που ζουν στο εξοχικό στυλ ρουστίκ έπιπλα συμβουλές ιδέες παραδείγματα

Μοντέρνο σπίτι με μια πινελιά εξοχικού στιλ

Το vintage στυλ είναι πιο μοντέρνο από ποτέ. Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε ότι κάποιος θα αμφιβάλλει τώρα για τη γοητεία του. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ενσωματώσετε έναν παλιό καναπέ στο εσωτερικό σχέδιο, θα προσελκύσει πολύ περισσότερη προσοχή από έναν νέο. Αυτό ισχύει επίσης όταν το τελευταίο έχει δημιουργηθεί από κορυφαίο σχεδιαστή.

Ζώντας σε στιλ εξοχικού σπιτιού

συμβουλές επίπλωσης επίπλων καθιστικού στυλ εξοχικού σπιτιού

Για τον ίδιο λόγο, αξίζει να χρησιμοποιήσετε ξανά ένα παλιό χαλί στο εσωτερικό, ακόμη και αν έχει έναν ή δύο λεκέδες.

Ρουστίκ έπιπλα σαλονιού σε στυλ DIY

εξοχικό στυλ σαλόνι βαλίτσα έπιπλα βαλίτσα

Ακόμα και ένα κομμάτι σε vintage στιλ είναι συνήθως αρκετό για να δώσει στο σπίτι μια αδιαμφισβήτητη ατομική εμφάνιση. Σήμερα θα μιλήσουμε για αυτήν την περιστασιακή, τυχαία εμφάνιση με vintage έπιπλα!

Προφορές και αιχμαλωτισμούς

ζουν σε εξοχικό στυλ έπιπλα σαλονιού ρουστίκ

Γενικές αρχές

Στη συνέχεια, θέλουμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε διάφορες στρατηγικές για την επιτυχημένη αντιστοίχιση ενός πιο συντηρητικού στυλ εξοχικής κατοικίας με κάτι νέο που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα κριτήρια. Αλλά εδώ είναι μερικές από τις βασικές αρχές εκ των προτέρων. Πρώτον, το μοντέρνο πρέπει να κυριαρχεί και τα παλιά πράγματα θα πρέπει να είναι οι προφορές. Δεύτερον, αναζητήστε την αντίθεση μεταξύ του παραδοσιακού (με την έννοια του στυλ της εξοχικής κατοικίας) και του νέου. Από τον θησαυρό των vintage αντικειμένων, αναζητήστε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα με τη σύγχρονη ατμόσφαιρα στην οποία βρίσκεστε.

Δωμάτιο σοφίτας – κομψό και ρουστίκ

που ζουν στο εξοχικό σπίτι στυλ σοφίτα έπιπλα δωματίου ξύλο

Πλήρως κατασκευασμένο από ξύλο

που ζουν στο εξοχικό σπίτι στυλ έπιπλα κρεβατοκάμαρα συμβουλές επίπλωση κρεβάτι

Παρακολουθήστε τη διαχρονικότητα

Προκειμένου να επιτευχθεί ένας επιτυχημένος μοντέρνος σχεδιασμός με ένα άγγιγμα στυλ εξοχικής κατοικίας, δεν πρέπει να χάσετε από το άφθαρτο. Πρόκειται για την επίτευξη μιας διαχρονικής εμφάνισης. Αυτό λειτουργεί επειδή το όλο πράγμα τελικά φαίνεται κλασικό. Με άλλα λόγια, η τέλεια επιλογή αντικειμένων από διαφορετικές εποχές δείχνει ότι έχετε επίσης μια αίσθηση γι ‘αυτό.

Διάφορες υποδειγματικές στρατηγικές

έπιπλα τραπεζαρίας σαλόνι τραπεζαρία τραπεζαρία καρέκλες ξύλο

Ρουστίκ επίπλωση της τραπεζαρίας

έπιπλα τραπεζαρίας σαλόνι τραπεζαρία τραπεζαρία καρέκλες ξύλινο μέταλλο

Βιομηχανικός

Το βιομηχανικό στυλ είναι ένα μοντέρνο στυλ. Αλλά μπορεί εύκολα να βρει έμπνευση και στο vintage εξοχικό στυλ. Λόγω των ομοιοτήτων, η μετάβαση είναι ομαλή και σχεδόν απαρατήρητη. Ωστόσο, δώστε έμφαση στη νεωτερικότητα. Αυτό μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, επιλέγοντας τα πιο πρόσφατα υλικά. Τα τελευταία είναι επίσης συνήθως εύκολο στη φροντίδα. Ταυτόχρονα, θα ήταν επίσης μια κατάλληλη στρατηγική η χρήση σύγχρονων μεθόδων για την αύξηση του χώρου. Ο σχεδιασμός και μόνο ως ανοιχτός χώρος διαβίωσης και η ενσωμάτωση προοπτικών και επιφανειών καθρέφτη θα έκανε το σχέδιο να φαίνεται μοντέρνο παρά τα ξεκάθαρα vintage στοιχεία του στυλ της χώρας.

