Τα κλασικά σχέδια και μοτίβα είναι πάντα δημοφιλή όταν πρόκειται για επίπλωση. Αλλά συχνά χρειάζεστε επίσης ένα λάκτισμα, προσωπική συμβολή που κάνει το δωμάτιο πιο ξεχωριστό. Αν ψάχνετε για μια λύση σε αυτό, ίσως μπορείτε να δοκιμάσετε μια κουρτίνα φωτογραφιών ή μια κουρτίνα φωτογραφιών. Αυτά τα προϊόντα φωτογραφίας είναι στη μόδα εδώ και αρκετό καιρό και το καλύτερο πράγμα για αυτά: μπορούν επίσης να σχεδιαστούν και να παραγγελθούν πολύ βολικά και εύκολα στο διαδίκτυο. Με τη βοήθεια ενός φιλικού προς το χρήστη διαδικτυακού διαμορφωτή όπως αυτό από το la-melle.de, θα μπορείτε να ρυθμίσετε το Κουρτίνα φωτογραφιών σε σιδηροδρομικές ή slat παραλλαγές για να δημιουργήσετε ανά πάσα στιγμή ανάλογα με τη διάθεσή σας. Στις επόμενες γραμμές θα μάθετε τι πρέπει να προσέξετε.

κουρτίνα φωτογραφιών συρόμενη κουρτίνα

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος και το επιθυμητό μοτίβο

Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες φωτογραφιών και συρόμενες κουρτίνες φωτογραφιών ως εξατομικευμένες οθόνες ηλιοθεραπείας ή ιδιωτικότητας, κομψά διαχωριστικά δωματίων ή πρωτότυπα σχέδια τοίχων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι επίσης πολύ πρακτικό να μπορείτε να παραγγείλετε αυτά τα μέτρα και να καθορίσετε ελεύθερα το μοτίβο φωτογραφιών σας. Κατά τη διαμόρφωση, χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε το ακριβές πλάτος και ύψος και είτε να επιλέξετε ένα μοτίβο από τα πολλά πρότυπα είτε να ανεβάσετε το δικό σας. Εάν παραγγείλετε συρόμενες κουρτίνες ή κάθετες περσίδες, θα πρέπει επίσης να εισαγάγετε τον αριθμό των πάνελ / μήκη υφάσματος και την επικάλυψη σε cm. Φυσικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα λογότυπο ή κείμενο εταιρείας. Όλα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.

Μην ανησυχείτε αν η φωτογραφία που έχετε ανεβάσει έχει την απαιτούμενη ποιότητα εικόνας. Μπορείτε εύκολα να το ελέγξετε κατά τη διαμόρφωση χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ποιότητας ή να καλέσετε την έμπειρη εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης, εάν είναι απαραίτητο. Στο τέλος, η εκτύπωση πλήρους επιφάνειας που απαιτεί έγχρωμο χρώμα σίγουρα θα σας πείσει και θα δώσει στο δωμάτιό σας την τελευταία πινελιά.

Δημιουργήστε τη δική σας κουρτίνα φωτογραφιών στο διαδίκτυο

Τα καλύτερα υφάσματα και η σωστή συσκευασία

Ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής, μπορείτε να αποφασίσετε για το σωστό ύφασμα για τη φωτογραφική σας κουρτίνα ή τις συρόμενες κουρτίνες σας. Έχετε μια μεγάλη ποικιλία από πολύ λεπτά, διαφανή, αδιαφανή και σκουρόχρωμα υφάσματα στη διάθεσή σας. Θα βρείτε επίσης αυτά που είναι με οπίσθιο φωτισμό ή υδατοαπωθητικά. Σίγουρα υπάρχει κάτι για κάθε γούστο και κάθε απαίτηση. Όλα τα υφάσματα είναι υψηλής ποιότητας, εύκολα στη φροντίδα και ανθεκτικά και διασφαλίζουν ότι μπορείτε να απολαύσετε τα προϊόντα φωτογραφίας σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Εάν το επιθυμείτε, ζητήστε τα δωρεάν δείγματα υφάσματος και πείστε τον εαυτό σας εκ των προτέρων για την εξαιρετική τους ποιότητα.

βάρος συναρμολόγησης κουρτινών φωτογραφιών

Μπορείτε να παραγγείλετε κουρτίνες φωτογραφιών ή κάθετες περσίδες με ή χωρίς σύστημα σιδηροτροχιάς. Και στις δύο περιπτώσεις, όλα είναι επίσης μετρημένα – ράγες, καροτσάκια και βάρος. Εάν έχετε ήδη τις ράγες, η συναρμολόγηση θα πρέπει επίσης να είναι συντονισμένη μαζί τους. Για τις κουρτίνες φωτογραφιών, για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μια ταινία συγκέντρωσης, μάλλον βρόχους ή ένα κορδόνι. Και στην περίπτωση συρόμενων κουρτινών, μπορείτε να επιλέξετε από μια πολύ πρακτική ταινία fleece για να στερεώσετε τα υφασμάτινα πάνελ με Velcro, μια κορδέλα με βάρος για να βαραίνει, μια ομαλή κοπή ή μια ταινία σωληνώσεων για να διαλέξετε.

συναρμολόγηση συρόμενων κουρτινών

Συμπέρασμα:

Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε ηλιοφάνεια και οθόνη προστασίας προσωπικών δεδομένων, διαχωριστικό δωματίου ή καμουφλάζ για αντιαισθητικά μέρη στο δωμάτιο, μπορείτε να το κάνετε μεμονωμένα και κομψά. Επιλέξτε υψηλής ποιότητας προϊόντα φωτογραφίας σε εξειδικευμένη λιανική ποιότητα "Κατασκευάζεται στη Γερμανία", Για παράδειγμα, για μια κουρτίνα φωτογραφιών, μια συρόμενη κουρτίνα φωτογραφιών ή μια κουρτίνα με ένα μοτίβο φωτογραφιών της επιλογής σας. Δώστε στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο μια ουσιαστική, προσωπική πινελιά και δημιουργήστε ένα μοναδικό βλέμμα που τραβάει τα βλέμματα.

 κουρτίνα φωτογραφιών φωτογραφία κουρτίνα εύκολη συναρμολόγηση