Πω πω, δωμάτιο-ντουλάπα! Δεν το ονειρεύεσαι κι εσύ; Ένας ξεχωριστός χώρος που είναι μόνο για εσάς και τα ρούχα σας – σχεδόν σαν τη δική σας μικρή μπουτίκ! Μπορείτε να συνδυάσετε τη νέα σας στολή με χαλαρό τρόπο, να έχετε έτοιμα όλα τα ρούχα σας και να απολαύσετε μια οικεία ατμόσφαιρα στην οποία κανείς δεν θα σας ενοχλήσει.

Αυτό απαιτεί πολύ χώρο ή ακόμα και ένα εντελώς δωρεάν δωμάτιο! ή?

ΟΧΙ ακριβως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωμάτιο-ντουλάπα ακόμη και σε μικρά υπνοδωμάτια συνθέστε εύκολα τον εαυτό σας. Αυτό λειτουργεί καλύτερα με έπιπλα κατά παραγγελία, που είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στην κατάσταση του δωματίου και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Σας εξηγούμε τι πρέπει να προσέξετε σε μια ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο και ποιοι κομψοί συνδυασμοί είναι δυνατοί!

Ξεχωριστό ράφι ρούχων

Το σωστό μέρος για μια ντουλάπα

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να είναι ένα δωμάτιο-ντουλάπα κοντά στο υπνοδωμάτιο ή στο μπάνιο ψέμα. Άλλωστε, μετά το ντους ή το ξύπνημα, δεν θέλετε να περπατάτε στο σπίτι για να ντυθείτε. Οι εσωτερικοί σχεδιαστές συμβουλεύουν να μην τοποθετήσετε μια ντουλάπα με καθρέφτες απευθείας στο υπνοδωμάτιο. Οι αντανακλάσεις διαταράσσουν την αρμονία του δωματίου και μπορούν να προκαλέσουν ανήσυχο ύπνο υπό ορισμένες συνθήκες.

Επομένως, θα πρέπει να διαχωρίσετε την ντουλάπα σας από το κρεβάτι και τον χώρο ύπνου!

υπόδειξη: Ένα φωτεινό περιβάλλον είναι επίσης σημαντικό. Εάν δεν υπάρχει άλλο παράθυρο για τη νέα γκαρνταρόμπα, διατηρήστε το χρώμα του τοίχου και τη διακόσμηση των επίπλων ανοιχτό (κατά προτίμηση λευκά ντουλάπια κατά παραγγελία). Αποτρέπετε τις σκληρές σκιές με βέλτιστα ευθυγραμμισμένα σημεία οροφής.

Μεγάλη βόλτα με λεπτομέρειες ντουλάπας ντουλάπας

Το διαχωριστικό δωματίου: μεγάλη πολυτέλεια είναι δυνατή με λίγη προσπάθεια

Δημιουργήστε τη δική σας γκαρνταρόμπα στο υπνοδωμάτιο με ένα διαχωριστικό δωματίου. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να είναι ένα απλό διαμέρισμα. Αλλά είναι πολύ πιο πρακτικό να χρησιμοποιείτε το Προγραμματίστε διαχωριστικά δωματίων ως μέρος της ντουλάπας. Για παράδειγμα, δημιουργήστε ένα ντουλάπι ή ράφι κατά παραγγελία. Καθορίστε το κατάλληλο ύψος και πλάτος των επίπλων – έτσι ώστε ο χώρος ύπνου να διαχωρίζεται σαφώς από το καμαρίνι, αλλά το υπνοδωμάτιο να μην φαίνεται πολύ μικρό.

Το διαχωριστικό δωματίου δημιουργεί ταυτότητα, δομή και άφθονο χώρο αποθήκευσης για τα ρούχα σας ταυτόχρονα!

ντουλάπα-σε-οξιά

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει η ντουλάπα σας

ΕΝΑ δωμάτιο-ντουλάπα εξυπηρετεί τον σκοπό του εάν έχετε αρκετό χώρο για να ντυθείτε και όλα τα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ και οι τσάντες σας μπορούν να αποθηκευτούν σε αυτό. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με ένα Συνδυασμός ραφιών, ντουλαπιών και συρταριέρες, που συντονίζετε μεμονωμένα.

Τα ανοιχτά ράφια είναι τέλεια για τα βασικά της καθημερινότητας που μπορείτε να φτάσετε γρήγορα και εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τα διαμερίσματα στο ύψος των ματιών – έτσι μπορείτε να δείτε όλα τα κομμάτια αμέσως.

ντουλάπα σε γκρι γραφίτη

Μπορείτε να ταξινομήσετε κομψά ρούχα όπως μπλούζες, κοστούμια, κοστούμια γραφείου και βραδινά φορέματα σε ντουλάπια με ράγες και ρούχα. Θα πρέπει να κρέμονται καλά προστατευμένοι πίσω από τις πόρτες. Οι πόρτες καθρέφτη είναι ιδανικές για αυτό, καθώς εξοικονομούν χώρο για έναν ξεχωριστό ολόσωμο καθρέφτη.

Μια συρταριέρα με πολλά συρτάρια οργανώνει βέλτιστα ρούχα, κάλτσες και άλλα μικρά ρούχα. Επιλέξτε συρταριέρες για μέτρηση με πλήρεις επεκτάσεις: Τα συρτάρια τα βγάζουν εντελώς και φτάνουν έτσι σε όλα τα μέρη.

Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό με τα έπιπλα που είναι κατασκευασμένα κατά μέτρο

 – Τα έπιπλα κατά μέτρηση πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας. Είναι μεμονωμένα προϊόντα κατά μέτρηση που εντυπωσιάζουν με το υψηλό επίπεδο στιβαρότητας και αντοχής τους.

 – Αν θέλετε επίσης να αποθηκεύσετε παπούτσια στο δωμάτιο-ντουλάπα, θα πρέπει να αναζητήσετε ένα ανθεκτική επιφάνεια επίπλων σεβασμό, σκεφτείτε πολύ. Τα ξύλινα πάνελ με επένδυση με μελαμίνη είναι μια καλή επιλογή για αυτό. Είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές και τα χτυπήματα και επίσης πολύ εύκολο να καθαριστούν με ένα υγρό πανί – ιδανικά για παπούτσια!

δωμάτιο-ντουλάπα

 – Επιλέξτε έναν προμηθευτή που έχει τη δική του ξυλουργική και ποιος Έπιπλα κατά παραγγελία στη χειροτεχνία κατασκευάζει. Επιπλέον, απολαύστε το καλύτερο δυνατό, επαγγελματική συμβουλή.

 – Δώστε προσοχή σε ένα ελαφριά και φυσική διακόσμηση, έτσι ώστε η ντουλάπα σας να φαίνεται φιλική και μεγάλη – τα λευκά έπιπλα με μοντέρνο, καθαριστικό σχεδιασμό και διακοσμητικά από ανοιχτόχρωμο ξύλο είναι ιδανικά.

 Μετρήστε προσεκτικά τον διαθέσιμο χώρο εκ των προτέρων. Απαιτούνται εργασίες ακριβείας για έπιπλα κατά μέτρηση. Οι επαγγελματίες προμηθευτές επίπλων σε μέτρηση προσφέρουν επίσης υπηρεσία μέτρησης.

Μεγάλη άδεια βόλτα στην ντουλάπα / ντουλάπα σε πολυτελές σπίτι.    ντουλάπα με ανελκυστήρα ρούχων