υπνοδωμάτιο φενγκ σούι πίνοντας τσάι

Ποια είναι η αρχαία θεωρία της αρμονίας;?

Το υπνοδωμάτιο είναι μια όαση ηρεμίας και ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να ονειρευτείτε. Η επίπλωση ενός τόσο σημαντικού δωματίου όχι μόνο σκόπιμα αλλά με προσεκτική σκέψη μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο. Για να αντιμετωπιστούν όλες οι αισθήσεις σας, σας βοηθά να εστιάσετε στο αρχαία ασιατική διδασκαλία Feng Shui για προσανατολισμό. Αυτό βασίζεται στο να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ολοκληρωμένη αίσθηση ευημερίας μέσα στους τέσσερις τοίχους σας. Το Τσι ή Τσι σημαίνει τη ροή της ζωής και είναι ακριβώς αυτή η ροή ενέργειας που είναι σημαντική στο Φενγκ Σούι. Αρμονία χρώματος, σχήματος και υλικού Δεν είναι καθοριστικό το ύφος της επίπλωσης, αλλά η τοποθέτηση επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού έτσι ώστε να νιώθετε ασφαλείς και ασφαλείς στο υπνοδωμάτιό σας. Εάν συμβαίνει αυτό, θα κοιμηθείτε καλύτερα, θα πάτε πιο γρήγορα το πρωί και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να παραμείνετε σε ισορροπία. Γιατί αν νιώθετε άβολα στο διαμέρισμά σας, το τσι δεν μπορεί να ρέει σωστά.

υπνοδωμάτιο feng shui απαλές αποχρώσεις από ανοιχτό ξύλο

Όσο πιο ανενόχλητο ρέει το τσι, τόσο καλύτερα αισθάνεστε – σε αυτό βασίζεται Βελτιστοποίηση διαμερισμάτων με το Φενγκ Σούι. Φανταστείτε τον Τσι σαν μια χορευτική φιγούρα που βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, κουνιέται από τις πόρτες και κάνει μερικούς γύρους του δωματίου σας ξανά και ξανά. Οτιδήποτε έχει αιχμηρές άκρες και μυτερές γωνίες μπορεί να εμποδίσει το τσι. Οι καθαρές γραμμές και οι απαλές καμπύλες, από την άλλη πλευρά, δημιουργούν μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα που υποστηρίζει την αναγέννησή σας. Μια συγκεκριμένη τάξη και σαφήνεια συμβάλλουν επίσης σε αυτό: είναι καλύτερο να τοποθετείτε τα πράγματά σας σε ντουλάπια, συρταριέρες και σεντούκια, αλλά όχι κάτω από το κρεβάτι σας. Αυτό το έπιπλο είναι το επίκεντρο του υπνοδωματίου σας και θα πρέπει να επιτρέπει το τσι από όλες τις πλευρές. Βεβαιωθείτε ότι το άκρο της κεφαλής δεν βρίσκεται κάτω από τα ράφια ή τα δοκάρια της οροφής και ότι δεν τεντώνετε απευθείας στο πέρασμα μεταξύ του παραθύρου και της πόρτας στο κρεβάτι ανάπαυσης. Συνιστάται ένα "Θέση ισχύος" του κρεβατιού, όπου η άκρη του κεφαλιού βρίσκεται σε έναν λείο τοίχο σε μια προστατευμένη κόγχη.

υπνοδωμάτιο feng shui επιπλωμένο φυσικό χρώμα σκούρο ξύλο

Θα πρέπει να έχετε την πόρτα στη θέα και όχι πίσω σας. Οτιδήποτε έχει θετική επίδραση στη σωματική και ψυχική σας ευημερία έχει επίσης μια αναζωογονητική επίδραση στις οικείες δραστηριότητες στο υπνοδωμάτιό σας. Φαίνεται ότι είναι μπροστά δεξιά "παραδοσιακή γωνιά αγάπης", φαίνεται από την πόρτα του υπνοδωματίου. Υπάρχουν εκπαιδευμένοι εμπειρογνώμονες του Feng Shui που είναι πεπεισμένοι ότι οι ανύπαντροι που βάζουν το κρεβάτι τους εκεί θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους να βρουν έναν σύντροφο και αυτόν με αυτόν τον τρόπο, ας το πούμε έτσι "καλώ". Εάν το κρεβάτι έχει ένα στρώμα που δεν είναι πολύ σκληρό και είναι εξοπλισμένο με χαλαρά μαξιλάρια, αυτό αντιστοιχεί ακριβώς στις προτάσεις του Φενγκ Σούι. Η ακαταστασία, τα βρώμικα ή στεγνά ρούχα, η σιδερώστρα ή ο υπολογιστής πρέπει να απαγορευτούν από το υπνοδωμάτιο, έτσι ώστε να είναι ιδανικό για την επαναφόρτιση των μπαταριών σας και για μια αισθησιακή σπηλιά αγάπης. Αν προτιμάτε έπιπλα από φυσικά υλικά όπως ξύλο ή μπαστούνι, κοιμηθείτε σε κλινοσκεπάσματα από φυσικές ίνες. Έχετε ένα μεγάλο μεταξωτό μαξιλάρι για την πλάτη σας όταν θέλετε να καθίσετε άνετα στο κρεβάτι ή να χαλαρώσετε με ευχαρίστηση.

