Στοιχεία άνοιξης στο εσωτερικό του σαλονιού

Κοιτάξτε λίγο μακριά από την καθημερινότητα και κοιτάξτε τις φύση. Είναι σε χειμερία νάρκη – αυτή η σεζόν φαίνεται να είναι φτιαγμένη για αυτό. Αυτή είναι μια περίοδος προβληματισμού και συγκράτησης. Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους, ακόμα κι αν ο κλάδος προσπαθεί να μας πείσει για κάτι άλλο … Η άνοιξη όμως έρχεται μετά τον χειμώνα. Εάν μείνετε ξύπνιοι, θα διαπιστώσετε ότι αυτό δεν συμβαίνει ταυτόχρονα. Ακόμα και στη μέση του μεγάλου χιονιού έχουμε μερικά έντονα λουλούδια και με τον καιρό θα μεγαλώνουν όλο και περισσότερο. Αυτή η αίσθηση του ξυπνήματος είναι όμορφη και σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσετε να τη μεταφράσετε στη διακόσμηση του σαλονιού στο σπίτι. Αυτό σας φέρνει περισσότερη ζωντάνια και χαρά. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό αισθητικά και διακριτικά.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση – Μεγάλη συλλογή εικόνων

ταιριαστή ανοιξιάτικη διακόσμηση ιδέες επίπλωσης σχεδιασμού σαλονιού

Παρέχετε ένα πολύχρωμο σχέδιο τοίχου με μια μεγάλη συλλογή εικόνων. Μπορείτε να επισυνάψετε μία ή περισσότερες φωτογραφίες που εισάγουν φωτεινά και φρέσκα χρώματα στο δωμάτιο. Θα επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα όταν αντικρίζετε ένα μεγάλο παράθυρο και φωτίζεστε από το φως.

 Μπολ φρούτων στο τραπέζι του καφέ

ασορτί ανοιξιάτικη διακόσμηση φρέσκο ​​σχεδιασμό σαλονιού επίπλωση ιδεών σχεδιαστικές ιδέες διακόσμηση δωματίου

Η ποικιλία στη διακόσμηση του τραπεζιού του καφέ είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μεταμορφώσετε το σχέδιο του σαλονιού. Αν θέλετε να καλέσετε την άνοιξη στο σπίτι σας, μπορείτε να βάλετε ένα πολύχρωμο μπολ με φρούτα ή βάζο με λουλούδια εκεί. Βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα έπιπλα του σαλονιού ως προς το χρώμα ή το σχήμα.

Λαμπρό λευκό

αντιστοίχιση ανοιξιάτικης διακόσμησης νωπό σχέδιο καθιστικού επιπλώνοντας ιδέες διακόσμησης ιδέες

Οι χιονονιφάδες είναι από τα πρώτα ανοιξιάτικα λουλούδια. Φωτίζουν με το λευκό τους χρώμα στη μέση του παγετού. Σε ένα μινιμαλιστικό δωμάτιο, μπορείτε να επιτύχετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα ταιριάζοντας λευκές πινελιές που περιβάλλονται από πράσινο ή κάποιο άλλο πλούσιο σκούρο χρώμα.

Κίτρινο ή πορτοκαλί ανάμεσα σε μια μονόχρωμη παλέτα χρωμάτων

ταιριάζει με ανοιξιάτικες διακοσμήσεις φρέσκο ​​σχέδιο καθιστικού επιπλώνοντας ιδέες χρώματα λεμονιού

Αποφασίσατε για μια μονόχρωμη παλέτα χρωμάτων; Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή ανοιξιάτικης διακόσμησης. Στη μέση αυτού μπορείτε να βάλετε μερικές κίτρινες ή πορτοκαλί πινελιές και έχετε επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έρχεται από μόνη της όταν αυτά εμφανίζονται με τη μορφή πραγματικών φυτών.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση – προσκαλέστε τη φύση στο σπίτι σας

αντιστοίχιση-άνοιξη-διακόσμηση-φρέσκο-σαλόνι-σχέδιο-επίπλωση-ιδέες-φύση

Έχετε ωραία θέα στη φύση έξω από τα παράθυρά σας; Σε αυτό, τα ελατήρια θα εμφανιστούν σίγουρα πολύ φυσικά. Παρατηρήστε αυτά και χρησιμοποιήστε τα για να διανείμετε αντίστοιχες πινελιές στο δωμάτιο. Προσκαλέστε λοιπόν τη νέα σεζόν στο σαλόνι σας με έναν υπέροχο τρόπο.

Ταιριάζουν γεύσεις

ασορτί ανοιξιάτικη διακόσμηση φρέσκο ​​σχέδιο καθιστικού επίπλωση ιδεών άρωμα

Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις ιδέες της άνοιξης που μόλις παρατίθενται και συμπληρώστε την ατμόσφαιρά σας χρησιμοποιώντας κατάλληλα αρώματα. Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια με τις μυρωδιές αυτής της εποχής του χρόνου. Εάν η κουζίνα και το σαλόνι σας μοιράζονται ένα ανοιχτό σχέδιο, μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά τυπικά είδη παντοπωλείου στις επιφάνειες εργασίας. Είναι λοιπόν κοντά και ξεδιπλώνουν τον διακοσμητικό τους χαρακτήρα.

Δώστε ελεύθερο έλεγχο στη δημιουργικότητά σας

αντιστοιχία ανοιξιάτικων διακοσμήσεων φρέσκο ​​σχέδιο καθιστικού επιπλώνοντας ιδέες δημιουργικότητα

Ο στοχασμός και η ηρεμία έχουν προτεραιότητα έναντι της joie de vivre και της δημιουργικότητας – αυτό συμβαίνει την άνοιξη και αυτό ακριβώς έχει σημασία όταν πρόκειται για την επίπλωση του σαλονιού. Όλες οι ζωντανές ιδέες που αντιπροσωπεύουν αυτή τη διαδικασία είναι κατάλληλες για το τέλος του χειμώνα και την αρχή της νέας ανοιξιάτικης περιόδου.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση – ρουστίκ δωμάτιο σε στιλ της δεκαετίας του ’70

ταιριαστή ανοιξιάτικη διακόσμηση φρέσκου σχεδιασμού καθιστικού επιπλώνοντας ιδέες χρωματικών αποχρώσεων

Συνδυασμός συνδυασμού χρωμάτων

ασορτί ανοιξιάτικη διακόσμηση φρέσκο ​​σαλόνι σχεδιασμός επίπλωση ιδεών χρώματα