μοντέρνα τραπεζαρία έπιπλα τραπεζαρίας καρέκλες γυάλινοι τοίχοι

30 παραδείγματα μοντέρνων τραπεζαριών σε μινιμαλιστικό στιλ

Η εμπειρία: τα ανοιχτά σχέδια διαβίωσης είναι όλο και πιο κοινά στις σύγχρονες τραπεζαρίες. Δεν έχετε πλέον ξεχωριστό χώρο για τη διαδικασία φαγητού και συχνά συνδυάζετε την εμπειρία με το σαλόνι ή την κουζίνα για να το κάνετε πιο κατάλληλο και διασκεδαστικό.

Αλλά μέσω αυτής της αλλαγής στην προσέγγιση του σχεδιασμού, υπάρχει επίσης η ανάγκη για διαμόρφωση της τραπεζαρίας ως προέκταση του καθιστικού..

Από το στιλ έως την παλέτα χρωμάτων, τα μοντέρνα σαλόνια δανείζονται πολλές ιδέες από τα γύρω δωμάτια με σχεδόν ατίθασο τρόπο.

Μινιμαλιστικές ιδέες τραπεζαρίας από σχέδιο splyce

μοντέρνα έπιπλα τραπεζαρίας ξύλινα τραπεζοκαρέκλες γυάλινοι τοίχοι μινιμαλιστικοί

Ο σχεδιασμός ενός μινιμαλιστικού χώρου είναι μια μεγάλη πρόκληση από μόνος του. Η επίτευξη του ίδιου πράγματος στην τραπεζαρία είναι ακόμη πιο δύσκολη. Αλλά αν το κάνετε αυτό με επιτυχία, μπορείτε να συνδυάσετε την αισθητική και την εργονομία με εξαιρετικό τρόπο. Αυτό λειτουργεί υπέροχα αν βρείτε τη σωστή προσέγγιση. Όπως πάντα, είναι σημαντικό να φέρετε την πρακτική πλευρά πριν από την ιδανική οπτική εμφάνιση. Θέλετε να δείτε τα παραδείγματα μερικών πανέμορφων τραπεζαριών, που προσφέρουν μινιμαλισμό και ευαίσθητη μόδα ταυτόχρονα?

Αρχιτέκτονες Abramson Teiger

κουζίνα και τραπεζαρία σχεδιασμός ξύλινες τραπεζαρία πλαστικές καρέκλες

Denilson Machado – MCA Estudio

Μοντέρνα τραπεζαρία που στήνει μινιμαλιστική μαύρη τραπεζαρία

Ουσόνα

μοντέρνα τραπεζαρία επιπλωμένη μινιμαλιστική τραπεζαρία με ξύλινη επίπλωση από σκυρόδεμα τοίχους με μοκέτα

Σχέδιο Amy Lau

οι μοντέρνες τραπεζαρίες κάνουν τα έπιπλα τραπεζαρίας μινιμαλιστικά και απλά

Κομψό σε ασπρόμαυρο

μοντέρνα τραπεζαρία ασπρόμαυρη ξύλινη διακόσμηση τραπεζιού κεριά κεριά

Κομψότητα όλα σε λευκό

μοντέρνα τραπεζαρία λευκή κομψή μινιμαλιστική διακόσμηση τοίχου

Λεπτός συνδυασμός στυλ

Ένα από τα πρώτα πράγματα που προσπαθώ να προσεγγίσω τους αναγνώστες μου είναι ότι πρέπει να τους περιβάλλουν με υφές και χρώματα που τους βολεύουν. Το κρέμασμα σε ένα συγκεκριμένο θέμα είναι πραγματικά απαραίτητο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε ένα σπίτι που μοιάζει με τη σελίδα από έναν κατάλογο. Πολλοί άνθρωποι που αποφασίζουν να δημιουργήσουν μινιμαλιστικούς χώρους κάνουν το ίδιο λάθος ξανά και ξανά. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι περνούν πολύ χρόνο στην τραπεζαρία με την οικογένεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος φροντίζει για πτυχές της οπτικής απαλότητας στο δωμάτιο. Επιτρέψτε μια βιομηχανική συστροφή και δώστε λίγη οργανική ομορφιά. Έτσι, η μινιμαλιστική τραπεζαρία θα φαίνεται πιο ζεστή και πιο φιλόξενη.

