Στον πιο προηγμένο ψηφιακό μας κόσμο, εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες εργάζονται από το σπίτι. Είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας είτε ως μέλος μεγάλων εταιρειών, αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Η εργασία στο σπίτι έχει πολλά πλεονεκτήματα, ένα από τα οποία είναι ότι δίνει στον εργαζόμενο μεγάλη προσωπική ελευθερία και ταυτόχρονα αυξάνει το αίσθημα ευθύνης του. Όλοι χρειάζονται ένα άνετο γραφείο στο σπίτι για να εκπληρώσουν τα εργασιακά τους καθήκοντα σε καθημερινή βάση. Έχουμε όμως διαφορετικές ιδέες για το πώς πρέπει να μοιάζει ο χώρος εργασίας μας στο σπίτι. Για παράδειγμα, σε αντίθεση με ένα γραφείο στο σπίτι με μια τυπικά γυναικεία εμφάνιση, ένα αρσενικό γραφείο στο σπίτι πρέπει να θεωρηθεί ως μια σύγχρονη, πολύ προσωπική έκφραση αρρενωπότητας. Αυτό είναι κατανοητό μόνο για έναν λόγο, δηλαδή, ένας πραγματικός άντρας θέλει πάντα να δείχνει το στυλ και τον χαρακτήρα του σε όλες τις καταστάσεις. Έτσι σχεδιάζει και το γραφείο του σπιτιού του, όπου ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες μιλούν από μόνα τους και έχουν μια αντρική αίσθηση. Απλώς σύμφωνα με το σύνθημα: όσο πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, τόσο το καλύτερο!

Ένα αρρενωπό γραφείο στο σπίτι αποκαλύπτει το προσωπικό στυλ και χαρακτήρα του ιδιοκτήτη του.

Ανδρικό γραφείο σπιτιού κομψό εσωτερικό ελαφρύ χαλί γραφείο λευκό σκαμπό πολυθρόνας

  • Τι ξεχωρίζει ένα αρσενικό γραφείο στο σπίτι;?

Το θέμα του σύγχρονου γραφείου στο σπίτι σε αντρικό στυλ έχει γίνει πρόσφατα ιδιαίτερα επίκαιρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ετοιμάσει περισσότερα από 25 μαγευτικά παραδείγματα ανδρικού στυλ και άνεσης στο γραφείο του σπιτιού και θέλουμε να σας τα παρουσιάσουμε με ένα σύντομο σχόλιο. Αλλά τι ακριβώς χαρακτηρίζει ένα αρσενικό γραφείο στο σπίτι?

Μπορείτε να βρείτε την απάντηση εδώ. Στα παρακάτω δείχνουμε πώς είναι ένα τυπικά αρρενωπό γραφείο στο σπίτι, πώς είναι στημένο και διακοσμημένο. Σίγουρα θα βρείτε υπέροχες ιδέες εδώ αν πρόκειται να σχεδιάσετε ένα γραφείο στο σπίτι σας σε αντρικό στυλ. Or αν τώρα είστε αντιμέτωποι με την επιθυμία να έχετε ένα πολύ ιδιωτικό δωμάτιο στο σπίτι σας, το σχέδιο του οποίου μπορείτε να εκφράσετε καλύτερα τον χαρακτήρα και το στυλ.

 Σκούρα χρώματα, σοκολάτα καφέ ξύλο, λεπτός φωτισμός και χρυσές πινελιές χαρακτηρίζουν αυτό το γραφείο στο σπίτι.

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι, σκούρα χρώματα, σοκολάτα καφέ ξύλο, λεπτός φωτισμός, κομψή λάμπα, χρυσές πινελιές

Πρώτον, πρέπει να επιλέξετε το στυλ που προτιμάτε και να το κάνετε πραγματικότητα στο γραφείο του σπιτιού σας, επειδή ένα αρσενικό γραφείο στο σπίτι μπορεί να είναι κλασικό, λιτό, μινιμαλιστικό ή casual. Η στιβαρότητα που αναμειγνύεται με την άνεση είναι χαρακτηριστική για έπιπλα όπως βιομηχανικά, ρουστίκ, μινιμαλιστικά, μοντέρνα, αρτ ντεκό και μοντέρνα μέσα του αιώνα. Τα κοινά αντρικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σκούρα χρώματα, τετράγωνα σχέδια, δερμάτινα έπιπλα διαφόρων χρωμάτων και κρυψώνα άγριων ζώων στο πάτωμα. Μη διστάσετε να δείξετε τα χόμπι σας και να προσθέσετε στοιχεία ποδοσφαίρου, ναυτιλίας, ειδωλίων ψαριών ή αναμνηστικών ταξιδιών στο εσωτερικό. Η δική σας βιβλιοθήκη έχει μια ξεχωριστή θέση στο αρσενικό γραφείο στο σπίτι και την καθιστά ευπαρουσίαστη. Εάν έχετε αρκετό χώρο, τότε συμπεριλάβετε ένα τζάκι στο σχεδιασμό του δωματίου για να κάνετε το δωμάτιο άνετο. Επίσης, σκεφτείτε μερικές πρωτότυπες λάμπες για να αναδείξετε την ατμόσφαιρα και να τονίσετε τον αντρικό χαρακτήρα της.

