Το διαμέρισμα ή το σπίτι είναι το κέντρο της ζωής των ανθρώπων. Εδώ μπορείτε να είστε αυτό που θέλετε και να μην αφήσετε κανέναν να σας μιλήσει για αυτό. Είναι ένα καταφύγιο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφήσετε πίσω σας την αγχωτική καθημερινότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να έχετε μια εγκατάσταση που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Οι καλεσμένοι σας θα πρέπει να σας αναγνωρίζουν όταν μπαίνετε στο σπίτι σας. Σε αυτό το σημείο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να δώσετε στους τέσσερις τοίχους σας μια πολύ προσωπική πινελιά.

Το διαμέρισμα ως καθρέφτης της ψυχής 3

Ένας καθρέφτης της προσωπικότητας

Πρώτα απ ‘όλα, επειδή δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό: Αν νομίζετε ότι το διαμέρισμά σας δεν αντικατοπτρίζει ακόμη την προσωπικότητά σας, τότε κάνετε λάθος. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι ‘αυτό Η προσωπικότητα και η ψυχή βρίσκονται στο κατεστημένο σέρνεται τουλάχιστον λίγο.

Μπορεί να υπάρχει η επιλογή χρώματος τοίχου, η οποία βασίζεται στις προσωπικές προτιμήσεις ή το επιλεγμένο στυλ επίπλωσης που προτιμάτε. Θα βρεθείτε σε πολλές από τις αποφάσεις που έχετε λάβει στις εγκαταστάσεις σας.

Παρ ‘όλα αυτά, είναι φυσιολογικό όταν προκύπτει η επιθυμία να κάνετε τους δικούς σας τέσσερις τοίχους ακόμη πιο προσωπικούς. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Το διαμέρισμα ως καθρέφτης της ψυχής

Φέρτε την προσωπικότητα στους τοίχους

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δώσετε στους τοίχους σας περισσότερη προσωπικότητα, τίποτα δεν λέει περισσότερα για εσάς από έναν τοίχο φωτογραφιών. Μπορείτε εύκολα να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, να τις πλαισιώσετε και να τις κρεμάσετε στον τοίχο. Ωστόσο, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πραγματικό βλέμμα στους τέσσερις τοίχους σας, έχουμε μια άλλη συμβουλή για εσάς.

Δοκιμάστε τα λεγόμενα προσαρμοσμένα σχήματα. Πρόκειται για πλακάκια φωτογραφιών που μπορείτε να στερεώσετε στον τοίχο με τη βοήθεια μαγνητών. Το πλεονέκτημα: μπορείτε να τακτοποιήσετε τα πλακάκια όπως σας αρέσει και να τα αντικαταστήσετε όπως σας αρέσει, πράγμα που ζωντανεύει πραγματικά τον φωτογραφικό σας τοίχο. Τα πλακάκια διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα, όπως τετράγωνα, κύκλους ή εξάγωνα, κάτι που σας δίνει μεγάλη ελευθερία σχεδιασμού.

Το διαμέρισμα ως καθρέφτης της ψυχής 3

Ωστόσο, μια απλούστερη μέθοδος για τον τοίχο φωτογραφιών σας μπορεί επίσης να είναι ένα απλό κολάζ. Για να το κάνετε αυτό, εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, κόψτε τις σε μέγεθος και κολλήστε τις σε ένα μεγαλύτερο φύλλο χαρτιού. Το πλαισιώνεις τελείως και το κρεμάς στον τοίχο.

Έπιπλα με ιστορία

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η επιλογή των επίπλων σας μπορεί επίσης να πει πολλά για την προσωπικότητά σας και να αντικατοπτρίζει την ψυχή σας. Το πιο σημαντικό είναι τι είδους έπιπλα επιλέγετε. Αν βασίζεστε σε μεταχειρισμένα ή σπιτικά πράγματα που λένε μια ιστορία, είναι πιο πιθανό να έχετε μια δημιουργική προσωπικότητα.

