Έπιπλα σπιτιού σε ισπανικό αποικιακό στυλ – μερικά παραδείγματα

Μπορείτε να επιπλώσετε το σπίτι ή το διαμέρισμά σας σε ισπανικό αποικιακό στιλ και ταυτόχρονα να μείνετε μακριά από τα κλισέ. Οι σχεδιαστές το αποδεικνύουν ξανά και ξανά. Ας πάμε σε ένα ταξίδι γνωριμίας μέσω καινοτόμου σχεδιασμού διαμερισμάτων σε ισπανικό στυλ αποικιοκρατίας.

Έπιπλα σπιτιού – ιδέες επίπλωσης για το σαλόνι σε ισπανικό στυλ αποικιοκρατίας

σαλόνι ιδέες σαλόνι ισπανικό αποικιακό στυλ χαλί ξύλινο πάτωμα λευκός καθρέφτης επίπλων

Σαλόνι με τζάκι

Ένα ανοιχτό τζάκι δεν είναι ακριβώς το πρώτο στοιχείο που συνδέουμε με το ισπανικό αποικιακό στυλ. Αλλά αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά αν επιλέξετε τον καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό. Είναι καλύτερα να το κάνετε χωρίς το τυπικό τζάμι και να σχεδιάσετε όλες τις λεπτομέρειες από το ίδιο υλικό.

Είναι καλύτερο να επιλέξετε πλακάκια από τερακότα με μοντέρνα εμφάνιση.

Έπιπλα σπιτιού – το τζάκι: κεντρικό στοιχείο στο ισπανικό αποικιακό στιλ

σαλόνι ιδέες σαλόνι ισπανική αποικιακή τζάκι τέχνη τοίχου

Χαλαρώστε τη διάθεση με ένα πρωτότυπο σχέδιο τοίχου

Η διάθεση στον κλασικό σχεδιασμό διαμερισμάτων μπορεί να χαλαρώσει με κάποια πρωτότυπα και μοντέρνα στοιχεία. Για παράδειγμα, η παλιά σανίδα του σερφ, κρεμασμένη σε σχοινιά, μπορεί να χρησιμεύσει ως διακόσμηση τοίχου. Φυσικά, επιλέξτε τα σωστά χρώματα και υλικά.

Ιδέες για διακόσμηση τοίχων στο σαλόνι

σαλόνι ιδέες σαλόνι ανοιχτό σχέδιο μοτίβο ισπανική αποικιοκρατία

Εξετάστε μια κατάλληλη διακόσμηση τοίχου

έπιπλα διαμερίσματος τραπεζαρία ισπανικό στυλ αποικιοκρατίας

Δώστε έμφαση στο εξωτικό με ορειχάλκινα φανάρια

Κάντε ένα ταξίδι στα αποικιακά εδάφη των Ισπανών και αναζητήστε εξωτικά στοιχεία που χρησιμεύουν ως έμφαση στο σχεδιασμό του χώρου διαβίωσης. Ορειχάλκινα φανάρια σε στιλ Μαρόκου μπορεί να είναι ιδανικά για να κρεμαστούν πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας.

Μοντέρνο σπίτι μπαρ

Κρατήστε τα πάντα παραδοσιακά εκτός από το μπαρ του σπιτιού, το οποίο εξ ορισμού θα πρέπει να είναι μοντέρνο. Αυτό ισχύει κυρίως για την επιφάνεια εργασίας, τα ράφια και τον φωτισμό. Το μπροστινό μέρος των ντουλαπιών μπορεί να φαίνεται λίγο πιο παραδοσιακό για να δημιουργήσει μια κατάλληλη σύνδεση με την ατμόσφαιρα.

Παλαιό φλαμανδικό στυλ

Ας κατευθυνθούμε τώρα βόρεια στην εξερεύνηση του ισπανικού αποικιακού στυλ. Γιατί η Φλάνδρα είναι γνωστό ότι έχει ισχυρή σχέση με αυτήν. Επιλέξτε ένα από τα ξύλινα έπιπλα σε αυτό το στυλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα ξύλινα τραπέζια από βελανιδιά με άφθονα γλυπτά πόδια και στολίδια από πολύτιμο μέταλλο.

Εσωτερική διακόσμηση με πολλά στολίδια

έπιπλα διαμερισμάτων ιδέες τραπεζαρίας τραπεζαρία ισπανικές αποικιακές στυλ τζάκι ιδέες ντεκό

Έπιπλα από ξύλο και πέτρινος τοίχος

έπιπλα σπιτιού τραπεζαρία πέτρινο τοίχο κεριά τζάκι καθρέφτης τοίχου

Κρυφή υποχώρηση

Η δημιουργία άνετων και κρυφών κόγχων ως γωνιά ανάγνωσης ή για το κρεβάτι της ημέρας είναι μια τυπικά ανατολίτικη λύση, αλλά που ταιριάζει πολύ με το ισπανικό στυλ αποικιοκρατίας. Εδώ θα πρέπει να παρέχετε αποδοτικό φως με μια εξωτική μεταλλική λάμπα.

