αρθρωτές κουζίνες κουζίνες σχεδιαστικές ιδέες χάλυβα

Σύγχρονες αρθρωτές κουζίνες

Μοντέρνο Αρθρωτές κουζίνες μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες. Αυτό ισχύει τόσο για την αισθητική όσο και για την αποτελεσματικότητα.

Η μοντέρνα σπονδυλωτή κουζίνα γίνεται μια φυσική προέκταση του σαλονιού και της τραπεζαρίας σε ένα ανοιχτό σχέδιο.

Σήμερα πρόκειται για τη συλλογή EL_01 του Elmar. Προσφέρει πολλές σχεδιαστικές λύσεις, οι οποίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε περίπλοκο εξοπλισμό κουζίνας. Δείχνουν ένα διεθνές στυλ και μια πινελιά μινιμαλισμού. Οι σχεδιαστές πίσω από αυτό είναι οι Ludovica + Roberto Palomba.

Η κουζίνα μπορεί να αγοραστεί με πτυσσόμενα τραπέζια φαγητού και διαθέτει χώρους εξυπηρέτησης που στεγάζονται στο νησί της κουζίνας. Αυτό με τη σειρά του δημιουργήθηκε ειδικά για την εταιρεία Elmar.

Αρθρωτή κουζίνα με σχέδιο που κόβει την ανάσα

αρθρωτές κουζίνες κουζίνες τραπεζαρία τραπεζαρία κουζίνα νησί

Οι περισσότερες κουζίνες φιλοξενούν πολλές υφές. Μια ποικιλία χρωμάτων χρησιμοποιείται επίσης εδώ. Όλα αυτά δημιουργούν μεγάλες και ανεπανάληπτες αντιθέσεις. Το El_01 χρησιμοποιεί πολλές επιφάνειες διαφορετικού πάχους. Αυτό εξασφαλίζει μια υπέροχη οπτική ποικιλία.

Εδώ μπορείτε να δείτε μεγάλες κουκούλες, υπέροχες επιφάνειες εργασίας που έχουν δημιουργηθεί από μεγάλη ποικιλία υλικών. Αυτά κυμαίνονται από ανοξείδωτο ατσάλι έως υπερυψωμένο μάρμαρο.

Μπορείτε επίσης να δείτε πολλές διαφορετικές καινοτόμες και εξαιρετικά δημιουργικές λύσεις σε αυτήν τη συλλογή. Με αυτό εννοούμε, για παράδειγμα, νησιά κουζίνας που χρησιμεύουν επίσης ως επιφάνειες σερβιρίσματος. Ντουλάπια με πολύ διαφορετικές ξύλινες επιφάνειες χρησιμοποιούνται επίσης εδώ. Το όλο θέμα εμπλουτίζεται επίσης από μεγάλο αριθμό συνθέσεων.

Μέρος αυτής της συλλογής είναι επίσης ο λεγόμενος πίνακας εξαφάνισης (Easy Table) του Elmar. Έτσι, κάποιος συμβάλλει στις αναφορές εξοικονόμησης χώρου του EL_01. Ο εργονομικός συνδυασμός ανοιχτών ραφιών και κλειστών ντουλαπιών παρέχει άφθονο χώρο αποθήκευσης και προβολής.

Διαφορετικά υλικά εξασφαλίζουν την ποικιλία του σχεδιασμού

αρθρωτές κουζίνες υλικά σχεδιασμού κουζίνας

Πρωτότυπα σκαμπό μπαρ

αρθρωτές κουζίνες κουζίνες σχεδιασμός αντίθεση χρώματα μπαρ

Κομψές σπονδυλωτές κουζίνες – θέα από έξω

αρθρωτές κουζίνες ιδέες σχεδιασμού κουζίνας

Κόκκινο τραπέζι ως εντυπωσιακό

αρθρωτές κουζίνες κουζίνες σχεδιασμός κόκκινο τραπέζι

Ιταλικές σπονδυλωτές κουζίνες

αρθρωτές κουζίνες κουζίνες ιταλικές κόκκινες πινελιές

Μινιμαλιστικό κρεμαστό φωτιστικό σε κόκκινο χρώμα

αρθρωτές κουζίνες κουζίνες ιταλικό κόκκινο κρεμαστό φως

Η ξύλινη επιφάνεια του τραπεζιού φέρνει ζεστασιά στην κουζίνα

αρθρωτές κουζίνες σχεδιασμός κουζίνας τραπεζαρία τραπεζαρία ξύλινη επιφάνεια

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τύπο κουζίνας, θα προσθέσετε απίστευτη ποικιλία στο σπίτι σας. Επιπλέον, η ικανότητα προσαρμογής σε ένα ανοιχτό σχέδιο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Θέλετε να μετατρέψετε την κουζίνα σας σε ένα φιλόξενο μέρος για την οικογένεια; Θέλετε να είναι καλά οργανωμένο και φανταχτερό ταυτόχρονα; Αν ναι, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος με αυτήν τη συλλογή.

Απλώς προσθέστε τα σκαμπό του μπαρ και τα φώτα που κρέμονται. Αυτό θα σας προσφέρει μια αρκετά άνετη κουζίνα με λίγη ιταλική ατμόσφαιρα. Εμείς στο Freshideen λατρεύουμε αυτήν την προσέγγιση, στην οποία φαίνεται σαν προέκταση του χώρου διαβίωσης.

Λάκα και ξύλο

αρθρωτές κουζίνες κουζίνες σχεδιασμός ξύλου βερνίκι

Νησί κουζίνας με μεγάλη επιφάνεια

αρθρωτές κουζίνες κουζίνες σχεδιασμός κουζίνας νησί μεγάλη επιφάνεια

Σχεδιάζοντας μια λευκή σπονδυλωτή κουζίνα

σπονδυλωτές κουζίνες σχεδιασμός κουζίνας κρεμαστό φως

Καθαρές γραμμές

αρθρωτές κουζίνες σχέδιο κουζίνας λευκό

Πλούσιο εσωτερικό σχέδιο

αρθρωτές κουζίνες κουζίνες σχεδιάζουν λευκά έπιπλα

Το EL_01 θα ταίριαζε επίσης με τον τρόπο ζωής σας;?