σαλόνι ιδέες σαλόνι σχεδιασμός κουζίνα

Πρακτικές ιδέες διαβίωσης

Ένα θέμα που αγαπάμε στο Freshideen είναι τα διαμερίσματα που σχεδιάζουν οι σχεδιαστές για τον εαυτό τους. Αυτό ακριβώς αφορά το σημερινό άρθρο. Η Cristina Bordoiu κατάγεται από τη Ρουμανία, είναι σχεδιάστρια και έδωσε στον κόσμο μια ματιά στο υπέροχο διαμέρισμά της.

Χαρακτηριστική είναι, μεταξύ άλλων, η αγάπη της για το ποδήλατο και τη φύση, τα οποία αποδεικνύονται σαφώς πλεονεκτικά εδώ.

Η ίδια λέει ότι κάποτε είδε ένα ποδήλατο που ενσωματώθηκε σε μπανιέρα. Θεώρησε ότι ήταν υπέροχο και αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο μια μέρα. Η καλύτερη επιλογή έχει αποδειχθεί ότι σχεδιάζετε το δικό σας διαμέρισμα στη μικρή πόλη Arad, εδώ θα βρείτε το εκπληκτικό σας Ζωντανές ιδέες.

Έξυπνη επίπλωση μικρού διαμερίσματος

τραπέζι με χαλί ντουλάπι τηλεόρασης

Στη χρωματική παλέτα, η αγάπη για τη μητέρα φύση έρχεται από μόνη της. Όλα έγιναν σε φυσικό μπεζ χρώμα. Κοκκινωπό και πράσινο έχουν επίσης αναμιχθεί σε αυτές τις ιδέες επίπλωσης.

Συμπαγής και άνεση

ιδέες διαβίωσης σαλόνι τηλεόραση ντουλάπι πράσινος καναπές

Το διαμέρισμα έχει μόνο 40 τετραγωνικά μέτρα. Όλοι οι τοίχοι έχουν αφαιρεθεί και όλα έχουν συνδυαστεί σε ένα διαμέρισμα. Είχε νόημα να διαχωρίσουμε το όλο πράγμα χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους σχεδιαστών. Μόνο το μπάνιο διαχωρίστηκε τελικά από το υπόλοιπο δωμάτιο.

Ντουλάπα με καθρέφτη

ιδέες διαβίωσης ιδέες ντουλάπα ντουλάπα σαλονιού

Υπάρχει ένας καθρέφτης στην είσοδο. Το βεστιάριο είναι πραγματικά κρυμμένο πίσω του. Ο υπόλοιπος χώρος χωρίζεται σε παράλληλες επιφάνειες. Στο κεντρικό τμήμα του δωματίου υπάρχει ένα δωμάτιο επισκεπτών. Από τη μία πλευρά σημειώθηκε από τον εξοπλισμό κουζίνας και από την άλλη – από διαφανή κινητά ράφια.

Πρακτικές ιδέες διαβίωσης

σαλόνι ιδέες σχεδιασμός σαλονιού σαλόνι

Από εκεί μπορείτε να κοιτάξετε την κρεβατοκάμαρα. Αυτό βρίσκεται στην άλλη πλευρά της μονάδας τοίχου σε σχήμα διχτυού.

Ενσωματώστε τον χώρο εργασίας

ιδέες διαβίωσης υπνοδωμάτιο κρεβατοκάμαρα αποθήκη

Στο υπνοδωμάτιο υπάρχει χώρος όχι μόνο για ένα διπλό κρεβάτι, αλλά και για έναν χώρο εργασίας. Αυτή η ζωντανή ιδέα λειτουργεί πολύ καλά σε περιορισμένους τομείς. Ο τοίχος ήταν επίσης εφοδιασμένος με ένα είδος ποδιάς. Αυτά τα προστατεύουν από τη βρωμιά.

Αλλά ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο χώρο εργασίας ξανά! Περιλαμβάνει πλωτά ράφια και κρεμαστή λάμπα. Εκπληρώνει επίσης τη λειτουργία μιας επιφάνειας εργασίας.

Οι κίτρινες καρέκλες δημιουργούν οπτικό ενδιαφέρον

ζωντανές ιδέες κίτρινες καρέκλες deco ιδέες

Λειτουργικότητα

ιδέες διαβίωσης ράφια σύστημα κρεβάτι αποθήκη καναπές

Η Χριστίνα σκέφτηκε επίσης την πιθανότητα κάποια στιγμή να θελήσει να δημιουργήσει λίγο περισσότερη ιδιωτικότητα στην κρεβατοκάμαρα μέσω δημιουργικών ιδεών διαβίωσης. Γι ‘αυτό κρέμασε κουρτίνες με κοκκινωπό χρώμα. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να αποσυρθεί ή να επεκταθεί.

Στήσε την κουζίνα

ζωντανές ιδέες κουζίνα επιφάνεια εργασίας κουζίνα πίσω τοίχος

Η κουζίνα επίσης δεν είναι πολύ μεγάλη και είναι πολύ στενή. Ένα τραπέζι αναιρέθηκε υπέρ ενός νησιού κουζίνας.

Αποθήκη κάτω από το νεροχύτη

ιδέες για το σπίτι νεροχύτη καθρέφτη ποδηλάτου

Πώς σας φαίνεται το εσωτερικό σχέδιο της Χριστίνας; Θα θέλατε να ενσωματώσετε μία ή περισσότερες από τις ιδέες σας στο σπίτι σας;?