 Πολλά βιβλία, αναμνηστικά και τρόπαια μιλούν για τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι του ιδιοκτήτη του γραφείου στο σπίτι.

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι, βιβλιοθήκη στο σπίτι, πολλά βιβλία, αναμνηστικά, φλιτζάνια, χόμπι

  • Χρώματα και υφές που κυριαρχούν στο αρσενικό γραφείο στο σπίτι

 Ένα αρσενικό γραφείο στο σπίτι μπορεί να γίνει σε πολλά χρώματα: σκούρο, ανοιχτό, γήινο, κορεσμένο και άλλα. Στη συλλογή εικόνων μας θα δείτε κυρίως σκοτεινά και κάπως κυκλοθυμικά αρσενικά γραφεία. Μαύρη σοκολάτα καφέ, μαύρη, γκρι γραφίτη, μπλε ναυτικό, σκούρο πράσινο και παρόμοιες εκφραστικές, τυπικά αντρικές αποχρώσεις κυριαρχούν εκεί. Αν σας αρέσουν τα ουδέτερα, επιλέξτε τα, αλλά εφοδιάστε το γραφείο του σπιτιού με σκούρα έπιπλα για μια ελαφρώς αρρενωπή αίσθηση. Ποικίλλουν με τις υφές, για παράδειγμα διαφορετικά είδη ξύλου (ειδικά σκούρα), faux γούνα, δέρμα, μέταλλο και ακόμη και πέτρα και σκυρόδεμα ταιριάζουν σε ένα αρρενωπό εσωτερικό.

Ένα πολυτελές γραφείο στο σπίτι σε αντρικό στυλ

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι πολυτελή μεγάλη γούνα στο πάτωμα στο πάτωμα με καλά σχεδιασμένη πολυθρόνα φωτισμού

 Ποικίλετε κατά τη δημιουργία και το σχεδιασμό του πολύ ιδιωτικού σας χώρου με τα χρώματα και τις υφές.

Αρρενωπό γραφείο στο σπίτι πολύ κομψή επίπλωση διαφορετικά χρώματα και υφές

  • Έπιπλα και διακόσμηση στο γραφείο του σπιτιού σε στυλ αρρενωπό

Ένα γραφείο είναι το πιο σημαντικό έπιπλο σε κάθε γραφείο του σπιτιού, γι ‘αυτό έχει επίσης κεντρικό ρόλο στο γραφείο του σπιτιού σε αρρενωπό στιλ. Τελικά, δεν μπορείτε να εργαστείτε χωρίς γραφείο. Επομένως, επιλέξτε ένα κατάλληλο μοντέλο που σας προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης εργασίας. Περιλαμβάνει επίσης μια άνετη καρέκλα. Ανοιχτά ή ενσωματωμένα ράφια στους τοίχους είναι απαραίτητα για να αποθηκεύσετε όλα όσα χρειάζεστε. Εκεί μπορείτε επίσης να εμφανίσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα ή αναμνηστικά και να δώσετε σε όλο το εσωτερικό μια προσωπική πινελιά. Εντυπωσιακές εικόνες διακοσμούν τους τοίχους, μικρά αγαλματίδια από ξύλο ή μπρούτζο μπορούν να διακοσμήσουν το γραφείο ή να σταθούν σε ανοιχτό ράφι. Πρόκειται για μικρές λεπτομέρειες που εκφράζουν τον αντρικό χαρακτήρα και είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την αυτοπεποίθηση κάθε άντρα. Όλα στο αρσενικό γραφείο στο σπίτι πρέπει να μιλούν για άνεση και στυλ, αλλά έχουν τον δικό τους χαρακτήρα.

Το γραφείο του σπιτιού σε αντρικό στυλ μπορεί να είναι κλασικά και πολύ κομψά επιπλωμένο.

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι κλασικά επιπλωμένο λευκό γραφείο αγαλματίδιο καρέκλα ξύλινο ντουλάπι

Μια τοιχογραφία ή μια αφίσα μπορεί να δείξει το αγαπημένο σας άθλημα.

