ιδέες διαβίωσης μικρά δωμάτια καθρέφτης κρεβατοκάμαρας

Υπέροχες ιδέες επίπλωσης διαμερισμάτων για μικρά δωμάτια χωρίς παράθυρα

Συχνά αρχίζετε να αξιολογείτε σωστά τα πράγματα αφού τα χάσετε. Αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις και τα παράθυρα πιθανότατα δεν αποτελούν εξαίρεση. Αλλά μόλις έχουμε ένα δωμάτιο που δεν έχει καθόλου παράθυρα, καταλαβαίνουμε ότι σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να είναι χειρότερο από αυτό.

Σχεδιάστε με γούστο μια μικρή βιομηχανική κουζίνα χωρίς παράθυρο

ιδέες διαβίωσης μικρά δωμάτια μικρή κουζίνα μπλε τόνους

Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο; Είστε στη μέση μιας τέτοιας κατάστασης; Μην ανησυχείς! Ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπορούσατε να κάνετε τον χώρο διαβίωσης άνετο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε μερικά βήματα. Θα σας δώσουμε ένα ζευγάρι διαμέρισμα στήνω Ιδέες, που μπορεί να σε εμπνεύσει.

Δημιουργήστε ένα άνετο μικρό υπνοδωμάτιο

ιδέες διαβίωσης μικρά δωμάτια υπνοδωμάτιο φυτά ντουλάπα

Φωτίστε το μικρό σαλόνι χωρίς παράθυρο

επίπλωση διαμερίσματος ιδέες μικρό σαλόνι ωραίο καναπέ δροσερό τραπεζάκι σαλονιού

καθρέφτες

Εάν οι καθρέφτες συνιστώνται συνήθως σε άλλα δωμάτια για να διευρύνουν το δωμάτιο, δεν μπορούν να γίνουν χωρίς αυτούς σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρο. Πρέπει να κρεμαστούν στους τοίχους και είναι καλύτερο να κλείσουν με όχι τόσο μικρές διαστάσεις. Αντανακλούν το φως και το πολλαπλασιάζουν στο δωμάτιο. Φαίνεται επίσης να βαθαίνουν τον χώρο. Με τη διάχυση του φωτός, διώχνετε επίσης τη ζοφερή διάθεση από αυτήν την ατμόσφαιρα.

Στηρίξτε έναν ρουστίκ καθρέφτη στον τοίχο

επιπλωστε ιδεες διαμερισματος μικρα δωματια καθρεφτη

άσπροι ​​τοίχοι

Λευκοί και γαλάζιοι τοίχοι είναι επίσης μεταξύ των ζωντανών ιδεών για μικρά δωμάτια χωρίς παράθυρα. Όπως στον ουρανό, αυτές οι αποχρώσεις καταφέρνουν να διαδώσουν τη φυσική λάμψη του φωτός. Τα φυσικά όρια θολώνουν και διευρύνονται.

Σχεδιάζοντας ένα λευκό υπνοδωμάτιο

επίπλωση ιδεών διαμερίσματος υπνοδωμάτιο επίπλωση τζάκι

Διαφανείς πόρτες

Μήπως το δωμάτιο χωρίς παράθυρο κοντά σε άλλο που έχει πρόσβαση στο φυσικό φως; Αν ναι, τότε θα ήταν πολύ καλή ιδέα να σημειώσετε το όριο μεταξύ των δύο με ένα καθαρό τοίχο.

Οι διαφανείς πόρτες κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο χωρίς παράθυρο

ιδέες διαβίωσης μικρά δωμάτια διαφανείς πόρτες

Κρυφά φωτιστικά δαπέδου

Ο κρυμμένος φωτισμός δαπέδου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντισταθμίσετε το ανεπαρκές φως. Επιπλέον, με τέτοιου είδους ζωντανές ιδέες εξασφαλίζετε μικρά δωμάτια χωρίς παράθυρα, για να δώσετε στο περιβάλλον σας έναν μυστικιστικό και κάπως μαγικό χαρακτήρα.

Τα φωτιστικά δαπέδου κάνουν το μικρό μπάνιο να φαίνεται μοντέρνο και φιλόξενο

ιδέες επίπλωσης σπιτιού φωτιστικά δαπέδου ιδέες μπάνιου

Για τον ίδιο λόγο, κάθε τύπος ενσωματωμένου φωτισμού είναι σημαντικός σε τέτοια δωμάτια.

Τεχνητά παράθυρα

Η έλλειψη παραθύρων είναι μια σημαντική πρόκληση όχι μόνο λόγω της έλλειψης φωτός, αλλά και από καθαρά ψυχολογική άποψη. Έχουμε συνηθίσει την παρουσία τους. Αν δεν έχουμε ανοίγματα για το φως, νιώθουμε κατάθλιψη και προσκόλληση. Έτσι, τα καθαρά διακοσμητικά ανοίγματα φωτός θα ήταν επίσης εξαιρετικές ιδέες διαβίωσης για μικρούς χώρους διαβίωσης που δεν πρέπει να απορριφθούν.

Έχετε την επιλογή να εγκαταστήσετε παράθυρα μεταξύ των διαφορετικών δωματίων. Τότε ακόμη και τα πιο σκοτεινά δωμάτια θα επωφεληθούν από το φως των γειτονικών. Παρεμπιπτόντως, αυτό σας δίνει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. Τα επιπλέον ανοίγματα παραθύρων στα γειτονικά δωμάτια σας δίνουν έναν ανοιχτό και επικοινωνιακό χώρο διαβίωσης.

Κουρτίνες

Ας συνεχίσουμε λίγο το θέμα με την ψευδαίσθηση για τα παράθυρα. Γιατί να μην προσθέσετε κουρτίνα σε έναν από τους τοίχους; Έτσι θα έδινες την εντύπωση ότι υπάρχει ένα παράθυρο πίσω από αυτό. Αυτό είναι ένα κόλπο που θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο άνετα. Εκτός από την άνεση, εξασφαλίζετε επίσης πολύ ρομαντισμό στο υπνοδωμάτιο.

Μικρό σαλόνι με ανοιχτό σχέδιο

επιπλώστε ιδέες διαμερισμάτων μικρό σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης

Σας ευχόμαστε δημιουργικότητα στο σχεδιασμό ενός δωματίου χωρίς παράθυρα!

Χρησιμοποιήστε κατάλληλο φωτισμό όταν σχεδιάζετε ένα μικρό δωμάτιο

ιδέες διαβίωσης μικρά δωμάτια μικρό σαλόνι φωτισμός οροφής

Το σαλόνι χωρίς παράθυρο μπορεί επίσης να φαίνεται κομψό

ιδέες διαβίωσης μικρά δωμάτια σαλόνι δερμάτινη πολυθρόνα μπεζ σχεδιασμός τοίχου

Μοντέρνο υπνοδωμάτιο σε λευκό

ιδέες επίπλωσης διαμερίσματος λευκοί τοίχοι υπνοδωματίου

Φωτεινό σχέδιο τοίχου για το μικρό δωμάτιο

ιδέες επίπλωσης διαμερισμάτων σαλόνι χωρίς παράθυρο