Τα «ατυχή» αντικείμενα σύμφωνα με τους κανόνες του Φενγκ Σούι και άλλες δεισιδαιμονίες

Εάν μόλις ξεκινάτε με τη διδασκαλία του Feng Shui και τους κανόνες του εσωτερικού σχεδιασμού, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε με το τι πρέπει να αποφύγετε στο εσωτερικό. Υπάρχουν αντικείμενα που θεωρούνται “γούρια κακής τύχης”. Εδώ είναι μια λίστα με αυτά! Δεν είναι εξαντλητικό, αλλά ως επί το πλείστον περιλαμβάνει τα αντικείμενα που είναι πιο συνηθισμένα σε συνηθισμένα σπίτια.

Ένα σπασμένο ρολόι δεν είναι μια καλή γοητεία

φενγκ σούι έστησε το ρολόι

Ρύθμιση Feng Shui – όλα τα σπασμένα ρολόγια πρέπει να πάνε αμέσως!

Σπασμένο ρολόι Feng Shui στημένο

Κατ ‘αρχήν, τα σπασμένα αντικείμενα στο διαμέρισμα πρέπει να αποφεύγονται. Αλλά ένα ρολόι είναι ιδιαίτερα κακό. Θα μπορούσε να φέρει πολλές ασθένειες και ακόμη και θάνατο στην οικογένεια. Επισκευάστε τα, πουλήστε τα ανταλλακτικά τους ή απλώς πετάξτε τα!

Ρύθμιση Feng Shui – μια μαύρη πόρτα

το φενγκ σούι έστησε μαύρη πόρτα

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τις μαύρες πόρτες στο σπίτι σας

δεισιδαιμονία μαύρης πόρτας

Οι μαύρες πόρτες μπορεί να φαίνονται πολύ κομψές, αλλά αν ακολουθούμε τους κανόνες του Φενγκ Σούι, αυτές πρέπει να αποφεύγονται. Πιστεύεται ότι αυτό θα έφερνε κακή τύχη στο σπίτι. Insteadσως επιλέξτε γκρι ή σκούρο μπλε αντ ‘αυτού, τα οποία θεωρούνται μια εναλλακτική λύση στο μαύρο στο μοντέρνο σχεδιασμό?

Ρύθμιση Feng Shui – Ο ρόλος του καθρέφτη

καθρέφτης σπίτι σύγχρονη δεισιδαιμονία

Ρύθμιση Feng Shui – οι καθρέφτες πρέπει να χρησιμοποιούνται προσεκτικά

αντανάκλαση καθρέφτη

Οι καθρέφτες φέρνουν πραγματικά κακή τύχη στο σπίτι;?

στήστε καθρέφτη στο σπίτι φενγκ σούι

Όχι μόνο οι σπασμένοι καθρέφτες φέρνουν κακή τύχη. Στην παράδοση του Φενγκ Σούι πιστεύεται ότι μπορούν να κλέψουν ψυχές. Στη βικτοριανή παράδοση, για παράδειγμα, αυτός είναι ο λόγος που οι καθρέφτες καλύπτονται με ύφασμα όταν κάποιος πεθαίνει στο σπίτι. Για το λόγο αυτό, οι καθρέφτες πρέπει να χρησιμοποιούνται πολύ προσεκτικά και να αποφεύγονται, ειδικά σε υπνοδωμάτια και άλλα δωμάτια ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Ένα παλιό ημερολόγιο

παλιό σπίτι ημερολογίου

παλιό ημερολόγιο στο σπίτι

Ένα παλιό ημερολόγιο ή ένα που δεν έχει ανοίξει για την τρέχουσα ημερομηνία θα μπορούσε επίσης να φέρει κακή τύχη, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι. Αυτό σας κρατά κολλημένους στο παρελθόν και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας. Επίσης μια καθιερωμένη πίστη στο Φενγκ Σούι.

Σπασμένα πιάτα

σπασμένα πιάτα

σπασμένα σκεύη fung shui set up

Στα έθιμα πολλών εθνών, το σπάσιμο πιάτων σημαίνει τύχη, αλλά η αποθήκευση αντικειμένων που έχουν ήδη σπάσει – ακριβώς το αντίθετο. Γιατί αυτό? Στη φιλοσοφία του Φενγκ Σούι, τα πιάτα συμβολίζουν την ευημερία και την οικογένεια. Εάν τρώτε ή πίνετε από σπασμένα πιάτα και φλιτζάνια, οι καλές διαδικασίες θα γίνουν λίγο πιο δύσκολες.

Σάπια φυτά έχουν εξαντληθεί στο σπίτι σας

σάπια φυτά

Εάν δεν έχετε καταφέρει να φροντίσετε ένα φυτό και σαπίζει, πετάξτε το αμέσως. Μην περιμένετε το «θαύμα» γιατί στο μεταξύ θα φέρει μόνο κακή ενέργεια και προβλήματα στο σπίτι σας.

Οι πράσινοι τοίχοι δεν είναι καλή ιδέα σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

πράσινοι τοίχοι

Απλώς αποφύγετε το πράσινο χρώμα

πράσινοι τοίχοι δεισιδαιμονία

Αυτή η δεισιδαιμονία είναι πολύ συνηθισμένη

πράσινο τοίχο δωμάτιο γραφείου

Οι πράσινοι τοίχοι συνιστώνται συχνά από εσωτερικούς σχεδιαστές. Ωστόσο, εάν καθοδηγείστε από τους κανόνες του Φενγκ Σούι στον εσωτερικό σας σχεδιασμό, δεν πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη συμβουλή. Σύμφωνα με αυτήν την παράδοση στην εγκατάσταση, οι πράσινοι τοίχοι φέρνουν κακή τύχη. Η ίδια δεισιδαιμονία είναι κοινή στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ επίσης.

Δυστυχώς, η κουνιστή καρέκλα πρέπει να φύγει

προληπτικός

Αποφύγετε τις κουνιστές καρέκλες και δώστε τις σύμφωνα με το Φενγκ Σούι 

κουνιστή καρέκλα

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, η κουνιστή καρέκλα προσελκύει σκοτεινές μαγικές δυνάμεις. Αυτή η δεισιδαιμονία έχει τις ρίζες της στην ιρλανδική παράδοση. Υπάρχει λύση εδώ: μόλις η καρέκλα δεν είναι κατειλημμένη, μπορείτε να τη διακοσμήσετε με μαξιλάρια και άλλα αντικείμενα. Δεν υπάρχει λοιπόν χώρος για να κάτσουν τα κακά πνεύματα.

Ακολουθήστε τους κανόνες του Φενγκ Σούι και τις πρακτικές συμβουλές μας για να διώξετε την κακή τύχη από τους τέσσερις τοίχους σας!

Απλώς ακολουθήστε τις συμβουλές μας! Perhapsσως στη συνέχεια να νιώσετε καλύτερα στη χαλαρωτική και ήρεμη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας

καρέκλα στο σπίτι