κρεβατοκάμαρα φενγκ σούι με απαλές υφές με απαλή επίπλωση

Φορέστε νυχτικά από βαμβάκι, μπατίστ ή μετάξι – αν πάτε στο κρεβάτι με ένα φθαρμένο μπλουζάκι, παίρνετε μαζί σας παλιές ανησυχίες. Για να αφήσετε την ερωτική φαντασία σας ελεύθερη, συνιστάται να τοποθετήσετε την τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο όσο πιο διακριτικά γίνεται. Όταν επιλέγετε χρώματα, το Feng Shui τείνει να έχει δροσερές αποχρώσεις με ασθενή κορεσμό χρωμάτων που εκπέμπουν ηρεμία. Το ερωτικό κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο επιλεκτικά. Η επίδραση σηματοδότησής τους θα μπορούσε να σας αναστατώσει ενώ πρέπει επειγόντως να χαλαρώσετε. Αποχρώσεις του μπλε, του λευκού χρώματος, του μπεζ ή του ματ πράσινου θεωρούνται καλές επιλογές. Περνάτε περίπου το ένα τρίτο της ζωής σας στην κρεβατοκάμαρα, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να κοιμάστε προς την κατεύθυνση που σας βολεύει περισσότερο. Ανήκετε στη λεγόμενη ανατολική ομάδα, η οποία πρέπει να κατευθυνθεί νότια ή νοτιοανατολικά, ανατολικά ή βόρεια; Or ανήκετε στη δυτική ομάδα, που κοιμάται καλύτερα με το κεφάλι στραμμένο δυτικά ή νοτιοδυτικά, βορειοδυτικά ή βορειοανατολικά; Εάν δεν γνωρίζετε με βεβαιότητα, μπορείτε να βρείτε την καλύτερη κατεύθυνση ύπνου με τη βοήθεια της κλασικής μεθόδου Feng Shui "Σύστημα Ανατολής-Δύσης" βρίσκω.

feng shui υπνοδωμάτιο ουδέτεροι τόνοι γκρι αποχρώσεις

Οι καθρέφτες στο υπνοδωμάτιο δεν πρέπει να τοποθετούνται ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι. Η μόνιμη αντανάκλαση προκαλεί υπερβολική δραστηριότητα (Yang-Qi), η οποία έχει διαταραχές σε εσάς. Το Φενγκ Σούι αποδίδει επίσης το ίδιο αποτέλεσμα σε μεγάλα πράσινα φυτά και σιντριβάνια σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό το μέρος ηρεμίας χρειάζεται επίσης συσκευές για συσκότιση, όπως κουρτίνες ή ρολά. Το Φενγκ Σούι εξισώνει κυρίως τον ύπνο με το Γιν-Τσι, που σημαίνει εσωστρεφής και εκφράζεται στο σκοτάδι και τη σιωπή. Από αυτή την άποψη, κάνετε τη χάρη στον εαυτό σας μην τοποθετώντας το κρεβάτι σας σε έναν τοίχο με σωλήνες που χρησιμοποιούνται συχνά για νερό ή θέρμανση. Επειδή ακόμη και ένας σχεδόν ακατανόητος θόρυβος μπορεί να σας εμποδίσει υποστροφικά να βρείτε ξεκούραστο ύπνο. Ορισμένοι κανόνες του Φενγκ Σούι δεν μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα, ειδικά σε μικρά, ελικοειδή δωμάτια. Αλλά μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι προεξοχές τοίχου ή τα παρόμοια δεν σας δείχνουν με τις γωνίες. Το Φενγκ Σούι υποθέτει ότι το Τσι θα ήταν δυσμενώς δεμένο ως αποτέλεσμα. Ορισμένοι παραβατικοί παράγοντες μπορούν να εξασθενήσουν με τα υφάσματα και μπορείτε επίσης να επιτύχετε πολλά με την αναδιάταξη των επίπλων. Όσο περισσότερο ασχολείστε με το Φενγκ Σούι, τόσο περισσότερο εσωτερικεύετε τη γνώση αυτής της παραδοσιακής διδασκαλίας της Άπω Ανατολής και μαθαίνετε να την εφαρμόζετε.

   υπνοδωμάτιο φενγκ σούι φυσικά υλικά χαμηλό φως  Το Φενγκ Σούι είναι ο σωστός τρόπος για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο με φυσικά χρώματα