Οι συρόμενες πόρτες έχουν μεγάλη ζήτηση σε κάθε διαμέρισμα, σπίτι ή γραφείο, γιατί όχι μόνο φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικές, αλλά επίσης σκηνικοποιούν το εσωτερικό με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την εγκατάσταση τέτοιων συρόμενων συστημάτων θυρών, υπάρχει συχνά μεγάλη αμηχανία. Τα έτοιμα προς εγκατάσταση συρόμενα συστήματα θυρών δημιουργούν δημιουργική ελευθερία και όχι μόνο αυτό, προσφέρουν επίσης ένα ορισμένο επίπεδο ασφάλειας. Η εγκατάσταση συστημάτων συρόμενων θυρών είναι αρκετά απλή, αλλά πρέπει να ληφθούν υπόψη ορισμένοι παράγοντες.

Ποιο σύστημα συρόμενων θυρών θα θέλατε να ενσωματώσετε στον εαυτό σας?

 • ενσωματωμένο σύστημα συρόμενης πόρτας στον τοίχο
 • συστήματα διπλού φύλλου για συρόμενες πόρτες
 • Σύστημα συρόμενων θυρών για ξύλινες και γυάλινες πόρτες
 • έξυπνα κιτ συρόμενων θυρών
 • προσυναρμολογημένα εξαρτήματα

Οι δυνατότητες που σας προσφέρονται εδώ είναι ατελείωτες, όλες οι επιθυμίες και τα βλέμματα μπορούν να εφαρμοστούν επαγγελματικά με ένα σύστημα πόρτας από το Wingburg.

 συρόμενα συστήματα θυρών

Ποια συστήματα συρόμενων θυρών είναι κατάλληλα για τις ανάγκες μου?

Για έναν ιδιαίτερα ευέλικτο σχεδιασμό τοίχων, συνιστάται ένα συρόμενο σύστημα πόρτας που μπορεί να ενσωματωθεί απευθείας στον τοίχο. Με συστήματα δύο φύλλων είναι δυνατό να φτιάξετε μία από δύο πόρτες ή το αντίστροφο. Τα συστήματα συρόμενων θυρών για ξύλινες και γυάλινες πόρτες έχουν ιδιαίτερη ζήτηση σε κτίρια γραφείων.

Τα προκατασκευασμένα εξαρτήματα είναι αυτο-υποστηριζόμενα εξαρτήματα που είναι ιδιαίτερα σταθερά και όμως έχουν χαμηλό βάρος. Αν σας αρέσει το απλό, θα πρέπει να επιλέξετε ένα κιτ συρόμενης πόρτας.

Σίγουρα όλοι όσοι έχουν αποφασίσει υπέρ ενός συρόμενου συστήματος πόρτας χρειάζονται υποστήριξη. Αν ψάχνετε για ένα Σύστημα πόρτας Wingburg θα λάβετε ακριβώς αυτήν την υποστήριξη.

 Wingburg, ειδικοί που δημιουργούν χώρο

Η εταιρεία Wingburg αποτελείται από πολυάριθμους ειδικούς που σας επιτρέπουν να κάνετε τις συρόμενες πόρτες να εξαφανίζονται στον τοίχο. Η τεχνολογία αιχμής και οι ολοκληρωμένες συμβουλές είναι εξίσου φυσικές με μια καινοτόμο ιδέα προϊόντος. Φυσικά, η άνεση δεν πρέπει να παραμεληθεί με κανέναν τρόπο με ένα σύστημα πόρτας.

Οι βάσιμες και πραγματικές συμβουλές από έμπειρους ειδικούς είναι μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας, όπως και ο σχεδιασμός του έργου σας.

συστήματα συρόμενων θυρών wingburg ενσωματωμένα στοιχεία belport

Καινοτόμες και ευέλικτες επιλογές χάρη στο Wingburg

Μια συρόμενη πόρτα δίνει εντελώς νέους τόνους και ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα εδώ είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ολόκληρη η επιφάνεια ενός τοίχου. Η ποικιλία των διαφορετικών παραλλαγών είναι αμέσως πειστική.

