κουζίνα σετ από τουλίπες τοίχο διακόσμηση τραπεζιού

Εξοχικό στιλ ή πώς διακοσμείτε άνετα το διαμέρισμα

Το στυλ της χώρας ανακαλύφθηκε στις ΗΠΑ στις αρχές του 20ού αιώνα. Αλλά έγινε τόσο δημοφιλές στη δεκαετία του ’70. Αυτό μπορεί επίσης να περιγραφεί ως αγροτικό στυλ. Αν θέλετε να κάνετε παραλληλισμούς, τότε δεν μπορείτε παρά να σκεφτείτε την Προβηγκία.

Δημιουργήστε μια ζεστή γωνιά χαλάρωσης

διαμέρισμα άνετο επίπλωση τζάκι μοβ χαλί

Αλλά ας μείνουμε στο εξωτερικό σήμερα. Γιατί στο στυλ της χώρας εκεί θα βρείτε υπέροχες ιδιότητες. Θα μπορούσατε επίσης να τα εντάξετε στο σπίτι σας και έτσι να διακοσμήσετε το διαμέρισμά σας πιο άνετα.

Φρέσκο ​​σχέδιο κουζίνας σε στυλ εξοχικού σπιτιού

κουζίνα όμορφες ιδέες διαβίωσης sisal χαλί στυλ χώρας

Πρακτικές λύσεις

Όταν επιστρέψουμε στην Προβηγκία θα ειπωθεί ότι μια από τις κύριες διαφορές είναι η προτεραιότητα. Γιατί στην Προβηγκία αναζητάτε μια σύνδεση με τη φύση και τον ρομαντισμό. Όσον αφορά το country style, όλα πρέπει να είναι εξαιρετικά άνετα καταρχήν. Έτσι πρέπει να είναι τα αντικείμενα που επιλέγετε για τη ζεστή επίπλωση του σπιτιού σας. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ξύλο ή μέταλλο.

 Το χρωματιστό χαλί εγγράφεται υπέροχα στο εσωτερικό του δωματίου

Επιπλώστε το διαμέρισμα με άνετα χρώματα χαλί λευκό καναπέ τζάκι

Μπορεί να είναι λιγότερο σύγχρονο

Αυτό είναι επίσης εξαιρετικά συγκεκριμένο. Πολλά άλλα “αγροτικά” στυλ, συμπεριλαμβανομένης της Προβηγκίας, περιορίζονται στις διακοσμητικές και στιλιστικές πτυχές. Αλλά στο στυλ της χώρας, η λειτουργικότητα από παλαιότερες εποχές αντιγράφεται επίσης. Σε κάποιους αρέσει, θέλουν να επιπλώσουν τα διαμερίσματά τους άνετα και χωρίς σύγχρονη τεχνολογία. Όλοι όμως γνωρίζουν πραγματικά πόσο έντονα οι αισθήσεις σας αγχώνονται και ενοχλούνται από τις σύγχρονες συσκευές. Μην σας φαίνεται χρήσιμο να απαλλαγείτε από αυτές τις επιρροές λίγο?

Άνετος γωνιακός καναπές με μαξιλάρια

Επιπλώστε το διαμέρισμα με άνετα μαλακά χαλιά και μαξιλάρια

Συνδυάστε χρώματα

Επιπλώστε άνετα ενιαία κουζίνα σαλονιού

Φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Η χρήση όλων των ειδών των φυσικών υλικών είναι μέρος του ορισμού του στυλ της χώρας. Από σύγχρονη άποψη, έχουμε να κάνουμε με μια πολύ φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση. Εάν δεν έχετε την επιλογή να επιπλώσετε το σπίτι σας σε στυλ χώρας, τότε υπάρχουν και τεχνητές επιλογές. Μεγάλη και καλοφτιαγμένη απομίμηση θα ήταν επίσης απολύτως αποδεκτή με μοντέρνα επίπλωση.

Εξοχική κουζίνα με βιομηχανική εμφάνιση

Κουζίνα σε στυλ country άνετο κρεμαστό φωτιστικό

Ρουστίκ τραπεζάκι σαλονιού

Επιπλώστε το διαμέρισμα με άνετο σαλόνι τραπεζάκι σαλονιού

Φυσικές αποχρώσεις

Εάν έχετε ένα διαμέρισμα στηθεί άνετα θα ήθελα, τότε οι φυσικές αποχρώσεις αντιπροσωπεύουν μια πολύ επιτυχημένη θεραπεία.Στο στυλ της χώρας αυτά είναι άφθονα. Κάποια είναι πιο χαρακτηριστικά από άλλα. Έτσι, όταν πρόκειται για country style, θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στο λευκό, το μπεζ, το πράσινο, το μπλε και το κίτρινο. Ενώ ασχολούμαστε με το θέμα των φυσικών αποχρώσεων, θα θέλαμε να σας προκαλέσουμε με την ακόλουθη ερώτηση: Γνωρίζατε ότι υπάρχουν πολιτισμικές διαφορές στον ορισμό των φυσικών χρωμάτων; Το μεξικάνικο αγροτικό στυλ χαρακτηρίζεται από έντονες πορτοκαλί αποχρώσεις! Εμείς οι Ευρωπαίοι είμαστε πιο συγκρατημένοι. Πώς θα μπορούσε κανείς να καθορίσει τους Αμερικανούς;?

