έπιπλα σέικερ απλά έπιπλα κουζίνας ροζ μπουφέ

Γνωρίστε τα έπιπλα Shaker

 Τα έπιπλα Shaker αντιπροσωπεύουν την απλότητα, τη λειτουργία και την αισθητική. Για να κατανοήσουμε σωστά τη φιλοσοφία πίσω από αυτό, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε ποιοι ήταν πραγματικά οι Shakers. Αυτοί είναι οι υποστηρικτές μιας προτεσταντικής δωρεάν εκκλησίας του 18ου αιώνα που ήρθε από την Αγγλία και στη συνέχεια μετανάστευσε στις ΗΠΑ.

Έζησαν μια ζωή απόλυτης αγνότητας και πίστευαν στην απλότητα και την κοινόχρηστη ιδιοκτησία. Αυτό εξηγεί την αποφυγή στολιδιών και διακοσμήσεων στο τυπικό εσωτερικό Shaker. Αυτό φαίνεται μάλλον ρουστίκ και τραχύ. Δεν υπάρχουν περιττά στοιχεία που θα μπορούσαν να αποσπούν την προσοχή από τη δουλειά και την αφοσίωση.

Αυθεντική κουζίνα Shaker

σέικερ έπιπλα τρόπο ζωής εσωτερικό

Το στυλ Shaker βοηθά πάντα στη διατήρηση της ηρεμίας, της σαφήνειας και της προοπτικής. Ένας εσωτερικός σχεδιασμός σε αυτό το στυλ δεν είναι καθόλου βαρετός και κρύος. Αλλά αντίθετα. Τα δωμάτια φαίνονται μεγαλύτερα και πλημμυρισμένα με φως. Τα έπιπλα Shaker προσφέρουν στην ατμόσφαιρα μια ασύγκριτη άνεση και άνεση.

Οι περισσότεροι σέικερ ήταν μάστορες. Στην αρχή φτιάχνατε έπιπλα μόνο για τις δικές σας ανάγκες. Σύντομα, όμως, τα έπιπλα υψηλής ποιότητας τους βρήκαν πανελλαδική έγκριση. Οι κουνιστές καρέκλες τους ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς και δημοφιλείς. Σύντομα τα ξυλουργικά εργαστήρια Shaker μετατράπηκαν σε εργοστάσια επίπλων όπου πραγματοποιήθηκε σειριακή παραγωγή. Σήμερα, τα πρωτότυπα έπιπλα Shaker είναι πολύ σπάνια να βρεθούν και είναι περισσότερο συλλεκτικά αντικείμενα για τα οποία δύσκολα μπορείτε να πληρώσετε. Φυσικά, γίνονται πολλά αντίγραφα. Τι συνέβη στους ίδιους τους σέικερ; Δυστυχώς, εκτός από τρία τρέιλερ, έχουν ήδη εξαφανιστεί.

Το στυλ Shaker συνορεύει με το shabby chic

έπιπλα σέικερ τραπέζι φαγητού shabby chic καρέκλες ρετρό

Τι γίνεται με τα χρώματα?

Κρέμα, μπλε περιστέρι και γκρι πράσινο είναι μερικές από τις αποχρώσεις που μπορούν να βρεθούν συχνότερα στο εσωτερικό του σέικερ. Αυτά τα χρώματα αντανακλούν το φως και δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Πολύ συχνά συνδυάζεται με φυσικό ξύλο. Οι χρωματικές πινελιές παρέχονται συνήθως από τα υφάσματα, όπως κόκκινες βαμβακερές κουρτίνες και διακοσμητικά μαξιλάρια. Φυσικά, το λευκό και το γκρι είναι επίσης πολύ δημοφιλή, ειδικά όταν πρόκειται για την πιο μοντέρνα ερμηνεία των επίπλων Shaker.

