Κανένα νοικοκυριό δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς πλυντήριο ρούχων. Τα ρούχα πρέπει να πλένονται κάθε μέρα και τα κλινοσκεπάσματα, οι πετσέτες μπάνιου και οι κουρτίνες χρειάζονται επίσης βέλτιστη φροντίδα και καθαρισμό.

Τώρα φανταστείτε να τα κάνετε όλα αυτά χωρίς πλυντήριο ρούχων! Πρώτον, θα ήταν χρονοβόρο και εξαντλητικό εάν πλένατε τα ρούχα με το χέρι και, δεύτερον, δεν ήταν ακριβό εάν έπρεπε να πάρετε όλα τα ρούχα σας στο στεγνωτήριο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Επομένως, αυτή η σημαντική οικιακή συσκευή πρέπει να παραχθεί!

Μερικά βασικά σημεία που θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του σωστού πλυντηρίου

Ένα νέο πλυντήριο δεν αγοράζεται κάθε χρόνο. Σίγουρα, επενδύετε λίγο περισσότερα χρήματα σε αυτό, αλλά τελικά παίρνετε επίσης μια εγγύηση που ισχύει για 3 έως 5 χρόνια, ανάλογα με το μοντέλο και τον κατασκευαστή. Αλλά πριν το αγοράσετε, θα πρέπει να εξετάσετε ποιο Πλυντήριο Χρειάζεσαι ακριβώς. Για να σας βοηθήσουμε, σας δίνουμε μερικά σημεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιλογή σας:

Επιλέξτε ένα μοντέρνο πλυντήριο ρούχων από τα πολλά μοντέλα που προσφέρονται

ποιο πλυντήριο πρέπει να επιλέξετε;

  • Πού τοποθετείτε το πλυντήριο? – Αυτό είναι σημαντικό για το άνοιγμα φόρτωσης. Οι μπροστινοί φορτωτές μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στις μονάδες κουζίνας και να προσφέρουν χώρο στην κορυφή. Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή μοντέλα και μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Οι κορυφαίοι φορτωτές είναι η τέλεια λύση για στενά μπάνια και μικρά πλυντήρια. Το άνοιγμα φόρτωσης, το οποίο βρίσκεται πάνω από τη συσκευή, εξοικονομεί χώρο και μπορεί να γεμίσει χωρίς να καταπονήσει την πλάτη σας. Μπορείτε να δείτε και τα δύο μοντέλα εδώ και ακόμη και να τα παραγγείλετε φθηνά.
  • Χωρητικότητα τυμπάνου – Ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας, θα πρέπει να επιλέξετε τη χωρητικότητα του τυμπάνου. Ένα πλυντήριο ρούχων χωρητικότητας 5 έως 6 κιλών είναι αρκετό για 1 έως 2 άτομα. Μεγαλύτερη χωρητικότητα έως 12 κιλά ρούχων είναι ακατάλληλη για ιδιωτικές κατοικίες. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα μέγεθος τυμπάνου που μπορείτε να φορτώνετε τακτικά.

επιλέξτε το σωστό πλυντήριο ρούχων

  • Απόδοση περιστροφής και εύκολη λειτουργία – όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς περιστροφής, τόσο πιο στεγνά τα ρούχα και τόσο χαμηλότερη είναι η κατανάλωση ενέργειας. Αλλά οι στροφές ανά λεπτό εξαρτώνται επίσης από την ευαισθησία του ρούχου. Επιλέξτε λοιπόν ένα μηχάνημα που έχει τουλάχιστον δύο ρυθμίσεις περιστροφής και μπορεί να τρέξει τουλάχιστον 1.200 στροφές ανά λεπτό. Η ευκολία χρήσης είναι σημαντική. Η σαφής επισήμανση και η εμφάνιση της δομής του προγράμματος είναι σημαντικές εδώ · θα πρέπει επίσης να είναι δυνατή η αλλαγή του προγράμματος πλύσης. Όλα τα μοντέλα έχουν τώρα ένα σύντομο πρόγραμμα. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στις λειτουργίες πλύσης που είναι σημαντικές για εσάς, όπως ορισμένα οικονομικά προγράμματα (κουμπί Eco, κράτημα ξεβγάλματος).
  • Κατανάλωση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας – Αν και η κατανάλωση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας των συσκευών έχει μειωθεί γενικά, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις χαμηλές τιμές κατανάλωσης κατά την αγορά. Τα ιδιαίτερα μοντέλα εξοικονόμησης ενέργειας μπορούν να αναγνωριστούν από τον αριθμό των συμβόλων συν. Η μεταρρύθμιση της ενεργειακής ετικέτας του 2010 σηματοδότησε την υψηλότερη κατηγορία απόδοσης για τα πλυντήρια ρούχων με A +++.

Άλλα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας, είναι θόρυβος, ασφάλεια και κατασκευαστής. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εύρεση του κατάλληλου πλυντηρίου για το σπίτι σας και πάντα πλύσιμο χωρίς προβλήματα.

Προσεγγίστε τον κορυφαίο φορτιστή για το σπίτι

τοποθετήστε το πλυντήριο

χωρητικότητα τυμπάνου στα πλυντήρια