Ιδέες σαλονιού διακοσμητικά αντικείμενα σχεδιασμός σαλόνι

Σύγχρονες ιδέες σαλονιού: Έτσι το σαλόνι σας γίνεται κομψό και μοντέρνο ταυτόχρονα

Η επίπλωση του καθιστικού με κομψό και μοντέρνο τρόπο και η επιλογή των σωστών επίπλων και αξεσουάρ δεν είναι εύκολη για όλους. Η γκάμα είναι τεράστια και συχνά δεν ξέρεις τι ταιριάζει καλά. Δίνουμε συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε ένα πραγματικά κομψό σαλόνι από ένα δωμάτιο, όσο απλό και αν είναι.

Ιδέες επίπλωσης για το σαλόνι

Ιδέες σαλονιού έπιπλα σχεδιασμός καθιστικού σαλόνι ιδέες

Γιατί ο καναπές και τα ράφια αποτελούν τη βασική δομή?

Με έναν ωραίο καναπέ και αντίστοιχα ράφια θέτετε τις βάσεις για ένα μοντέρνο και κομψό σαλόνι. Γιατί; Επειδή οι επισκέπτες θέλουν πρώτα να καθίσουν στον καναπέ στο σαλόνι και να χαλαρώσουν, ή να κοιτάξουν γύρω από το σαλόνι και να ρίξουν μια ματιά σε DVD και βιβλία στα ράφια. Δώστε προσοχή στα αντίστοιχα χρώματα του καναπέ και των ράφια και παρόμοια υλικά. Ωστόσο, το ξύλο και το μέταλλο συχνά τα πάνε πολύ καλά.

Ιδέες σαλονιού έπιπλα σαλόνι σχεδιασμός ρετρό στυλ

Γιατί είναι σημαντικό ένα όμορφο δάπεδο?

Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο χαρακτήρας ενός μοντέρνου καθιστικού στέκεται και πέφτει με το πάτωμα. Εάν αυτό δεν είναι πειστικό, μπορείτε ακόμα να έχετε τα πιο όμορφα αξεσουάρ και έπιπλα. Ένα δάπεδο σανίδας υψηλής ποιότητας από όμορφο ξύλο είναι επομένως υπέροχο. Αυτό μπορεί επίσης να βρεθεί στο ίδιο χρώμα ή ελαφρώς διαφορετικό στη βεράντα.

Πηγή εικόνας: Purnatur.com

Οι ιδέες του σαλονιού δημιουργούν ένα ενιαίο σαλόνι

Οι βεράντες του έλατου Douglas αφήνουν επίσης τα σαλόνια να λάμπουν “έξω”

Εάν οδηγείτε τους καλεσμένους σας από το σαλόνι στη βεράντα, η ατμόσφαιρα πρέπει επίσης να είναι ακριβώς εδώ. Οι όμορφες σανίδες δαπέδου είναι πιο άνετες και υψηλότερης ποιότητας από ένα πέτρινο δάπεδο και επίσης γερνούν πιο όμορφα με την πάροδο του χρόνου.

Πηγή εικόνας: Purnatur.com

Ιδέες για σαλόνι ιδέες διακόσμησης ξύλινο πάτωμα σχεδιασμός σαλονιού

Ένα μασίφ ξύλινο τραπέζι είναι πρακτικό και αριστοκρατικό

Τα μεγάλα, συμπαγή ξύλινα τραπέζια έχουν δύο πλεονεκτήματα: Μπορεί να διαρκέσουν ολόκληρη τη ζωή σας και επίσης να φαίνονται πραγματικά αριστοκρατικά και όμορφα. Δεν χρειάζεστε τραπεζομάντιλο, μόνο σουβέρ για να προστατέψετε το τραπέζι από φαγητό και ποτό. Διαφορετικά τεράστια τραπέζια μπορούν να αντέξουν πολύ και να προσφέρουν χώρο για αξεσουάρ όπως βάζα, μπολ ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα της επιλογής σας.

Πηγή εικόνας: Dieter Molitor / pixelio.de

Ιδέες σαλονιού διακοσμητικά αντικείμενα ξύλινα έπιπλα σχεδιάζουν το σαλόνι

Ποιες λάμπες συνιστώνται για το μοντέρνο σαλόνι?

Ο καλύτερος τρόπος για να παρέχετε φωτισμό στο μοντέρνο σαλόνι είναι με λαμπτήρες δαπέδου. Το έμμεσο και ζεστό φως σε κίτρινο και πορτοκαλί δημιουργεί μια ζεστή και κομψή ατμόσφαιρα. Μπορείτε ακόμη να εφαρμόσετε μόνοι σας δημιουργικές ιδέες όπως οι ξύλινες λάμπες. Μπορείτε να βρείτε αντίστοιχες οδηγίες στο Διαδίκτυο.

Πηγή εικόνας: Rainer Sturm / pixelio.de

Ιδέες για σαλόνι διακοσμητικά αντικείμενα που διακοσμούν βάζα πέτρινο τοίχο σχεδιασμός σαλονιού

Οι εικόνες δημιουργούν χαρακτήρα στο σαλόνι

Οι εικόνες στους τοίχους δημιουργούν μια δημιουργική και μοντέρνα ατμόσφαιρα στο σαλόνι. Δίνει επίσης στο σαλόνι σας τον δικό του χαρακτήρα. Γίνετε λίγο άγριοι εδώ και συνδυάστε διαφορετικά στυλ και μοτίβα. Μια οθόνη στην οποία συγκεντρώνονται διαφορετικοί τύποι εικόνων μπορεί να είναι ένα πραγματικό βλέμμα στο σαλόνι.

Ιδέες για σαλόνι σχεδιασμός τοίχου με εικόνες από το σαλόνι

Τι αξεσουάρ είναι μοντέρνα και κομψά?

Με την αφθονία των διακοσμητικών καταστημάτων, δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσετε μοντέρνα και κομψά αξεσουάρ και να τα διακοσμήσετε και να τα συνδυάσετε κατάλληλα στο σαλόνι. Πιστεύουμε ότι τα αξεσουάρ πρέπει πάντα να ταιριάζουν με το σαλόνι ξεχωριστά. Τα ξύλινα έπιπλα μπορούν να συνδυαστούν καλά με ξύλινα μπολ και ξύλινες μπάλες. Το γυαλί ταιριάζει καλά με ατσάλι χρωμίου και δέρμα. Ακόμα και με την τεχνολογία, όπως στερεοφωνικά συστήματα και επίπεδες οθόνες, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε ένα ελκυστικό σχέδιο που ταιριάζει στο σαλόνι. Εάν λάβετε υπόψη τις συμβουλές, σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά!

*Πηγή: pur natur – κατασκευαστής βεράντων έλατου Douglas

Ιδέες διακόσμησης σαλόνι και αξεσουάρ σαλονιού