Ακόμη και κατά την εγκατάσταση μιας τέτοιας συρόμενης πόρτας, η ευκολία είναι πάντα πρώτη. Οι επιθυμίες σας φυσικά θα ληφθούν υπόψη και θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Παρέχεται ένα πλήρες εξάρτημα, έτσι ώστε η εγκατάσταση σε οποιονδήποτε τοίχο να είναι ιδιαίτερα εύκολη. Η Wingburg δείχνει πάντα την πρακτική κατανόησή της προς τους πελάτες της.

ενσωματωμένα στοιχεία για συστήματα συρόμενων θυρών winburg

Η ασφάλεια, ακόμη και με συρόμενες πόρτες, είναι κάτι το φυσικό

Τα ενσωματωμένα στοιχεία από το Wingburg πληρούν το απαιτούμενο πρότυπο DIN 18183-1 / 4.6. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εδώ ότι η δημιουργία και ο προηγούμενος σχεδιασμός των κατασκευών τοίχων σε γυψοσανίδες είναι όλα δεσμευμένα από πρότυπα. Τα ανοίγματα τοίχων πρέπει να ανοίγουν με αυτοδύναμο τρόπο για ασφάλεια.

Ειδικά με τις λεγόμενες λύσεις κιτ, σε αντίθεση με τα στοιχεία του κιτ, συμβαίνει ξανά και ξανά να μην χρησιμοποιούνται σύμφωνα με το προδιαγραφόμενο πρότυπο.

Οι λύσεις συρόμενων θυρών από το Wingburg έχουν ήδη αντιστοιχιστεί με το γερμανικό πρότυπο μέγεθος φύλλων πόρτας στο εργοστάσιο. Όλα τα εργαλεία ευκολίας που απαιτούνται για την εγκατάσταση της συρόμενης πόρτας είναι επίσης ήδη ενσωματωμένα στο εργοστάσιο.

Αυτός ο τύπος λύσης για συρόμενη πόρτα είναι, αφενός, η ταχύτερη και, αφετέρου, η πιο βολική επιλογή.

συστήματα συρόμενων θυρών wingburg ενσωματωμένα στοιχεία

Στοιχεία εγκατάστασης για συρόμενες πόρτες

Ο μοντέρνος σχεδιασμός μιας ατμόσφαιρας καθορίζει όλο και περισσότερο τον ιδιωτικό και επιχειρηματικό χώρο. Ένα εσωτερικό που επιτρέπει τις ολιστικές ιδέες του δωματίου είναι σίγουρα τόσο σημαντικό όσο ένα σύστημα πόρτας που έχει διαχρονική εμφάνιση, αλλά όχι μόνο αυτό είναι καθοριστικό, το αίσθημα της ειρήνης και της ασφάλειας που αντανακλάται σε ένα δωμάτιο δεν πρέπει να παραμεληθεί. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα ακόλουθα προϊόντα:

 • BELPORT εμφάνιση χωρίς πλαίσιο
 • BELPORT για γυψοσανίδα
 • BELPORT για συμπαγείς τοίχους
 • Εμφάνιση πλαισίου CAVIS
 • CAVIS για γυψοσανίδα
 • CAVIS για συμπαγείς τοίχους

Έξυπνα ενσωματωμένα συστήματα, χάρη στην προσεκτικά σχεδιασμένη αρχιτεκτονική

Έχει αποδειχθεί ότι τα καλά συστήματα συρόμενων θυρών δεν μπορούν να ενσωματωθούν μόνο μέσω της υπάρχουσας αρχιτεκτονικής. Με τη σωστή συρόμενη πόρτα, υπάρχουν σημαντικές επιλογές σχεδίασης. Ένα στοιχείο συρόμενης πόρτας για τις ανάγκες σας μελετάται και εφαρμόζεται προσεκτικά. Μια δημιουργική απαίτηση για τον τέλειο σχεδιασμό και επίσης την εύκολη μετασκευή συρόμενων θυρών, καθώς και συντήρηση χωρίς προβλήματα θα πρέπει πάντα να παρέχεται μετά την εγκατάσταση.

Η Wingburg υποστηρίζει τους πελάτες της από τον προγραμματισμό έως την εκτέλεση στον υψηλότερο βαθμό, ακόμη και μετά την εγκατάσταση, η Wingburg δεν σας αφήνει ήσυχους, αλλά σας υποστηρίζει με συντήρηση.

 συρόμενα συστήματα θυρών wingburg καινοτόμα