Κομψό πρακτικό σαλόνι ιδέες φόρμουλα κουρτίνες καναπέ μοτίβο τραπέζι

Ένα σαλόνι για να αναρωτιέσαι

Έξυπνες και κομψές ιδέες αποθήκευσης για όλο το σπίτι από το διάδρομο στο σαλόνι μέχρι το γραφείο του σπιτιού και όλα αυτά σε ένα. Αυτό το σαλόνι έχει απλοποιημένα καθίσματα με έναν πολύ μεγάλο καναπέ αντί σε συνδυασμό με καρέκλες. Μια άλλη διακοσμητική λεπτομέρεια, όπως το τραπεζάκι του καφέ και το ανατολίτικο χαλί, δίνει στο δωμάτιο μια τέλεια εμφάνιση

Ένα πολυλειτουργικό δωμάτιο – κομψές ιδέες σαλονιού

Κομψό σαλόνι ιδέες ξύλινο ντουλάπι διαδρόμου

Δεν υπάρχει διάδρομος στο διαμέρισμά σας; Πάρτε έμπνευση από αυτήν την εικόνα και φτιάξτε τη δική σας. Αυτό το αυτοσχέδιο δωμάτιο ακριβώς απέναντι από την μπροστινή πόρτα προσφέρει αρκετό χώρο για παπούτσια, μπότες, κλειδιά και πολλά άλλα. Η συρταριέρα προσφέρει τόσο χώρο αποθήκευσης όσο και ένα ιδιαίτερο σημείο εστίασης για ένα έργο τέχνης.

Αποθηκεύστε εύκολα

Κομψά κομψά συρτάρια με κομψές ιδέες σαλονιού

Το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου χρησιμοποιείται ως σαλόνι και γραφείο στο σπίτι, οπότε η τραπεζαρία είναι πάνω από το ίδιο επίπεδο. Πιάτα, πιάτα και επιτραπέζιοι δρομείς βρίσκονται στην παραδοσιακή συρταριέρα. Όταν όλα στο δωμάτιο έχουν τη θέση τους, το να τα διατηρείς τακτοποιημένα μέσα είναι πραγματικά μια εύκολη υπόθεση. Σαφές και πραγματικό

Κομψά διαμερίσματα ράφια τραπεζιού γραφείων ιδέες σαλονιού

Ένα λειτουργικό γραφείο στο σπίτι έχει σχεδιαστεί σε αυτό το συμπαγές σαλόνι. Το μακρύ ράφι και οι σανίδες διευκολύνουν το σύστημα οργάνωσης. Vintage αξεσουάρ και λεπτομέρειες από αντίκες ορείχαλκο, επαναλαμβανόμενα στοιχεία από το διπλανό σαλόνι ενώνουν όλο τον χώρο.

Διακοσμήστε τους τοίχους και χρησιμοποιήστε τους ως αποθηκευτικό χώρο Κομψές ιδέες σαλονιού ράφια σχεδιασμού γραφείου σπιτιού

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χώρο, χρησιμοποιήστε και τους τοίχους. Τρία ράφια τοίχου και ανοιχτά διαμερίσματα προσφέρουν αρκετό χώρο αποθήκευσης και διατηρούν τα πάντα καθαρά και οργανωμένα. Ομαδοποιήστε τα στοιχεία για μέγιστο αποτέλεσμα.

Η σωστή φόρμουλα

Κομψό σαλόνι ιδέες φόρμουλα γραφείο σπίτι καλάθι

Ενώ τα γραφεία εργασίας είναι ιδανικά σχεδιασμένα για τη διαδικασία εργασίας, ένας συνδυασμός υφών προσθέτει μια κομψή πινελιά. Τα κομψά λευκά ράφια, τα καλάθια, τα ξύλινα κουτιά και το βουρτσισμένο μέταλλο κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται φωτεινό.

Σε εξωτερικό χώρο

Κομψές ιδέες σαλονιού μεταλλικό δοχείο καλαθιού κιγκλιδωμάτωνΤα διαφανή δοχεία συγκρατούν ογκώδη αντικείμενα. Το βουρτσισμένο μέταλλο έρχεται σε αντίθεση με τα τραγανά καθαρά ρούχα στα ράφια.

          Σφραγισμένο

Κομψές ιδέες σαλονιού με κορδόνια από ύφασμα

Δεν φαίνονται όλα τόσο όμορφα όσο το ύφασμα. Αντί να εμφανίζετε τους λογαριασμούς, τα φυλλάδια και άλλα χαρτιά, τοποθετήστε τα σε κουτιά. Ο συνδυασμός ανοιχτών και κλειστών χώρων αποθήκευσης κάνει το γραφείο να φαίνεται προσεγμένο και τακτοποιημένο.

Αντλήστε έμπνευση

Στείλτε πρακτικές ιδέες σαλονιού μαγνητικές πινακίδες στο γραφείο του σπιτιού

Μαγνητικές σανίδες όπως αυτή είναι εξαιρετικές προσθήκες σε κάθε χώρο γραφείου. Αυτά είναι κατάλληλα για την εμφάνιση εμπνευσμένων φωτογραφιών και σημειώσεων. Εξακολουθούν να είναι ιδανικά για προγράμματα, λίστες υποχρεώσεων και αγαπημένες φωτογραφίες. Αλλά μην ξεχνάτε να ενημερώνετε συχνά τις σημειώσεις και να αφαιρείτε τις παλιές για να αποφύγετε την ακαταστασία.

 Έξυπνες ιδέες αποθήκευσης

Αποθηκεύστε έξυπνα τις κομψές ιδέες του σαλονιού