Τα νέα, μακράς διαρκείας έπιπλα υψηλής ποιότητας μπορούν να σας πουν ότι η ποιότητα είναι πολύ σημαντική για εσάς. Έχετε και τα δύο πόδια στο έδαφος και ξέρετε τι θέλετε. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να ενσωματώσετε καθόλου προσωπικότητα, αυτό λέει πολλά για την προσωπικότητά σας, για παράδειγμα αν κάνετε χωρίς φωτογραφίες, άγκυρες ή ενθύμια από το παρελθόν σας.

Το διαμέρισμα ως καθρέφτης της ψυχής 4

Χρώματα που ταιριάζουν με την προσωπικότητά σας

Ο καθένας από εμάς έχει ένα συγκεκριμένο αγαπημένο χρώμα ή αγαπημένα χρώματα. Για να υπογραμμίσετε τη δική σας προσωπικότητα στο διαμέρισμα ή το σπίτι σας, θα πρέπει επίσης να ενσωματώσετε αυτά τα χρώματα στο εσωτερικό. Ανάλογα με το μέγεθος, τη διάταξη και τη φύση των δωματίων σας, ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε μερικά σημεία για να τα κάνετε πραγματικά άνετα.

Βεβαιωθείτε ότι προσαρμόζετε λίγο το αγαπημένο σας χρώμα στις περιστάσεις. Για παράδειγμα, αν σας αρέσει πολύ το μοβ χρώμα, αλλά το δωμάτιο που θέλετε να βάψετε είναι πολύ μικρό, θα πρέπει να δουλέψετε με έναν παστέλ τόνο που δεν κατακλύζει το δωμάτιο.

Τα μεγαλύτερα δωμάτια μπορούν να χρησιμοποιούν έντονα και πιο σκούρα χρώματα. Για μικρά δωμάτια, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ανοιχτόχρωμα ή σιωπηλά χρώματα. Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να βάλετε προφορές με μικρές χρωματιστές περιοχές στον τοίχο.

Δείξτε ενδιαφέροντα για την εγκατάσταση

Για να υπογραμμίσετε την προσωπικότητά σας, πρέπει να δείξετε τι σας αρέσει. Για παράδειγμα, αν σας αρέσει να βλέπετε ταινίες ή να πηγαίνετε στον κινηματογράφο, οι αφίσες ταινιών με κορνίζες μπορούν να κάνουν μια υπέροχη διακόσμηση. Εάν είστε παθιασμένοι με το να παίζετε κιθάρα, μια κιθάρα στον τοίχο μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα.

Απλώς ξεπεράστε τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας. Σίγουρα θα βρείτε σημεία εκκίνησης για να προσαρμόσετε τη διακόσμησή σας στο διαμέρισμα ή το σπίτι σας σε αυτό.

Τακτοποιημένο διαμέρισμα, νοικοκυρεμένο μυαλό

Εάν δεν τα πάμε καλά, είναι συχνά αδύνατο να εμποδίσουμε αυτό να μην αντικατοπτρίζεται στους τέσσερις τοίχους μας και να μην βυθιστεί λίγο στο χάος. Ωστόσο, επικρατεί εδώ ορισμένες αλληλεπιδράσεις. Όχι μόνο έχετε επιρροή στο περιβάλλον σας, αλλά και το περιβάλλον σας επηρεάζει επίσης εσάς. Το να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό και τακτοποιημένο με τη σειρά του θα έχει θετική επίδραση στην ευημερία και την προσωπικότητά σας. Απλά δοκιμάστε το.

Το διαμέρισμα ως καθρέφτης της ψυχής 2

Η προσωπικότητα δύσκολα μπορεί να αποτραπεί

Είναι πραγματικά σχεδόν αδύνατο να εμποδίσετε ένα μέρος σας να ρέει στην επίπλωση του σπιτιού σας. Ωστόσο, αν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο προσωπικό με φωτογραφίες, χρώματα και τα χόμπι σας. Πάντα να βεβαιώνεστε ότι όλα είναι τακτοποιημένα και τακτοποιημένα, τότε γενικά θα νιώθετε πιο άνετα.

Εικόνα 1: unsplash.com, © Felicia Buitenwerf

Εικόνα 2: Instagram.com, © καμβάς hallo

Βίντεο: YouTube.com, © Τυχερός ντετέκτιβ