κεραμικοί πάγκοι πάγκοι lechner κατασκευασμένοι από κεραμικό νεροχύτη

Είναι οι κεραμικοί πάγκοι εργασίας η βέλτιστη λύση για τη μοντέρνα και λειτουργική κουζίνα σας?

Ο πάγκος της κουζίνας παίζει ουσιαστικό ρόλο στο μαγείρεμα, το πλύσιμο και, συνολικά, σε όλες τις δραστηριότητες στην κουζίνα. Χρησιμεύει κυρίως ως επιφάνεια εργασίας στην οποία συμβαίνουν όλα όσα σχετίζονται με το μαγείρεμα. Αλλά όταν πρόκειται για ένα νησί κουζίνας, ο πάγκος εργασίας μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως τραπέζι φαγητού.

Έτσι, αυτό το πιάτο πολλαπλών χρήσεων θα πρέπει να είναι πραγματικά κατάλληλο για την κουζίνα. Τι σημαίνει αυτό και από τι υλικό πρέπει να είναι κατασκευασμένο; Η απλή απάντηση σε αυτό είναι: γρανίτης. Ο γρανίτης έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα υλικά για πάγκους κουζίνας. Πόσο βαρετό θα ήταν αν αυτή ήταν η μόνη απάντηση σε αυτό. Θυμάστε το άρθρο στο οποίο παραθέσαμε πέντε ακόμη κατάλληλα υλικά και τις ιδιότητές τους; Βρήκαμε δύο τρόπους για να το κάνουμε αυτό. Ένα υλικό πάγκου εργασίας ονομάζεται σκυρόδεμα. Το άλλο είναι σε αυτήν την ανάρτηση. Το κεραμικό θα μπορούσε να αποδειχθεί το καταλληλότερο υλικό για έναν σύγχρονο και λειτουργικό πάγκο κουζίνας. Θα το τσεκάρουμε;?

Κεραμικός πάγκος κουζίνας – η νέα εναλλακτική λύση στον γρανίτη

κεραμικοί πάγκοι σε κουζίνες από κεραμικούς πάγκους lechner

Κεραμικοί πάγκοι αποδεικνύεται ότι είναι η τέλεια εναλλακτική λύση στους πάγκους γρανίτη. Αυτό που καθιστά τα κεραμικά τόσο ταιριαστά είναι η σύνθεσή τους από φυσικά υλικά – άμμο, αστράγαλο, άργιλο, ορυκτά οξείδια και φυσικές βαφές. Αυτά συμπιέζονται σε ένα λεπτό στρώμα υπό πίεση και στη συνέχεια ψήνονται σε υψηλές θερμοκρασίες. Η τεχνική κατασκευής εγγυάται την υψηλή ποιότητα του προϊόντος που προκύπτει.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του κεραμικού πάγκου?

κεραμικοί πάγκοι από lechner πάγκοι από κεραμικό stella nera

Κεραμικοί πάγκοι είναι ιδιαίτερα στιβαρά και ανθεκτικά στις γρατζουνιές, ανθεκτικά στη θερμότητα και πυρίμαχα. Δεν απορροφούν καθόλου νερό, γεγονός που τα καθιστά ακόμη πιο ανθεκτικά στα υγρά. Ο σχηματισμός λεκέδων από λίπη ή οξέα αποκλείεται. Εξαιτίας αυτού, είναι Κεραμικοί πάγκοι πολύ υγιεινό και εύκολο στη φροντίδα. Όλα τα μέσα, ακόμη και όξινα, είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό της κεραμικής επιφάνειας εργασίας.

Αφήστε αυτό το βίντεο να σας πείσει για τις ιδιότητες του κεραμικού πάγκου κουζίνας.

Κεραμικός πάγκος εργασίας στη δοκιμή

Επιπλέον, οι κεραμικές πλάκες μπορούν να γίνουν πολύ λεπτές (ελάχιστο πάχος 8mm), γι ‘αυτό είναι πολύ ελαφριές και πρακτικές. Όσον αφορά τα οπτικά, είναι Κεραμικοί πάγκοι Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Ωστόσο, η επιφάνειά τους είναι πάντα ματ. Αν θέλετε να επιτύχετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα, τότε δυστυχώς το κεραμικό δεν είναι το υλικό σας. Σε αυτή την περίπτωση, σκεφτείτε έναν πάγκο από γρανίτη ή χαλαζία που προσφέρει επίσης αξιόπιστη ποιότητα.

Κατασκευαστής κεραμικών πάγκων: Lechner

κεραμικοί πάγκοι σχεδίασης κουζίνας πάγκος κουζίνας lechner

Οι κεραμικοί πάγκοι είναι σχετικά ακριβοί σε σύγκριση με τους πάγκους από άλλα υλικά (περίπου 1000 ευρώ ανά γραμμικό μέτρο), που είναι ίσως το μόνο μειονέκτημά τους.

Μοντέρνα κουζίνα με κεραμικό πάγκο

κεραμικοί πάγκοι σχεδίασης κουζινών lechner κεραμικοί πάγκοι εργασίας

Νησί κουζίνας με λεπτή κεραμική επιφάνεια 

κεραμικοί πάγκοι από lechner πάγκοι από κεραμικό magia mora

 Κεραμικός πάγκος εργασίας με εντοιχισμένο νεροχύτη και εστία

κεραμικοί πάγκοι από lechner πάγκοι από κεραμικό basalto grigia

Επιφάνειες εργασίας από Κουζίνες Röhm

κεραμικοί πάγκοι εργασίας κεραμικοί πάγκοι εργασίας

Διπλός νεροχύτης και κεραμική εστία ενσωματωμένη στον πάγκο εργασίας

κεραμικοί πάγκοι εργασίας πάγκοι κουζίνας κατασκευασμένοι από κεραμικό σχέδιο röhm küchen

Ανθεκτικοί κεραμικοί νεροχύτες και πάγκοι εργασίας από τη Varia Hörsch

κεραμικοί πάγκοι εργασίας κεραμικοί πάγκοι νεροχύτη varia hörsch

Το κεραμικό δεν είναι ευαίσθητο στις χημικές ουσίες και είναι ανθεκτικό σε λεκέδες

κεραμικοί πάγκοι πάγκοι κατασκευασμένοι από κεραμικό νεροχύτη εγκατεστημένο στο ίδιο επίπεδο

 Κεραμική ως πάγκος – διαδικασία κατασκευής