Koichi Torimura

μοντέρνα έπιπλα τραπεζαρίας τραπεζαρία ξύλινος πάγκος

Τίμιοι Αρχιτέκτονες

Οι μοντέρνες τραπεζαρίες σχεδιάζουν έπιπλα με απλή, μινιμαλιστική εμφάνιση ξύλου

Ουδέτερη παλέτα χρωμάτων

μοντέρνα τραπεζαρία επίπλων τραπεζαρίας με καρέκλες παλέτα χρώματος μπεζ καφέ

Πολλές εμπνευσμένες εικόνες σας δείχνουν πώς να επιτύχετε τη λεπτή γραμμή ισορροπίας μεταξύ νεωτερικότητας και μινιμαλισμού. Για να το κάνετε αυτό, δανείζεστε επίσης τους έξυπνους τόνους άλλων στυλ. Ανάλογα με το τραπέζι ή την καρέκλα που θα επιλέξετε, θα ορίσετε τον τόνο για το υπόλοιπο δωμάτιο.

Για μια λεπτή και μινιμαλιστική εμφάνιση, τα τετράγωνα και ορθογώνια τραπέζια είναι μια τέλεια επιλογή λόγω των απλών και ευθειών γραμμών τους.

Αρχιτεκτονική CCS

ανοιχτό σαλόνι ξύλινο πάτωμα μοντέρνα τραπεζαρία στρογγυλό τραπέζι

Hugh Jefferson Randolph Architects

Τραπεζαρία με μοντέρνα μινιμαλιστική τραπεζαρία ξύλινη διακόσμηση επίπλων τοίχου

Λουίζ ντε Μιράντα

μινιμαλιστικό μοντέρνο έπιπλο τραπεζαρίας ξύλινο τραπέζι πολύχρωμες καρέκλες

Andrea Swan – Αρχιτεκτονική κύκνων

μοντέρνα τραπεζαρία σε σκανδιναβικό στυλ ξύλινο τραπέζι ξύλινο πάγκο ξύλινη καρέκλα

Έλαντ Γκόνεν

Μοντέρνα έπιπλα τραπεζαρίας από ξύλο και μπαστούνι

Κλασικό και σύγχρονο

Πιστεύετε ότι η σύγχρονη προσέγγιση στο μινιμαλιστικό στυλ θα ήταν ακριβώς το δικό σας; Στη συνέχεια, σκεφτείτε μια τραπεζαρία που είναι λουσμένη σε λευκό και μαύρο; Τα μονόχρωμα φόντα ενισχύουν τη μινιμαλιστική εντύπωση και προσδίδουν στο σύνολο ένα εξαιρετικό χαρακτήρα. Σως δεν είστε τόσο στο χρώμα, αλλά η ελάχιστη τέχνη τοίχου μπορεί επίσης να κάνει το δωμάτιο υπέροχο. Εδώ μπορείτε να δείτε έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο με καταρρακτώδη εμφάνιση. Υπάρχει επίσης μια υπερμεγέθη κρεμαστή λάμπα στο δωμάτιο. Με αυτές τις μινιμαλιστικές τραπεζαρίες, μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό το ανοιχτό σχέδιο. Αυτό καθορίζει επίσης αποτελεσματικά τα όρια στην τραπεζαρία με αποτελεσματικό και κομψό τρόπο.

Εσωτερικός σχεδιασμός ατμόσφαιρας

ιδέες τραπεζαρίας σε μινιμαλιστικό στυλ διακόσμηση επίπλων τοίχου

Φωτογραφία Arnal

τραπεζαρία τραπεζαρία σε λευκή μοντέρνα μινιμαλιστική επίπλωση

Θα πρέπει να έχετε κατά νου ένα πράγμα: Στην μινιμαλιστική τραπεζαρία, δεν αφορά μόνο την επιλογή ενός κομψού τραπεζιού. Δεν χρειάζεται απαραίτητα ένα κομμάτι που φαίνεται να έχει προέλθει από το μέλλον. Στον μινιμαλιστικό τρόπο ζωής, η ζωή δεν είναι σημαντική και θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον κανόνα εάν επιτύχετε ένα επιτυχημένο εσωτερικό. Αποφύγετε περιττές διακοσμήσεις, μοτίβα διακοσμητικών και άλλα ασυνήθιστα πράγματα. Ένα απλό σύγχρονο μπουφέ δίπλα στην τραπεζαρία είναι συχνά το μόνο που χρειάζεται.

