Ι: Οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουν τον όρο Feng-Shui, αλλά δεν γνωρίζουν πραγματικά τι ακριβώς αφορά το στυλ επίπλωσης και σε τι πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Το όνομα προέρχεται από τα κινέζικα και μπορεί να μεταφραστεί ως άνεμος (Feng) και νερό (Shui). Η μετάφραση από μόνη της, ωστόσο, δεν σας δίνει μια ιδέα για το τι ακριβώς βρίσκεται πίσω από την κινεζική διατύπωση. Όπως ήδη αναφέρθηκε, αυτό είναι ένα συγκεκριμένο στυλ επίπλωσης που προορίζεται να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι είναι σε αρμονία με το περιβάλλον τους. Η προέλευση του Feng Shui πηγαίνει πολύ πίσω – η διδασκαλία του Feng Shui έχει αποδειχθεί ότι έχει εμφανιστεί πριν από περισσότερα από 3000 χρόνια. Σήμερα, οι ειδικοί μας εξηγούν ποιοι κανόνες ισχύουν για το Φενγκ Σούι και ποιες θετικές επιπτώσεις έχει η διδασκαλία.

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού φενγκ σούι

Ι: Ποιοι είναι οι σημαντικοί κανόνες που πρέπει να τηρούνται στο Φενγκ Σούι;?

Ε: Με την πρώτη ματιά, το Φενγκ Σούι φαίνεται εξαιρετικά πολύπλοκο σε πολλούς. Ωστόσο, εάν ασχοληθείτε με το θέμα και τηρήσετε μερικούς κανόνες, θα καταλάβετε γρήγορα τις πιο σημαντικές αρχές και το βαθύτερο νόημα που κρύβεται πίσω από τη διδασκαλία. Στο Φενγκ Σούι υπάρχει 5 βασικά στοιχεία.Σε κάθε στοιχείο δίνεται μια κατεύθυνση, χρώμα, εποχή και νόημα. Για παράδειγμα, το “ξύλο” σχετίζεται με την Ανατολή και το πράσινο χρώμα. Το στοιχείο της γης είναι ένα σύμβολο για τα τέλη του καλοκαιριού και έχει την έννοια του “κάτω στη γη”. Κάθε στοιχείο διαθέτει επίσης θετική ή αρνητική ενέργεια.

ιδέες σαλονιού φενγκ σούι

Ι: Τι πρέπει να επιτύχει το Φενγκ Σούι;?

Ε: Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο όρος συχνά συνδέεται με ένα πολύ συγκεκριμένο ύφος επίπλωσης και ορισμένους κανονισμούς που ορίζει το στυλ. Τα άτομα με αϋπνία συχνά γνωρίζουν τον όρο. Είναι γνωστό ότι η τακτοποίηση επίπλων σε ένα δωμάτιο μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα τη νύχτα. Το Φενγκ Σούι επιφέρει κυρίως «υγιή ζωή». Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη στους τέσσερις τοίχους σας για να έχετε θετική επίδραση στη δική σας υγεία.

Οι οβάλ γωνίες διαθέτουν σαλόνι σύμφωνα με το φενγκ σούι

Ι: Πώς μπορείτε να φανταστείτε ένα δωμάτιο που ήταν επιπλωμένο σύμφωνα με τους κανόνες του Φενγκ Σούι?

Ε: Στο Φενγκ Σούι, όχι μόνο η διάταξη ορισμένων επίπλων, αλλά και τα σχήματα και τα χρώματα τους παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εκ των προτέρων θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ειδικά έπιπλα για να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Φενγκ Σούι. Τα αξεσουάρ σπιτιού, για παράδειγμα στο Ενημερωτικό δελτίο L idl είναι ιδανικά για αυτό. Αυτά είναι μοντέρνα αντικείμενα με τη βοήθεια των οποίων μπορείτε να σχεδιάσετε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά. Η επιλογή στο Lidl είναι μεγάλη – ως πελάτης, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την επίπλωση που αντιστοιχεί στην προσωπική σας ιδέα Feng Shui. Ένα δωμάτιο που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Feng Shui είναι στην καλύτερη περίπτωση ένα φωτεινό δωμάτιο με ψηλά ταβάνια και καλή θέα.

ιδέες επίπλωσης σαλονιού τραπεζαρίας σύμφωνα με το φενγκ σούι

Προκειμένου να αποφευχθούν πιθανοί παράγοντες στρες, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλα στο δωμάτιο έχουν στρογγυλά σχήματα. Γωνίες ή μυτερά αντικείμενα πρέπει να αποφεύγονται. Εάν υπάρχουν γωνίες, πρέπει να στρογγυλοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερο. Η διδασκαλία προβλέπει επίσης ορισμένους κανονισμούς σχετικά με τα χρώματα που χρησιμοποιούνται. Ένα υπνοδωμάτιο πρέπει να έχει σιωπηλά χρώματα. Το σαλόνι, από την άλλη πλευρά, μπορεί να διαθέτει έντονα, αδιαφανή χρώματα. Φυσικά, παρά το Feng Shui, το δικό σας στυλ επίπλωσης δεν πρέπει να ξεχαστεί. Άλλωστε, το προσωπικό άγγιγμα συμβάλλει σημαντικά στο αν νιώθεις άνετα ή όχι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, οι δικές σας ιδέες μπορούν να συνδυαστούν με τις προδιαγραφές του Φενγκ Σούι.

  διαμορφωμένο υπνοδωμάτιο φενγκ σούι