Οι μικροί χώροι διαβίωσης αποτελούν τάση εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό ισχύει επίσης για τις εγκαταστάσεις που αποδεικνύονται κατάλληλες. Μια γωνιακή μπανιέρα είναι μέρος της σε όλο και περισσότερες περιπτώσεις. Επειδή μπορεί να σας προσφέρει μια τέλεια εμπειρία σπα και μπάνιο ακόμη και με περιορισμένο χώρο. Εάν, από την άλλη πλευρά, δεν έχει επιλεγεί και εγκατασταθεί με τον σωστό τρόπο, θα μπορούσε να βλάψει περισσότερο την εμπειρία του μπάνιου παρά να τη βελτιώσει. Σίγουρα θέλετε τη θετική παραλλαγή, σωστά; Στη συνέχεια, δώστε προσοχή στα ακόλουθα πέντε βασικά κριτήρια επιλογής.

γωνιακό λουτρό

Επιλέξτε γωνιακό μπάνιο ή άλλο σχήμα?

Πριν αποκτήσετε πρόσβαση στη γωνιακή μπανιέρα, θα πρέπει να ελέγξετε για άλλη μια φορά κατά πόσο είναι όντως το σωστό για εσάς. Γιατί αυτό δεν είναι ένα στοιχείο επίπλωσης που μπορεί να ανταλλαχθεί κατά βούληση και ανά πάσα στιγμή χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Τα τετράγωνα μπάνια είναι το τέλειο περιβάλλον για τις γωνιακές μπανιέρες. Εάν θέλετε να ενσωματώσετε ένα από αυτά σε ένα δωμάτιο διαφορετικού σχήματος, τότε θα πρέπει ιδανικά να είναι μεγαλύτερο. Έτσι, το γωνιακό λουτρό θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαμόρφωση μιας συγκεκριμένης ζώνης σε ολόκληρη την κάτοψη.

σαλόνι με ξύλινο πάτωμα με γωνιακό λουτρό

Οι σωστές διαστάσεις για τη γωνιακή μπανιέρα σας

Θα πρέπει να πάρετε το Διαστάσεις γωνιακού λουτρού Καθορίστε με βάση δύο κριτήρια: Αφενός, αφορά τις διαστάσεις του σώματος των διαφορετικών ανθρώπων. Όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει θα πρέπει να χωρέσει εκεί. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει απομείνει αρκετή επιφάνεια στο μπάνιο, έτσι ώστε οι άλλες σημαντικές λειτουργίες να μπορούν να εκτελούνται κανονικά. Μετά από όλα, πρέπει να νιώσετε άνετα στο τελειωμένο μπάνιο, φυσικά. Εάν το δωμάτιο είναι πολύ περιορισμένο από την μπανιέρα, θα αισθανθείτε λίγο παρενόχληση εκεί. Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε τις διαστάσεις αυτής και άλλων εγκαταστάσεων στο πάτωμα του μπάνιου πριν εγκαταστήσετε το γωνιακό λουτρό. Αυτό σας δίνει μια πιο ρεαλιστική ιδέα για το πώς θα αισθανθείτε σε αυτό και εάν πρέπει να μειώσετε ή να μεγεθύνετε τις αρχικά παρεχόμενες διαστάσεις.

γωνιακή μπανιέρα από το ελκυστικό σχέδιο παραπάνω

Στυλ και έξτρα

Μόλις είστε βέβαιοι ότι το γωνιακό λουτρό είναι η σωστή λύση για εσάς και μόνο αφού έχετε επίσης καθορίσει τις ακριβείς διαστάσεις, τότε μπορείτε να στραφείτε στις ερωτήσεις στυλ και σχεδιασμού. Ανάλογα με την επιλογή των υλικών, το σχήμα και τα πρόσθετα, θα επιτύχετε διαφορετικά αποτελέσματα. Στο συνηθισμένο λευκό χρώμα και με απρόσκοπτες γραμμές, η μπανιέρα φαίνεται φρέσκια και μοντέρνα. Επίσης εγγράφεται σε διαφορετικά στυλ μπάνιου. Αλλά μπορεί να κατασκευαστεί από διάφορα φυσικά υλικά. Με ορισμένα μοντέλα ανακαλύπτουμε διακοσμητικές διακοσμήσεις, όπως στοιχεία αντίκες ή πόδια. Τότε έχουμε να κάνουμε με αγροτικό ή βιομηχανικό στυλ. Τα υλικά και τα σχήματα που προσδίδουν στο μπάνιο ένα σπιτικό χαρακτήρα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή εδώ και αρκετά χρόνια. Πιθανές επιπλέον παροχές για την μπανιέρα περιλαμβάνουν επιπλέον ντους. Αυτές ή άλλες λειτουργικές συσκευές θα μπορούσαν να σας εξοικονομήσουν πολύ χώρο.

μια καμπύλη και επιμήκη μπανιέρα για μια γωνία

Φέρτε τη γωνιακή μπανιέρα στο σπίτι με ασφάλεια και άνεση

Το γωνιακό μπάνιο δεν είναι ένα απλό ή μικρό εξοπλισμό. Έτσι, πολλά μπορεί να πάνε στραβά με την παράδοση. Βρείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή κατάστημα επίπλων όπου μπορείτε να λάβετε καλές συμβουλές αφενός και να λάβετε εγγύηση για παράδοση και, το καλύτερο από όλα, για εγκατάσταση από την άλλη. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά με αυτές τις δύο εξίσου σημαντικές πτυχές.

μεσογειακό μπάνιο με γωνιακό λουτρό

γωνιακό λουτρό με υπέροχη καμπίνα ντους