Η μοντέρνα τραπεζαρία είναι απλή και μονόχρωμη ή δίχρωμη

λευκή τραπεζαρία σκούρο ξύλο επικαλυμμένες καρέκλες λευκό χρώμα τοίχου

Έπιπλα τραπεζαρίας τελευταίας τεχνολογίας

μοντέρνα τραπεζαρία εξ ολοκλήρου σε λευκό μινιμαλιστικό δάπεδο με πλακάκια

Ευρηματικός σχεδιασμός & Επιπλα

τραπεζαρία σε μαύρο σκαμπό τραπέζι φαγητού ξύλινο πάγκο

Shaw Coates

Τραπεζαρία-κουρτίνες-τραπεζαρία-τραπέζι-καρέκλες-πολυέλαιοι-κεριά-καθρέφτες τοίχου

Chris Pardo Design – Elemental Architecture

κουζίνα με τραπέζι φαγητού, μαρμάρινη κορυφή, ακρυλικές καρέκλες, μινιμαλιστική, μοντέρνα

Λύσεις εξοικονόμησης χώρου

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των μινιμαλιστικών τραπεζαριών είναι ότι κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Αυτό σίγουρα δεν είναι θέμα βέβαια. Κάποιος μπορεί να έχει ένα μεγάλο και τολμηρό χώρο που δείχνει μινιμαλιστικό χαρακτήρα. Το στυλ σας εξυπηρετεί ιδιαίτερα σε μικρά δωμάτια όπου θα πρέπει να επωφεληθείτε από κάθε εκατοστό. Ποια πιστεύετε ότι θα ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για τη μετάβαση στον μινιμαλισμό; Νομίζω ότι αυτό θα αντικαθιστούσε ένα ορθογώνιο ή τετράγωνο τραπέζι με ένα στρογγυλό.

Συμπαγές και εκλεπτυσμένο

μοντέρνα τραπεζαρία επίπλων τοίχου σχεδιασμός επιφάνεια καθρέφτη

Χρησιμοποιήστε τονισμούς

ξύλινο τραπέζι φαγητού για έξι άτομα με μοκέτα

Έτσι μπορείτε να κάνετε μικρά δωμάτια πολύ πιο εργονομικά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε ακρυλικές ή γυάλινες επιφάνειες ειδικότερα. Έτσι θα διατηρήσετε τον μινιμαλιστικό χαρακτήρα του δωματίου. Αν έχετε διάθεση για κάτι λιγότερο διαχρονικό, το κλασικό τραπέζι με τουλίπες θα μπορούσε επίσης να αποδειχθεί μια υπέροχη λύση. Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια.

Σχέδιο Amy Lau

μικρή τραπεζαρία μοντέρνα επίπλωση στρογγυλό τραπέζι σε λευκό χρώμα

Minosa

μινιμαλιστική μοντέρνα επίπλωση κουζίνας από ξύλο και μάρμαρο τραπεζαρίας

Μια κλασική παραλλαγή που ερμηνεύεται με σύγχρονο τρόπο

μοντέρνα τραπεζαρία σε μινιμαλιστικό στυλ ασπρόμαυρα ξύλινα έπιπλα

usona

τραπεζαρία ξύλινο πάτωμα ξύλινο πάγκο μοντέρνο μινιμαλιστικό

Ο μινιμαλισμός δεν είναι ένα καθολικό στυλ όπου τα πάντα είναι βυθισμένα σε γυαλιστερές μονοχρωματικές αποχρώσεις. Μπορείτε πραγματικά να σκιαγραφήσετε το δικό σας σχέδιο για το πώς πρέπει να μοιάζει ένας μινιμαλιστικός χώρος. Αγαπάτε τη φύση και θέλετε να την προστατέψετε μέσα από καθημερινές ενέργειες; Ακόμα κι αν έχετε τη φιλοσοφία «λιγότερο είναι περισσότερο», δεν πρέπει να φοβάστε να την αξιοποιήσετε περισσότερο.

      Μάρτιν Μαρτσιάνο

τραπεζαρία χωρίσματα τοίχου ξύλινα έπιπλα κρεμαστά φώτα διακόσμηση τοίχου τέχνη