ιδέες χαλιού κόκκινο λευκό μοτίβο

Ιδέες για χαλιά και χρήσιμες πληροφορίες για την επόμενη αγορά χαλιού σας

Σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα νέο χαλί σύντομα; Or ίσως θέλετε να διακοσμήσετε ολόκληρο το διαμέρισμά σας; Τότε σίγουρα θα βρείτε αυτές τις πολύτιμες συμβουλές και κόλπα Ιδέες για χαλιά βρείτε πολύ χρήσιμο.

Η πρώτη σκέψη πρέπει να είναι για το πού ακριβώς θα θέλατε να βάλετε το χαλί σας.

Σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε για να δώσετε έμφαση σε μια περιοχή, να δώσετε στο δωμάτιο μια απαλή πινελιά ή ίσως να χρησιμοποιήσετε χρωματιστές πινελιές?

Ποια λειτουργία πρέπει να εκπληρώσει το χαλί σας; Το μέγεθός του εξαρτάται επίσης από αυτό. Μετρήστε το επιθυμητό μήκος και πλάτος έτσι ώστε το χαλί να δένει αρμονικά στο εσωτερικό.

Τα χαλιά στην τραπεζαρία πρέπει να είναι αρκετά πλατιά ώστε οι καρέκλες να μπορούν να τραβηχτούν ομαλά προς τα πίσω και οι δρομείς χαλιών στο κλιμακοστάσιο να έχουν συμμετρική εμφάνιση και να εξασφαλίζουν ομοιόμορφα ελεύθερο χώρο και στις δύο πλευρές..

Μετά το δικό μας Ιδέες για χαλιά για μικρά δωμάτια, θα πρέπει να προτιμάτε χαλιά και χαλιά σε ανοιχτόχρωμα, ουδέτερα χρώματα. Έτσι φαίνεται το δωμάτιο οπτικά μεγαλύτερο.

Τα χαλιά με μοτίβα είναι επίσης ένα θέμα από μόνο του. Αυτό σας επιτρέπει να αγκυρώσετε την παλέτα χρωμάτων στο δωμάτιο με μεγάλη επιτυχία και έτσι να δημιουργήσετε επίσης μια αρμονική μονάδα. Αυτοί οι τύποι χαλιών συνιστώνται ιδιαίτερα για περιοχές με έντονη φθορά.

Ιδέες για χαλιά με στυλιζαρισμένα δέντρα και σε έντονα χρώματα

ιδέες χαλιού στυλιζαρισμένα δέντρα

Αξιοπρεπές και στιλάτο με χαλί βαθιάς στοίβας σε ουδέτερα χρώματα

ιδέες χαλιών ουδέτερα χρώματα

Οι πιο σκούρες αποχρώσεις παρέχουν περισσότερη άνεση και ηρεμία

ιδέες χαλιών ψηφιδωτά οπτικά

Παιχνιδιάρικο και δυναμικό με πολύχρωμο μωσαϊκό χαλί

ιδέες χαλιού ψηφιδωτά πολύχρωμα τετράγωνα

Μην νομίζετε ότι πρέπει να είστε ικανοποιημένοι μόνο με ορθογώνια χαλιά. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα σχημάτων στην αγορά σήμερα. Τα τετράγωνα χαλιά, για παράδειγμα, δίνουν στο σαλόνι μια σαφή δομή και τα στρογγυλά ή οβάλ χαλιά παρέχουν περισσότερη οπτική κίνηση και ταυτόχρονα χαλαρώνουν.

Οπότε τώρα ξέρεις καλύτερα. Διαβάστε ξανά τα πάντα και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το δικό μας Ιδέες για χαλιά να εμπνέυσω. Διασκεδάστε αγοράζοντας χαλιά!