Έπιπλα βιομηχανικού σχεδιασμού στην κουζίνα

έπιπλα κουζίνας στυλ εξοχής έπιπλα βιομηχανικού σχεδιασμού

Ξύλινα κουτιά και μεταλλικά έπιπλα

έπιπλα κουζίνας στυλ εξοχής μεταλλικές καρέκλες βιομηχανικό σχέδιο

Σαν ένα μικρό μουσείο

Το στυλ εξοχικού σπιτιού χαρακτηρίζεται από την εγγύτητά του στη φύση. Φέρτε όμως μια σύγχρονη κατανόηση αυτού μαζί σας. Επειδή σύμφωνα με τα σημερινά κριτήρια, η εγγύτητα προς τη φύση θα ήταν η προσπάθεια να μην πεταχτούν αντικείμενα, αλλά αντίθετα – να επαναχρησιμοποιηθούν. Μπορείτε να φτιάξετε δοχεία φυτών από σχεδόν οτιδήποτε. Αυτά είναι από μόνα τους ένα τυπικό στοιχείο του σχεδιασμού στυλ εξοχικού σπιτιού.

Επικαλυμμένα έπιπλα σε εξοχικό στιλ

που ζουν σε στιλ εξοχικής κατοικίας επιπλώνοντας το σαλόνι ρουστίκ

Ρουστίκ μενταγιόν στο σαλόνι

που ζουν σε εξοχικό σαλόνι με καναπέ καναπέ με επίπλωση

Δώστε προσοχή στα μοντέρνα χρώματα και τη βαφή κατά την επεξεργασία. Χρησιμοποιήστε μοντέρνα (για παράδειγμα γλυπτικά) φυτά. Μετατρέψτε τα παραδοσιακά στοιχεία του στυλ εξοχικού σπιτιού σε έντονες, αντίθετες προφορές σε ανοιχτό, μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού.

Ξύλινα ράφια ύψους δωματίου

που ζουν σε σαλόνι εξοχικού στυλ με έπιπλα από ξύλινα ράφια

Μινιμαλισμός ή αφθονία

Ο μινιμαλισμός και η αφθονία είναι χαρακτηριστικά του μοντέρνου και του στυλ της εξοχικής κατοικίας. Παίξτε με την αντίληψη αυτών! Σε ένα σπίτι με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή χωρίς περιττά έπιπλα και λεπτομέρειες, ένα χαλί σε εξοχικό στιλ θα μπορούσε απλώς να φαίνεται υπέροχο. Στη συνέχεια θα ζωντάνευε το όλο πράγμα υπέροχα με την πληθώρα μοτίβων του και πιθανότατα θα το αντιπαραθέσει με το φυτικό τοπίο εκεί έξω. Το μοντέρνο στο σχέδιο θα εξακολουθεί να είναι αρκετά κυρίαρχο.

Ενσωματώστε τις αγροτικές περιοχές σε μοντέρνα επίπλωση

που ζουν σε ένα εξοχικό στυλ κουζίνα επιπλωμένα ρουστίκ ξύλινα έπιπλα

Αυτές είναι μόνο τρεις πιθανές προσεγγίσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ενσωματώσετε την ύπαιθρο στη μοντέρνα διακόσμηση. Για να λειτουργήσει σωστά το όλο θέμα, εκτός από τις βασικές αρχές που αναφέρονται στο πρώτο μέρος του άρθρου, θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Ο κύριος στόχος είναι η διαχρονικότητα, αλλά αυτός που φέρνει μαζί του μια νότα νοσταλγίας.

Μοντέρνο στυλ χώρας

που ζουν σε εξοχικό στυλ σαλόνι επιπλώνοντας ιδέες ρουστίκ

Εσωτερική διακόσμηση και ανοιχτοί χώροι καθιστικού

που ζουν σε εξοχικό στυλ επίπλωση συμβουλές ρουστίκ διαχωριστικό δωματίου γυαλί

Έπιπλα τραπεζαρίας από μασίφ ξύλο

που ζουν σε εξοχικό σπίτι στυλ ιδέες τραπεζαρία επίπλωση ρουστίκ

Κομψή ξύλινη κουζίνα με τοίχο από τούβλα

που ζουν σε εξοχικό σπίτι στυλ ιδέες κουζίνα επιπλώνοντας ρουστίκ

Ρουστίκ και μοντέρνες ιδέες για υπνοδωμάτια

ζουν σε εξοχικό σπίτι στυλ ιδέες υπνοδωμάτιο επίπλωση κρεβάτι ρουστίκ

Έμμεσος φωτισμός

που ζουν σε εξοχικό σπίτι στυλ υπνοδωμάτιο ιδέες επίπλωση ρουστίκ