με έναν πολύ καλό σχεδιαστή. Διαφορετικά όλα μπορεί ξαφνικά να φαίνονται φθηνά και τυροκομικά.

Ανεξάρτητη μπανιέρα στη μέση του μπάνιου

μπανιέρα ανεξάρτητου μπάνιου με πλακάκια τύπου αυτοκρατορίας

Πολύτιμα ξύλινα έπιπλα με κλασικό σχεδιασμό

ιδέες επίπλωσης στυλ αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινα έπιπλα

Κομψά αξεσουάρ σπιτιού σε χρυσό

αυτοκρατορια στυλ χρυσά αξεσουάρ εσωτερικές ιδέες ξύλινα έπιπλα ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού στυλ αυτοκρατορίας αξεσουάρ χρυσός πολυέλαιος ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού αυτοκρατορίας δερμάτινη ξύλινη καρέκλα

Ζήστε σαν βασίλισσα

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού αυτοκρατορίας καρέκλα καθρέφτη ντουλάπι μακιγιάζ

Υπέροχα διακοσμημένο

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού αυτοκρατορίας σχεδιασμός τοίχου πανέμορφος

Μικρό ρολόι παππού και κηροπήγιο από μαύρο μάρμαρο και ορείχαλκο

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού αξεσουάρ επίπλων στυλ αυτοκρατορίας έπιπλα στυλ αυτοκρατορίας εσωτερική διακόσμηση ξύλινα έπιπλα εσωτερικές ιδέες έπιπλα στυλ αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού έπιπλα μπάνιου ιδέες εσωτερικής διακόσμησης επίπλων στυλ αυτοκρατορίας πάγκος επίπλων από πραγματικό ξύλο έπιπλα στυλ αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινα έπιπλα ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού επίπλων στυλ αυτοκρατορίας ξύλινος πάγκος επίπλων έπιπλα στυλ αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινα έπιπλα τραπεζάκι σαλονιού γύρο έπιπλα στυλ αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινα έπιπλα διακοσμήσεις ιδέες στολίδια έπιπλα στυλ αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινα έπιπλα τραπεζαρία αυτοκρατορια-στιλ-επιπλα-εσωτερικο-σχεδιασμος-ιδεες-ξύλινα έπιπλα-συρταριέρα ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού επίπλων στυλ αυτοκρατορίας ξύλινος πολυέλαιος επίπλων με κεριά έπιπλα στυλ αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινα έπιπλα υπέροχο σχέδιο έπιπλα στυλ αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινα έπιπλα στρογγυλά τραπέζια χρυσά έπιπλα στυλ αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινα έπιπλα κρεβατοκάμαρα που έχει συσταθεί έπιπλα στυλ αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινα έπιπλα γραφείο έπιπλα αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινο ρολόι επίπλων έπιπλα αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινα έπιπλα βιτρίνα ξύλινη συρταριέρα έπιπλα αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ξύλινες καρέκλες έπιπλα αντίκες έπιπλα αυτοκρατορίας ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού έπιπλα υπνοδωματίου γραφείο ιδεών εσωτερικής διακόσμησης επίπλων αυτοκρατορίας