Εκλεπτυσμένη επίπλωση μπάνιου με επίγευση σέικερ

σέικερ έπιπλα ματαιοδοξία λευκό μοντέρνο

Σχεδιασμός δαπέδων και τοίχων

Εδώ εξακολουθεί να ισχύει ο κύριος κανόνας – λειτουργική απλότητα. Πάνω απ ‘όλα, οι ξύλινες σανίδες δαπέδου και το παρκέ με τραχιά εμφάνιση συνιστώνται ιδιαίτερα για εσωτερική επίπλωση σε στυλ Shaker. Οι υφές τους ταιριάζουν απόλυτα στα έπιπλα Shaker. Πρέπει να διατηρήσετε τους τοίχους σε ένα χρώμα. Φωτεινά χρώματα και σχέδια; Τίποτα. Αυτό θα ήταν πάρα πολύ απόσπαση της προσοχής για έναν πραγματικό σέικερ.

Το πράσινο της ελιάς είναι ένα άλλο κατάλληλο χρώμα για το εσωτερικό του σέικερ σας

έπιπλα σέικερ εσωτερική επίπλωση κρεβατοκάμαρας μασίφ ξύλο

Οικιακά υφάσματα

Όπως μπορείτε να μαντέψετε ήδη, τα φυσικά υλικά είναι ιδιαίτερα σημαντικά εδώ – βαμβάκι, μετάξι, μαλλί και λινό. Εδώ όχι μόνο το βλέμμα, αλλά κυρίως τα απτικά παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Κατ ‘αρχήν, τα ακόλουθα ισχύουν για έναν εσωτερικό σχεδιασμό Shaker: μείνετε φυσικοί, απλοί και λιτοί. Τα έπιπλα Shaker και αυτό το στυλ επίπλωσης γενικά μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε περισσότερη γαλήνη και ισορροπία στην ταραχώδη καθημερινή ζωή στη μεγάλη πόλη. Δεν είναι περίεργο που το Shaker Lifestyle ανεβαίνει ξανά και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και δημοφιλές. Αποδίδει φόρο τιμής στην επιστροφή στη φύση και στις πραγματικές ανθρώπινες αξίες που μερικές φορές φαίνεται να ξεχνάμε.

Το φυσικό ξύλο δεν είναι μόνο βαμμένο σε ουδέτερο χρώμα, αλλά και μόνο λαδωμένο

σέικερ έπιπλα τραπεζαρία καρέκλες τζάκι τραπεζαρία

Μπορούν φυσικά να δημιουργηθούν πιτσιλιές χρώματος εδώ και εκεί

έπιπλα σέικερ ζεστές γκρι αποχρώσεις κουζίνας

Σεμνότητα και απλότητα σε κάθε λεπτομέρεια

σέικερ έπιπλα εξοπλισμός κουζίνας

Αποχρώσεις σκούρου ξύλου για μια πρέζα πολυτέλειας

σέικερ έπιπλα σχεδιασμός κουζίνας σκούρο ξύλο πολυτέλεια

Rather μάλλον ρουστίκ με ανοιχτόχρωμο ξύλο

σέικερ έπιπλα εξοπλισμός κουζίνας εσωτερικό

Φυσικά, η απλότητα δεν πρέπει να θέτει σε κίνδυνο την εργονομία και τη λειτουργικότητα

σέικερ έπιπλα τρόπος ζωής σχεδιασμός κουζίνας

Πειραματιστείτε με ένα μετρημένο μείγμα στυλ

έπιπλα σέικερ μοντέρνα κουζίνα κουζίνα νησί βιομηχανικά κρεμαστά φώτα

Τυπικό κρεβάτι με ουρανό από ξύλο σφενδάμου

σέικερ έπιπλα κρεβατοκάμαρα κρεβάτι με ουρανό απλό σχέδιο

Ο τραχύς κόκκος ξύλου δίνει στα έπιπλα Shaker μια ακόμη πιο τραχιά και ρουστίκ νότα

έπιπλα σέικερ πολυθρόνα πολυθρόνα τραπεζάκι τζάκι