επίπλωση διαμερίσματος fc studio Βραζιλία φωτογραφία pedro kok

Επίπλωση διαμερίσματος – όμορφες ιδέες από ένα ονειρεμένο διαμέρισμα στη Βραζιλία

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει στατιστικά στοιχεία από ποια χώρα προέρχονται τα πιο δημοφιλή έργα επίπλωσης σπιτιού. Ούτε εμείς κάναμε τίποτα. Αλλά κάπως έχουμε την αίσθηση ότι η Βραζιλία θα τα πάει αρκετά καλά.

Τώρα έχουμε ένα έργο από εκεί που θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πρότυπο για πολλούς σε όλο τον κόσμο.

Η μεγάλη πρόκληση

Η εταιρεία σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής πίσω από αυτό διαμέρισμα Στήνω Το έργο ονομάζεται FC Studio. Σύμφωνα με τις δικές τους δηλώσεις, η κύρια πρόκληση θα ήταν να αλλάξει εντελώς η λειτουργικότητα.

Πριν από την αρχή, ήταν ένα οικογενειακό διαμέρισμα. Αλλά μετά τη νέα επίπλωση διαμερισμάτων, θα πρέπει να χρησιμεύσει ως μόνιμος τόπος διαμονής για έναν διαφημιστικό πράκτορα.

Συμπαγές διαμέρισμα με ευέλικτο σχεδιασμό

ιδέες επίπλωσης διαμερίσματος εκλεκτική σχεδίαση φωτογραφία pedro kok

Αντί να αφαιρεθούν τα στοιχεία από τον αρχικό σχεδιασμό, αποφασίστηκε να διατηρηθεί η μνήμη τους. Εμφανίστηκαν, τονίστηκαν, αλλά υποτάχθηκαν στη νέα ιδέα επίπλωσης ενός διαμερίσματος.

Μονόκλινο διαμέρισμα με ανδρικό χαρακτήρα

επίπλωση διαμερίσματος fs studio ενιαίας φωτογραφίας φωτογραφία pedro kok

Διαφορετικά δωμάτια σε ανοιχτό σχέδιο

Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τη νέα ιδέα επίπλωσης σπιτιού, το σαλόνι, το θέατρο του σπιτιού, η τραπεζαρία έχουν διατηρηθεί. Αλλά είχαν ενσωματωθεί επιτυχώς σε ένα ανοιχτό κατασκευαστικό σχέδιο. Για το σκοπό αυτό γκρεμίστηκαν χωρίσματα και αφαιρέθηκε μια τουαλέτα που είχε κατακερματίσει προηγουμένως το δωμάτιο.

Το ανοιχτό σχέδιο γοητεύει με τη λειτουργικότητά του

επίπλωση διαμερίσματος ευέλικτου σχεδιασμού φωτογραφία pedro kok

Η κουζίνα

Το ανοιχτό σχέδιο οδηγεί στην κουζίνα, η οποία έχει επίσης ανασχεδιαστεί πλήρως. Η παλιά κατασκευή έχει μετατραπεί πλήρως και έχουν τοποθετηθεί εκεί ένα ντουλάπι κρασιού και άλλες εγκαταστάσεις αποθήκευσης.

Φανταστικό ράφι κρασιού στην κουζίνα

επιπλωστε ιδεες διαμερισματος κουζίνα φωτογραφία pedro kok

Τα ράφια από σκυρόδεμα, τα οποία εγκαταστάθηκαν κατά μήκος των τοίχων των παραθύρων, αντιπροσωπεύουν ένα εντυπωσιακό στοιχείο. Αυτό τονίζει επίσης την κάθετη ευθυγράμμιση των δημόσιων χώρων. Επιπλέον, πολλά έργα τέχνης εκτίθενται εκεί.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη γκαλερί από χάλυβα Corten. Τρέχει από τη γωνία της τηλεόρασης στο σαλόνι. Λειτουργεί ως ένα είδος τυπικού και πραγματικού ορίου μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Αυτά και άλλα στοιχεία που αποτελούν το φόντο έχουν εκτελεστεί σε ουδέτερη παλέτα χρωμάτων. Μαζί αυτά αποτελούν μια μονάδα. Διαμορφώνουν μια υπέροχη αντίθεση με τις λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ που έχουν διανεμηθεί στο εσωτερικό.

Το όριο μεταξύ κατοικίας και ιδιωτικού χώρου είναι πολύ σταδιακό

ιδέες επίπλωσης διαμερίσματος fc studio φωτογραφία pedro kok

Τα έπιπλα σχεδιαστών

Τώρα ας δούμε λεπτομερώς τη ρύθμιση των επίπλων. Έχει υποταχθεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά και σε αυτό.

Κίτρινες πολυθρόνες ως έντονες πινελιές στο εσωτερικό σχέδιο

επίπλωση διαμερίσματος fc studio σαλονιού φωτογραφία pedro kok

Όσον αφορά το στυλ, έχουμε δύο επίπεδα. Το πρώτο αφορά τη γλώσσα σχεδιασμού. Σε αυτό όλα φαίνονται ομοιόμορφα μοντέρνα. Στη συνέχεια, έχετε το επίπεδο των χρωμάτων. Σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να δείτε έναν συγκεκριμένο εκλεκτικισμό. Οι γκρι, μαύρες και καφέ επιφάνειες μιλούν για έναν ανδρικό χαρακτήρα με την πραγματική έννοια της λέξης.

Ο συνδυασμός χρωμάτων υποδηλώνει τον ανδρικό χαρακτήρα του διαμερίσματος

επιπλωστε ιδεες διαμερισματος για να συνδυασετε χρωματα fc studio photo pedro kok

Δροσερό γυάλινο τραπέζι και ανοιχτά ράφια στο σαλόνι

ιδέες επίπλωσης διαμερίσματος fc studio ανοιχτά ράφια φωτογραφία pedro kok

Αλλά σχεδόν απαρατήρητο και απαλά, σε πολλά μέρη περνάει κανείς σε μια αναδρομή στη σύγχρονη εποχή του περασμένου αιώνα. Θα ήταν δύσκολο να δούμε αν τα χρώματα δεν ήταν εκεί. Έτσι το εκλεκτικό μπορεί να ειπωθεί ότι συμβαίνει σε επίπεδο αποχρώσεων. Μπορείτε να το διακρίνετε από τις κίτρινες καρέκλες και την μπλε καραμέλα. Η ποπ αρτ και τα παράξενα στοιχεία που φαίνεται να ξεπήδησαν από την κινούμενη τέχνη συμπληρώνουν ολόκληρη την εμφάνιση.

Αφήστε το μικρό διαμέρισμα να έρθει στο δικό του με όμορφες προφορές

ιδέες επίπλωσης διαμερίσματος compact fc studio photo pedro kok