Αρσενικό γραφείο σπιτιού σκούρα χρώματα μοτίβα χαλί τοιχογραφία Αγαπημένο άθλημα του μπέιζμπολ

Εάν έχετε αρκετό χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν δερμάτινο καναπέ και μερικές πολυθρόνες εκεί. Αυτά ολοκληρώνουν την επίπλωση στο γραφείο του σπιτιού σε αρρενωπό στιλ. Μην ξεχνάτε τον έξυπνο φωτισμό του δωματίου – χωρίς έντονο φως, προτιμήστε έναν λεπτό. Μόνο το γραφείο πρέπει να φωτιστεί σωστά σε περίπτωση που επιστρέψετε στη δουλειά το βράδυ. Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε εντυπωσιακά κρεμαστά φώτα, φωτιστικά δαπέδου ή πολυελαίους που ταιριάζουν με το στυλ εσωτερικού σχεδιασμού σας.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μπορείτε να σχεδιάσετε κάτι ιδιαίτερο στο γραφείο του σπιτιού σας σε ένα αντρικό στυλ που αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σας. Πρόκειται για προσωπικές πινελιές που απλά δεν μπορούν να λείπουν στο αρσενικό γραφείο στο σπίτι. Για παράδειγμα, ένας τοίχος φωτογραφιών με προσωπικές εικόνες ή ένα πολύτιμο έργο τέχνης, ένα φανταχτερό τραπεζάκι σαλονιού με διακοσμητικά αντικείμενα. Και voila, το τέλειο αρσενικό γραφείο σου είναι έτοιμο! Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πάρτε περαιτέρω έμπνευση για την επίπλωση και το σχεδιασμό αυτού του πολύ ιδιαίτερου δωματίου!

Η διακόσμηση σε αντρικό στυλ που εμπνέει δημιουργική δουλειά.

Αρρενωπό γραφείο στο σπίτι, πολύ κομψή, προσεγμένη επίπλωση εμπνέουν τη δημιουργική δουλειά

Το αρσενικό γραφείο στο σπίτι είναι πολύ κομψά επιπλωμένο με όλα όσα χρειάζεστε λόγω των χρωματικών αντιθέσεων

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι, κομψά επιπλωμένο, σκούρο μπλε και ανοιχτόχρωμο ξύλο σε αντίθεση

 Στυλ και κομψότητα σε ένα!

Το αρρενωπό στυλ γραφείου σπιτιού δείχνει κομψή επίπλωση

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι μεγάλο τραπέζι μαύρες λάμπες πολυθρόνας σκούρα τοιχογραφία

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι κομψό φωτιστικό δαπέδου στα ράφια σε πρώτο πλάνο στα αγαλματίδια φόντου

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι ανοιχτόχρωμα και σκούρα χρώματα σε αντίθεση με το στυλ και τον χαρακτήρα

 Καθαρός μινιμαλισμός σε αντρικό στυλ!

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι με μινιμαλιστική επίπλωση, πολύ ελκυστικό και φιλόξενο

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι με μινιμαλιστική επίπλωση, χρωματικές αντιθέσεις, ανοιχτό και σκοτεινό

Κλασική κομψότητα στο αρσενικό γραφείο στο σπίτι!

Ανδρικό γραφείο γραφείου κλασικής κομψότητας από σκούρο ξύλο δύο δερμάτινες πολυθρόνες χρυσές πινελιές

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι απλά επιπλωμένο αλλά με στιλ

Αρσενικό γραφείο οικιακούς λευκοί τοίχοι ανοιχτόχρωμη άγρια ​​ζώα γούνας στο πάτωμα ρετρό γραφείο δύο μαύρες πολυθρόνες

Αρσενικό γραφείο σπιτιού σκούρο φόντο ράφια ανοιχτό μαρμάρινο τραπέζι μπροστά

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι, ανοιχτός χώρος, μικροσκοπική επίπλωση, πολύ φως, θέα στην πίσω αυλή, πράσινο, πολύ ελκυστικό

Αρσενικό ρετρό σπιτικό γραφείο μπροστά στο παράθυρο, μικρό

Ανδρική διακόσμηση τοίχου γραφείου σπιτιού δερμάτινη πολυθρόνα μαύρο γραφείο μαύρο φωτιστικό γραφείου μεγάλος καθρέφτης στον τοίχο

Αρσενικό γραφείο γραφείου κλασικής επίπλωσης φωτιστικών στον τοίχο

Ανδρικό γραφείο στο σπίτι σκούρο πράσινο δερμάτινο γραφείο καρέκλα ράφι τοίχου

Αρσενικό γραφείο στο σπίτι, ανοιχτόχρωμο ξύλο, παστέλ πράσινο, κομψή εμφάνιση Γούνα άγριων ζώων στο πάτωμα