Ιδέες επίπλωσης για το σχεδιασμό του πράσινου τοίχου του νεανικού δωματίου

Δημιουργικές ιδέες επίπλωσης για το νεανικό δωμάτιο

Που πήγε η ώρα; Αυτό αναρωτιούνται οι γονείς όταν οι απόγονοί τους γίνονται έφηβοι σε χρόνο μηδέν και ζητούν να μετατραπεί το άψυχο παιδικό τους δωμάτιο σε ένα εφηβικό δωμάτιο. Ο δισταγμός των γονέων όσον αφορά τον επανασχεδιασμό του δωματίου δεν έχει καμία σχέση με το κόστος ή την προσπάθεια, αλλά με τις αυξημένες απαιτήσεις που θέτει ένα δωμάτιο νεολαίας και που καθιστά την επίπλωσή του μια πραγματική πρόκληση.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα, φυσικά, είναι ότι όλα πρέπει να γίνουν μεγαλύτερα. Το κρεβάτι πρέπει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πλάτος, το γραφείο χρειάζεται επιπλέον χώρο για υπολογιστή και η ντουλάπα επεκτείνεται, καθώς ο έφηβος που θέλει τη μόδα θέλει να επεκτείνει συνεχώς την επιλογή των ρούχων του. Φυσικά δεν πρέπει να λείπουν καθίσματα για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε με φίλους και ιδανικά υπάρχει επίσης διανυκτέρευση για τον φίλο ή τον καλύτερο φίλο. Πού πρέπει όμως να στεγαστούν όλα τα έπιπλα; Ειδικά όταν υπάρχει λίγος διαθέσιμος χώρος?

Κρεβάτια στη σοφίτα – όχι μόνο για παιδικά δωμάτια

Ιδέες επίπλωσης για το δωμάτιο νεότητας ξύλινο κρεβάτι σοφίτας με σκάλες

Μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο με κρεβάτι σοφίτας. Εάν κάνετε αυτήν την πρόταση στον μαθητή σας, μπορεί να απαντήσει με μια γκρίνια στην αρχή. Αλλά αν του δείξετε τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης ενός κρεβατιού στη σοφίτα, θα σκεφτεί γρήγορα διαφορετικά. Οι εποχές που τα κρεβάτια σοφίτας χρησιμοποιούνταν μόνο στα παιδικά δωμάτια έχουν παρέλθει. Ακόμα και οι ενήλικες απολαμβάνουν όλο και περισσότερο το έπιπλο που εξοικονομεί χώρο. Κάτω από το κρεβάτι της σοφίτας υπάρχει ελεύθερος χώρος για ράφια, το γραφείο ή ένα άνετο καθιστικό. Ο χώρος χρησιμοποιείται δύο φορές σε αυτόν τον τομέα. Για μικρά δωμάτια δύσκολα υπάρχει καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, εάν το παιδί σας δεν θέλει να αρκεστεί σε ένα κρεβάτι σοφίτας, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Ένα πτυσσόμενο κρεβάτι είναι εξαιρετικά πρακτικό και προσφέρει στους επισκέπτες μια νύχτα ένα άνετο μέρος για ύπνο. Και ένας καναπές-κρεβάτι, ο οποίος χρησιμεύει ως ένα άνετο κάθισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας και ως ένα άνετο κρεβάτι τη νύχτα, είναι μια κομψή λύση για απαιτητικούς εφήβους. Μια άλλη πολύ ατομική λύση είναι η κατασκευή ενός κρεβατιού και ενός γραφείου το άρθρο μας “Κρεβάτι εξοικονόμησης χώρου και γραφείο σε ένα “.

Εξοικονομήστε χώρο, χρησιμοποιήστε χώρο

Οι ιδέες επίπλωσης για το νεανικό δωμάτιο χρησιμοποιούν χώρο λευκού χρώματος

Εκτός από μια έξυπνη επιλογή ύπνου, υπάρχουν φυσικά και άλλοι τρόποι για να διακοσμήσετε το νεανικό δωμάτιο με λογικό τρόπο. Λάβετε υπόψη τις ακόλουθες συμβουλές κατά τη ρύθμιση:

• Χρησιμοποιήστε στενά ντουλάπια και ράφια που χρησιμοποιούν πλήρως το ύψος του δωματίου αντί για έπιπλα μισού ύψους που προεξέχουν πολύ στο δωμάτιο

• Έπιπλα με ροδάκια αυξάνουν την κινητικότητα και τις χρήσεις (π.χ. ένα μαξιλάρι κομοδίνο χρησιμεύει ως τραπεζάκι σαλονιού κατά τη διάρκεια της ημέρας)

• ένας καναπές εκτός από το κρεβάτι καταλαμβάνει πολύ χώρο. υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές καθισμάτων, όπως μοντέρνες τσάντες φασολιών (εδώ μπορείτε να βρείτε το Νεανική συλλογή από το Sitzclub.de)

Ιδέες επίπλωσης για το καθιστικό του νεανικού χώρου καθιστικό στρογγυλό τραπέζι παράθυρο

• Χρησιμοποιήστε όλες τις διαθέσιμες θέσεις. πίσω από την πόρτα υπάρχει π.χ. χώρος για καθρέφτη ή γκαρνταρόμπα για τσάντες ή καπάκια

• Τα μετατρεπόμενα ντουλάπια βάσης μπορούν να τοποθετηθούν ψηλά στον τοίχο και προσφέρουν χώρο αποθήκευσης για ακαταστασία που χρησιμοποιείται σπάνια

• Τα παιδιά μιας συγκεκριμένης ηλικίας δεν θέλουν να είναι χωρίς τηλεόραση στο δωμάτιό τους. Με ειδικές αγκύλες, η τηλεόραση μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο στην επιθυμητή θέση και επομένως δεν απαιτεί καθόλου αποθηκευτικό χώρο

Ιδέες επίπλωσης για το νεανικό δωμάτιο, πατάρι συμπαγές

Συχνά απαιτείται δημιουργικότητα για να επιτευχθεί το απαιτητικό έργο του Estδρυση της αίθουσας νεολαίας γίνομαι ειδικός σε κάτι. Προσπαθήστε να εσωτερικεύσετε τις συμβουλές που δίνονται και εφαρμόστε τις με επιδεξιότητα στο δωμάτιο που θα σχεδιαστεί, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες του. Και μην ξεχνάτε: Αναλαμβάνετε μόνο το ρόλο του «συμβούλου» – τελικά, το παιδί σας αποφασίζει μόνο του για τα στοιχειώδη πράγματα, ώστε να αισθάνεται άνετα στη νέα του κατοικία στη συνέχεια.

   Ιδέες επίπλωσης για νεανική ντουλάπα σχεδιασμού νεανικού δωματίου