Καναπές -κρεβάτι, στρώμα και κουτί κρεβάτι πρακτικά

Έχετε ένα μικρό διαμέρισμα που χρειάζεται πραγματικά εργονομικές λύσεις?

Στη συνέχεια, δύσκολα μπορείτε να κάνετε χωρίς καναπέ -κρεβάτι! Και όταν συγκρίνετε τις λειτουργίες και τα οφέλη ενός καναπέ -κρεβάτι με εκείνα των άλλων παρόμοιων επίπλων, θα καταλάβετε ότι κανένα από τα οφέλη του δεν θα μπορούσε να υποκατασταθεί από κανένα άλλο.

Καναπές-κρεβάτι με στρώμα και κρεβάτι με πτυσσόμενο κρεβάτι

Καναπές -κρεβάτι με στρώμα και κάλυμμα κρεβάτι καφέ καφέ

Ναι, μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο και με τα δύο. Αλλά η πρώτη επιλογή είναι πολύ λίγες επενδύσεις. Ένα πτυσσόμενο κρεβάτι που τραβιέται στον τοίχο είναι καλό. Αλλά για να μην σπάσετε την κατασκευή, θα πρέπει να αγοράσετε έναν μάλλον ακριβό μηχανισμό. Οι πρόσθετες υπηρεσίες που μπορούν να αγοραστούν, όπως ντουλάπια και αποθηκευτικός χώρος, απαιτούν επίσης πολύ μεγάλο προϋπολογισμό.

Οπότε αξίζει πραγματικά; Ο καναπές -κρεβάτι μπορεί να εξοικονομήσει χώρο με πολύ λιγότερη προσπάθεια. Ορισμένα μοντέλα καναπέδων μπορούν να παραμείνουν από κάτω κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με τον υπόλοιπο χώρο και με τους πόρους μπορείτε να ενσωματώσετε υπέροχους χώρους αποθήκευσης σε εντελώς διαφορετικά μέρη.

Οι καναπέδες -κρεβάτια ολοκληρώνουν την επίπλωση

Καναπές -κρεβάτι με στρώμα και κουτί, γκρι ταπετσαρία

Άλλα εργονομικά έπιπλα φαίνεται να εξαφανίζονται στα υπόλοιπα έπιπλα. Έτσι, εάν θέλετε να επιτύχετε μια πιο ζεστή, πιο ουσιαστική εμφάνιση, τότε θα πρέπει να επιλέξετε έναν καναπέ -κρεβάτι.

Ο καναπές -κρεβάτι είναι ένα υπέροχο κάθισμα.Ο καναπές -κρεβάτι είναι ιδανικός για δωμάτια που πρέπει να εκπληρώνουν περισσότερες από μία λειτουργίες.

 Σύγχρονο και λειτουργικό

Χαλαρώστε στον καναπέ -κρεβάτι με στρώμα και κουτί

Έχετε λοιπόν ένα σαλόνι στο οποίο θέλετε να φιλοξενήσετε επισκέπτες ταυτόχρονα; Έχετε παιδικό δωμάτιο στο οποίο μερικές φορές πρέπει να φιλοξενηθούν οι φίλοι του μικρού σας; Αυτές είναι όλες οι περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν καναπέ -κρεβάτι.

Οι διαφορετικές διαστάσεις

Καναπές κρεβάτι διακοσμητικά μαξιλάρια στρώμα και κρεβάτι κρεβάτι γκρι μοντέρνο

Ποια από τις δύο λειτουργίες θα προτιμούσατε; Θα το χρησιμοποιούσατε για να κοιμάστε κάθε βράδυ ή μόνο περιστασιακά; Εάν ο καναπές είναι πιο σημαντικός ως κάθισμα και μπορεί να φιλοξενήσει κάποιον από καιρό σε καιρό, τότε θα πρέπει να υπολογίσετε εάν αρκετοί άνθρωποι θα μπορούσαν να κοιμηθούν άνετα πάνω του ο ένας δίπλα στον άλλο. Ρωτήστε τον εαυτό σας πόσα άτομα είναι συνήθως. Έχετε συχνά καλεσμένους; Θα βασιστείτε στο καθιστικό για να τα φιλοξενήσετε ή έχετε αρκετά καθίσματα?

Πτυσσόμενες πλάτες πλάτης

Παραδοσιακός καναπές -κρεβάτι, στρώμα και κουτί κρεβατιού για την πλάτη

Εάν χρησιμοποιείτε τον καναπέ ως κρεβάτι, βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μακρύς. Θα πρέπει να μπορείτε να τεντώσετε τα πόδια σας και θα πρέπει να απομείνει περίπου 20-30 εκατοστά.

Εάν πρόκειται να κοιμάστε τακτικά, βεβαιωθείτε ότι το ψηλότερο άτομο έχει αρκετό χώρο. Το πλάτος πρέπει επίσης να είναι άνετο.

Απλό και φυσικά σχεδιασμένο

Ξύλινος καναπές -κρεβάτι, σκελετός, στρώμα και κρεβάτι μινιμαλιστικός

Εμπνευσμένο από την παράδοση καναπές -κρεβάτι, στρώμα και πλαίσιο κρεβατιού, ξύλινο πλαίσιοΚρεβάτι και καναπές συνδυασμένα σε ένα   Καναπές κρεβάτι χαλί μαλακό γούνινο στρώμα και κλινοσκεπάσματα

Μετατροπή του οικογενειακού καναπέ σε διπλό κρεβάτι    κοιμηθείτε ήσυχα καναπέ -κρεβάτι με στρώμα και κουτί

    Πλαίσιο κρεβατιού από παλιές παλέτες

Πρωτοποριακή λύση κουτιού κρεβατιού Καναπές -κρεβάτι με στρώμα

Από ψηλά, αυτό το έπιπλο είναι πραγματικά καθολικό

Καναπές -κρεβάτι, μοντέρνα επένδυση, στρώμα και κρεβάτι

Καναπές σαλονιού ως κουκέτα

Πτυσσόμενος καναπές -κρεβάτι σε ένα δωμάτιο που χρησιμεύει όχι μόνο ως υπνοδωμάτιο αλλά και ως σαλόνι

ράφια βιβλία τοίχου βιβλιοθήκη καναπές κρεβάτι με στρώμα και κουτί αποθήκευσης

Στιβαρό δωμάτιο νεότητας που εξοικονομεί χώρο   καναπέ -κρεβάτι στρώμα και κουτί αποθήκευσης ράφια βιβλία

Καναπές -κρεβάτι σε τροχούς με πολύχρωμο κάλυμμα   στρώμα καναπέ -κρεβάτι και σκαλοπάτια στο κρεβάτι

Οι ακόλουθες τρεις εικόνες δείχνουν όλους τους χώρους καθιστικού ενός επίπλου βήμα προς βήμα

Εδώ έχουμε ένα γραφείο για τους μαθητές

Το κομψό πράγμα εδώ είναι το κόκκινο πλαίσιο καναπέ