Vintage καρέκλες και φανάρια με εξωτικά μοτίβα ζώων

Φωτιστικά με εξωτικά ζωικά στοιχεία και vintage καρέκλες προσθέτουν υπερβολή και νεωτερικότητα σε κάθε δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένου του υπνοδωματίου.

Ανακούφιση στο μπάνιο

Ανάγλυφα που απεικονίζουν εντυπωσιακά ανατολίτικα τοπία θα ήταν κατάλληλα για το σχεδιασμό του μπάνιου. Χρησιμοποιήστε το για να επισημάνετε μια περιοχή προφοράς – όπως το μπροστινό μέρος του νεροχύτη.

Ιδέες μπάνιου σε ισπανικό στυλ αποικιοκρατίας

διακόσμηση σπιτιού μπάνιο ισπανικά αποικιακά στυλ πλακάκια μπάνιου

Χρησιμοποιήστε έξυπνα τη βεράντα του τελευταίου ορόφου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξυπνα τη βεράντα στον τελευταίο όροφο και να δημιουργήσετε ένα άλλο ιδιωτικό δωμάτιο εκεί. Δώστε έμφαση στη φυσική ομορφιά αυτής της ατμόσφαιρας, διανέμοντας έπιπλα με αποικιακό στιλ, αλλά ταυτόχρονα με απλές και καθαρές γραμμές.

Ταλαντεύεται στο χαγιάτι

Η ξύλινη κούνια στο χαγιάτι που συνδέεται με σχοινιά μπορεί να περιγραφεί ως πολυτέλεια στο ανατολίτικο στιλ. Αυτή εξακολουθεί να είναι μια τυπική προσέγγιση κατά το σχεδιασμό της εξωτερικής περιοχής με τη μορφή ενός εσωτερικού χώρου.

Διοχετεύστε την ομορφιά του ισπανικού αποικιακού στυλ

Με αυτές και άλλες σύγχρονες ιδέες σχεδιαστών στο ισπανικό αποικιακό στυλ, καταλήγει να διοχετεύει την ομορφιά αυτού του τύπου σχεδίου. Ο καθοριστικός παράγοντας είναι η επιλογή διακριτικών αντικειμένων – γλυπτά έπιπλα, φώτα και άλλα αξεσουάρ από μέταλλο με ζωικά στοιχεία, ανάγλυφα με ιστορικό πανόραμα κ.λπ..

Ιδέες διακόσμησης και πολλά δείγματα υφάσματος

έπιπλα διαμερισμάτων ζωντανές ιδέες ισπανικές αποικιακές στυλ ιδέες ντεκό δείγματα υφάσματος

Τα επιλεγμένα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα υλικά παίζουν επίσης ρόλο – μπορούν συμβολικά να κάνουν την αίσθηση του αποικιακού στυλ παρούσα.

Είναι σημαντικό η φύση να τοποθετείται στη σκηνή από την εντυπωσιακή απεικόνιση των τεσσάρων στοιχείων – νερό, φωτιά, αέρας και γη.

Και ρυθμίστε τα πάντα έτσι ώστε το μάτι σας να εξερευνά με συνέπεια τις διάφορες λεπτομέρειες και οι κάτοικοι να εμφανίζονται όπως σε ένα σύγχρονο παραμύθι με ιστορικά εμπνευσμένο σενάριο.

Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα διαβίωσης

σαλόνι ιδέες σαλόνι ισπανική αποικιακή μοκέτα περιοχές μοτίβο

Ξύλο στο εσωτερικό

επίπλωση σπιτιού ιδέες επίπλωσης κουζίνας ισπανική αποικία

Ζωντανές ιδέες για την κουζίνα

επίπλωση σπιτιού κουζίνα επίπλωση ισπανικό στυλ αποικιοκρατίας

Σχεδιάστε ένα ευρύχωρο σαλόνι σε ανοιχτόχρωμα χρώματα

έπιπλα διαμερισμάτων ιδέες διαβίωσης σαλόνι ισπανικό στυλ αποικιοκρατίας

Τα χαρακτηριστικά του ισπανικού αποικιακού στυλ

επίπλωση σπιτιού σαλόνι ιδέες επίπλωση ισπανική αποικία