Εξοπλισμός μιας κομψής εξοχικής κουζίνας

κουζίνα λευκά ντουλάπια κουζίνας μπαρ σκαμπό ρουστίκ τραπέζι

Πέτρινο ή ξύλινο πάτωμα

Τα φυσικά κεραμίδια ή το ξύλο είναι οι δύο πιθανές παραλλαγές εάν θέλετε να επιπλώσετε ένα διαμέρισμα σε αυτό το στυλ. Νομίζουμε ότι και οι δύο είναι αρκετά άνετοι. Τι θα διαλέγατε;?

Κομψός γωνιακός καναπές και υπέροχη διακόσμηση τοίχων

Επιπλώστε το σαλόνι με άνετη επίπλωση γωνιακό καναπέ

Απλός σχεδιασμός τοίχου

Ο σχεδιασμός του τοίχου πρέπει να είναι απλός, αλλά πολύ άνετος. Ο απλός στόκος, αλλά και η απομίμηση τούβλων ή πετρών θα αμφισβητούνταν σε αυτή την περίπτωση.

Τουβλότοιχος στην κουζίνα

στήσιμο τοίχου έμφαση κουζίνας κόκκινα τούβλα κρεμαστά φώτα τοίχου

Γύψος και ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι

Και εδώ, υπάρχει κάτι σαν νεωτερικότητα. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε χωρίς τις σύγχρονες λύσεις. Όπως είπα, αυτές οι αρχαίες προσεγγίσεις εξασφαλίζουν ότι οι αισθήσεις χαλαρώνουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιπλώσετε άνετα το διαμέρισμα χωρίς να επενδύσετε πολλούς πόρους και χρήματα.

Συνδυάστε ξύλινα δοκάρια και πολυελαίους

έπιπλα κουζίνας ξύλινα δοκάρια πολυελαίοι νήσου κουζίνας

Έπιπλα άνετα και λειτουργικά

Τα έπιπλα, όπως όλα τα άλλα σε στυλ εξοχής, πρέπει να είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά. Ο αριθμός των αντικειμένων δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλος. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα λειτουργικοί.

Σχεδιάστε ένα άνετο σαλόνι σε στιλ εξοχικής κατοικίας

σαλόνι επίπλωση εξοχικό ρουστίκ τραπεζάκι

Προσθέστε φρέσκες πράσινες πινελιές

σαλόνι επιπλωμένο πράσινο τόνους λευκό καναπέ

καμινάδα

Σε ένα εξοχικό στιλ, πρέπει να υπάρχει ένα τζάκι. Αλλά θα πρέπει να φαίνεται λίγο πιο αρχαίο από άποψη σχεδιασμού. Τα αντίστοιχα αξεσουάρ θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν πολύ σε αυτό το θέμα.

Τζάκι που καίει

σαλόνι άνετο επίπλωση τζάκι λουλούδια διακόσμηση τραπεζιού

Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα με τζάκι

σαλόνι τζάκι σιζαλ χαλί γκρι καναπές

Υπέροχα μικρά πράγματα

Κάναμε τη σύγκριση με την Προβηγκία στην αρχή του άρθρου μας και στη συνέχεια την συμπεριλάβαμε ξανά αρκετές φορές. Σε αυτό το σημείο μπορεί να καταχωρηθεί ξανά. Τα μικρά πράγματα από την καθημερινή ζωή, όπως μπότες, καλάθια και συγκεκριμένα ρούχα, θα συμβάλουν πολύ περισσότερο στην αυθεντική ατμόσφαιρα της χώρας.

Ξύλινο πάτωμα και ξύλινα δοκάρια

διαμέρισμα με άνετη επίπλωση σκάλα εξοχικό στιλ

Ένα πιο μοντέρνο σαλόνι με χαλί από δέρμα αγελάδας

Επιπλωμένο διαμέρισμα με άνετο καφέ καναπέ χαλί από δέρμα αγελάδας

Αυτός ο τοίχος από κόκκινα τούβλα είναι η έμφαση σε αυτήν την κουζίνα

Ρυθμίστε την κουζίνα ξύλινο δάπεδο από τούβλα τοίχο κουζίνα νησί

Απλή και κομψή επίπλωση κουζίνας σε λευκό χρώμα

διαμέρισμα άνετα επιπλωμένο εξοπλισμό κουζίνας εξοχικό στυλ

Ένα φυτό θα αρωματίσει υπέροχα την κουζίνα της χώρας

επίπλωση κουζίνας λευκή επίπλωση νησί κουζίνας