παραγγείλετε στο γκαράζ χώρο αποθήκευσης ιδέες ράφια συστήματα

Παραγγελία στο γκαράζ – πώς να οργανώσετε σωστά το γκαράζ

Θέλετε να απαλλαγείτε από την ακαταστασία στο γκαράζ; Μπορείτε να το κάνετε αυτό με μερικές απλές λύσεις αποθήκευσης. Σήμερα έχουμε μερικές ιδέες έτοιμες για εσάς που θα σας βοηθήσουν να ελευθερώσετε περισσότερο χώρο και να φιλοξενήσετε περισσότερα πράγματα.

Τοποθετήστε ντουλάπια

Αυτά δεν είναι κατάλληλα μόνο για την κουζίνα και το μπάνιο. Το γκαράζ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποθηκεύσετε εργαλεία, είδη καθαρισμού και πράγματα για όλη τη σεζόν. Μπορούν να κρυφτούν καλά και να αφαιρεθούν από την όραση. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές ζώνες οργανώνοντας πράγματα ανά κατηγορία, έργο ή δραστηριότητα. Μπορείς και εσύ Παραγγελία στο γκαράζ και όλα θα έχουν τη θέση τους. Οργανώστε αντικείμενα που χρησιμοποιούνται συχνά σε ντουλάπες και συρτάρια που είναι εύκολα προσβάσιμα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην αποθήκευση προϊόντων καθαρισμού, χρωμάτων και λαδιού κινητήρα. Πρέπει να φυλάσσονται σε ξηρό μέρος μακριά από παιδιά και ζώα.

Πρακτικά ντουλάπια και συστήματα ραφιών δημιουργούν τάξη στο γκαράζ

παραγγείλετε στο γκαράζ πρακτικά ντουλάπια εργαλεία ποδήλατα

Η συμβουλή μας:

Οι πίνακες μπορούν να σας βοηθήσουν να θυμηθείτε πού αφήσατε κάτι. Μπορείτε επίσης να βάλετε την ημερομηνία εκεί. Αυτά τα ντουλάπια με μια σανίδα στο μπροστινό μέρος είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για αυτό.

Κρατήστε τα πράγματα ορατά

παραγγείλετε στο γκαράζ ράφια συστήματα ανοιχτά ράφια τοίχου αποθηκεύουν σκεύη κήπου

Χρησιμοποιήστε σωστά το χώρο του γκαράζ και οργανώστε τα πάντα πολύ τακτοποιημένα. Οι μικρές και ανοιχτές μονάδες είναι ιδανικές για την οργάνωση μικρών, συχνά χρησιμοποιούμενων αντικειμένων, όπως αθλητικός εξοπλισμός και παιδικά παιχνίδια. Τα διαφορετικά μεγέθη των ανοιχτών δοχείων θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το γκαράζ σας και τα αντικείμενά σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εξοικονομήστε χώρο με κρεμαστές μονάδες αποθήκευσης

στάθμευση εργαστηρίου ποδηλάτων τακτοποίηση στο γκαράζ ιδέες για χώρους αποθήκευσης ράφια συστήματα

Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο στο δάπεδο, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την περιοχή των τοίχων και των θυρών σας για να κερδίσετε περισσότερο χώρο. Προσαρμόσιμα ράφια παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία. Αυτό θα σας διευκολύνει να οργανώσετε το χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες της οικογένειας. Διάφανοι ελαστικοί σωλήνες έχουν στερεωθεί εδώ δίπλα στα ράφια για να δημιουργήσουν περισσότερο χώρο και να τακτοποιήσουν καλύτερα τα αξεσουάρ. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οργανώσετε τα επιπλέον στοιχεία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν το γκαράζ είναι πολύ υγρό.

Σκεφτείτε να κρεμάσετε τα υπάρχοντά σας σε αγκίστρια. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο όταν προορίζεται μεγαλύτερη απόσταση και τα πράγματα πρέπει να είναι σε κοντινή απόσταση ταυτόχρονα. Οι γάντζοι είναι ιδανικοί για αξεσουάρ με μακριές λαβές και αντικείμενα που χρησιμοποιούνται μόνο σε συγκεκριμένες εποχές του χρόνου.

Λίστα κινητών βοηθών

Τροχήλατα καροτσάκια, ντουλάπια και κάδοι μπορούν εύκολα να ελιχθούν στο γκαράζ. Μπορείτε να μαζέψετε γρασίδι, είδη κήπου και σκουπίδια δίπλα στην πόρτα. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να τα μετακινήσετε μπρος -πίσω για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Προσαρμόστε τα πάντα σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες

παραγγελία στα συστήματα ραφιών γκαράζ ανοιχτά ράφια τοίχου

Πολλά γκαράζ έχουν ομοιόμορφες ανάγκες. Ωστόσο, δεν μπορείτε πάντα να εφαρμόζετε το ίδιο σχέδιο σε όλους εξίσου καλά. Οι μονάδες που προσφέρουν ανοιχτό και κλειστό χώρο αποθήκευσης ταυτόχρονα είναι τέλειες για το γκαράζ. Κρατήστε δωμάτια πρώτης κατηγορίας, εύκολα προσβάσιμα για τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα και αποθηκεύστε τα εποχιακά και σπάνια χρησιμοποιημένα αντικείμενα σε ψηλά ράφια ή πάνω από το κεφάλι σας.

Πώς βρίσκετε τις ιδέες; Δεν είναι όλα εφικτά?

παραγγελία στο γκαράζ αποθηκευτικό χώρο αποθήκη κήπο υπόστεγο