αποθήκευση κρασιού ιδέες σαλονιού μαύρα έπιπλα

Ιδέες αποθήκευσης κρασιού για το σπίτι σας

Εάν είστε πραγματικός γνώστης του κρασιού και κρατάτε πολλά μπουκάλια από αυτό στο σπίτι, τότε σίγουρα θα επιμείνετε στις τέλειες συνθήκες του Αποθήκευση κρασιού.

Αλλά τι γίνεται με τους υπόλοιπους ανθρώπους που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά αυτή την πολυτέλεια και των οποίων το κρασί είναι σε κοντινή απόσταση και όμως εμφανίζεται όμορφα?

Το κρασί μπορεί να αποθηκευτεί με στιλ

σύγχρονη κουζίνα ιδέες αποθήκευσης κρασιού νησί κουζίνα

Πρόσφατα διάβασα τη γνώμη του Mike Schiller της Sonoma Enoteca, Καλιφόρνια. Αφορούσε κυρίως την αποθήκευση κρασιού στην κουζίνα. Σύμφωνα με τη θέση του, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να γίνουν. Το κρασί δεν πρέπει να θερμαίνεται ή να ανακινείται. Έτσι, ανεξάρτητα από τον πειρασμό που έχετε να κρατήσετε τα μπουκάλια κάτω στο ψυγείο, όσο πειρασμός κι αν είστε.

Γνωρίζετε πραγματικά πώς διαφέρουν οι ψύκτες κρασιού από τους άλλους; Σύμφωνα με τον Schiller, τα πρώτα δεν προκαλούν κραδασμούς. Εάν έχετε το χώρο και είστε έτοιμοι να επενδύσετε μερικές εκατοντάδες δολάρια σε αυτό, θα μπορούσατε να πάρετε ένα.

Νησί κουζίνας για αποθήκευση κρασιού

μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού κουζίνας τραπεζοκαθίσματα αποθήκευσης κουζίνας νησιού

Προτιμάτε μια διακοσμητική προσέγγιση; Ακολουθούν μερικές ακόμη συστάσεις από τον Schiller. Το φως του ήλιου που φωτίζει τα παράθυρα είναι σίγουρα καλό για τους ανθρώπους. Αυτό είναι πολύ επιβλαβές για το κρασί. Στην πραγματικότητα, το άμεσο ηλιακό φως είναι εχθρός αυτού του ποτού. Η έκθεση ενός Sauvignon Blanc στο άμεσο ηλιακό φως, ακόμη και για μισή ώρα, θα μπορούσε να καταστρέψει αμετάκλητα τη γεύση του.

Κομψή κουζίνα σε λευκό με μαύρες πινελιές

παραδοσιακές ιδέες κουζίνας αποθήκευση κρασιού αποθήκη κουζίνας νησάκι

Έτσι, ο προγραμματισμός για αποθήκευση κρασιού σε έναν προστατευμένο χώρο του νησιού της κουζίνας σας είναι μια πολύ καλή ιδέα. Η εγκατάστασή του σε ένα ντουλάπι θα μειώσει το φως στο ελάχιστο.

Μεγάλο νησί κουζίνας με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο

παραδοσιακές ιδέες κουζίνας αποθήκευση κρασιού αποθήκη κουζίνας νησάκι

Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν υπερβολικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας στο νησί της κουζίνας σας. Αυτό δεν αρέσει στο κρασί. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα επίσης να σας υπενθυμίσω ότι η αποθήκευση στο φούρνο δεν είναι επίσης καλή ιδέα.

Χώρος αποθήκευσης κρασιού μεταξύ των στύλων στον τοίχο

ιδέες αποθήκευσης κρασιού σε στυλ παραλίας

Θα μπορούσατε επίσης να κρατήσετε το κρασί μεταξύ των στύλων στον τοίχο. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι υπάρχει ένα μικρό χείλος που προστατεύει το κρασί από την ολίσθηση.

Επιτοίχιο ράφι για μπουκάλια κρασιού

παραδοσιακός χώρος αποθήκευσης ιδεών αποθήκευσης κρασιού τραπεζαρίας

Εδώ βλέπουμε μια άλλη ευρηματική χρήση μιας τέτοιας περιοχής. Δεδομένου ότι τα μπουκάλια βρίσκονται στον τοίχο, δεν δέχονται άμεσο ηλιακό φως.

Αποθήκευση κρασιού στη στήλη

παραδοσιακή τραπεζαρία τραπεζαρία ιδέες αποθήκευσης τοίχου ράφι τραπεζαρία

Η μετατροπή στήλης ή μικρού διαχωριστικού δωματίου σε χώρο αποθήκευσης κρασιού είναι υπέροχη. Αλλά τα ανεξάρτητα ντουλάπια κρασιού είναι μια από τις αγαπημένες μου λύσεις διακόσμησης.

Ιδέες για μίνι μπαρ

εκλεκτικές ιδέες διακόσμησης σαλονιού κατάστημα κρασιού

Αυτό ισχύει και για τα κουτιά, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν τόσο μπουκάλια κρασιού όσο και ποτήρια.

Λευκό ντουλάπι στην τροπική κουζίνα

τροπική κουζίνα seign ιδέες λευκό ντουλάπι αποθήκευση κρασιού

Διακοσμητικό ντουλάπι για αποθήκευση κρασιού

παραδοσιακές ιδέες κουζίνας βάση αποθήκευσης κρασιού κουζίνα νησί

Ένα μικρό διακοσμητικό ντουλάπι όπως αυτό μπορεί να τοποθετηθεί όμορφα στη γωνία κάτω από τα ντουλάπια. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για άτομα που πίνουν κρασί κάθε μέρα. Επειδή είναι καλύτερο να πιείτε και να απολαύσετε το κρασί, όχι απλώς να το αποθηκεύσετε ή ….

Στην υγειά σας!