Κατά τη δημιουργία μιας μελέτης, είναι σημαντικό να έχετε άφθονο χρόνο για να κάνετε κάποια προκαταρκτική σχεδίαση. Από τη μία πλευρά, το γραφείο του σπιτιού σας θα πρέπει να είναι πρακτικό και άνετο για να σας διευκολύνει να εργάζεστε σωστά και παραγωγικά. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, μια ευχάριστη ατμόσφαιρα αυξάνει τα κίνητρα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η νέα μελέτη είναι λειτουργική και όμορφη ταυτόχρονα. Αλλά πώς τα φέρνετε όλα αυτά κάτω από μια στέγη στο προσωπικό σας γραφείο στο σπίτι; Εδώ είναι οι συμβουλές και οι ιδέες μας.

Επιπλώστε μια μελέτη με μαύρη οροφή και καφέ δάπεδο

Παραθέστε όλα τα έπιπλα που χρειάζεστε

Όταν δημιουργείτε τη μελέτη σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε κάνοντας μια λίστα με τα έπιπλα που χρειάζεστε. Η καρδιά ενός γραφείου είναι το τραπέζι εργασίας. Ειδικά όσοι κάθονται στο γραφείο του σπιτιού τους αρκετές ώρες την ημέρα θα πρέπει να δίνουν μεγάλη σημασία σε μια εργονομική καρέκλα γραφείου. Αξεσουάρ όπως ένας πίνακας καρφιτσών είναι ιδανικά για να έχετε πάντα υπόψη σας σημαντικές σημειώσεις και ραντεβού.

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση επίπλων, θα πρέπει να απαντήσετε σε μερικές σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τον μελλοντικό σας χώρο εργασίας, όπως: Θα εργαστείτε μόνοι ή με άλλα άτομα στο γραφείο του σπιτιού σας; Πόσο χώρο αποθήκευσης χρειάζεστε πραγματικά; Είναι αρκετά συρτάρια και το τραπέζι εργασίας για εσάς ή ίσως προτιμάτε να ενσωματώσετε μια μεγαλύτερη μονάδα αποθήκευσης. Έχετε πολλούς φακέλους που πρέπει να διατηρούνται τακτοποιημένοι ή αποθηκεύετε τα πάντα στον υπολογιστή σας; Αρχικά, κάντε μια μεγαλύτερη λίστα και σκεφτείτε το αρκετές φορές. Εάν ο χώρος είναι περιορισμένος, θα πρέπει μάλλον να διαγράψετε τα περιττά αντικείμενα. Σε κάθε περίπτωση, τα πολυλειτουργικά έπιπλα είναι μοντέρνα και πρακτικά.

Επιπλώστε τη μελέτη σας υπέροχες ιδέες με ελαφρούς τοίχους

Παραγγείλετε έπιπλα κατά παραγγελία και εφοδιάστε τη μελέτη σας

Μερικές φορές έχετε μια ακριβή ιδέα για το ύψος, το βάθος, τον αριθμό των ανοιχτών διαμερισμάτων και συρταριών που πρέπει να έχει το ντουλάπι γραφείου. Αλλά πουθενά δεν μπορείτε να βρείτε δείγμα που πληροί τις απαιτήσεις. ΕΝΑ ντουλάπα κατά παραγγελία και άλλα έπιπλα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες θα ήταν η καλύτερη ιδέα για ένα γραφείο στο σπίτι. Υπάρχουν πλέον πολλοί πάροχοι που προσφέρουν τέτοια μοντέλα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις. Όταν σχεδιάζετε τέτοια επίπλωση, πρέπει να έχετε τις ακριβείς διαστάσεις του δωματίου σας.

καφέ πράσινες ιδέες για να διακοσμήσετε το γραφείο

Τοποθετήστε τα έπιπλα βέλτιστα

Σε ποιο μέρος του δωματίου θα δουλεύατε καλύτερα; Είναι δίπλα στο παράθυρο ή λίγο μακριά. Φυσικά, εξαρτάται από το πότε και πώς το φυσικό φως πλημμυρίζει στο δωμάτιο και πώς επωφελείστε από αυτό. Maybeσως το φθηνότερο μέρος για τη δουλειά σας είναι μια δύσκολη γωνιά στο δωμάτιο; Ειδικά με έπιπλα κατά παραγγελία, μπορείτε να τοποθετήσετε το σωστό έπιπλο ακριβώς εκεί που το θέλετε. Εκτός από την πολυλειτουργικότητα, η ευελιξία είναι επίσης πολύ δημοφιλής στη μοντέρνα επίπλωση – τόσο στο χώρο εργασίας όσο και σε άλλα δωμάτια. Εάν είναι δυνατόν, παραγγείλετε τα έπιπλα κατά παραγγελία με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν καλά σε άλλα μέρη σε αυτό ή σε άλλα δωμάτια.

Επιπλώστε ανοιχτό κίτρινο και καφέ μελέτη

Επιτύχετε ένα σπιτικό σχέδιο

Ανεξάρτητα από το αν ο χώρος εργασίας είναι μεγάλος ή μικρός, πρέπει να δημιουργηθεί ένα σπιτικό σχέδιο στο γραφείο του σπιτιού. Θα πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα μια ομοιόμορφη αντίληψη με το υπόλοιπο εσωτερικό. Με ανοιχτά σχέδια διαβίωσης, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μέρος των επίπλων ως διαχωριστικό δωματίου. Οι μονάδες αποθήκευσης είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για αυτό. Αλλά ακόμα κι αν τα έπιπλα γραφείου σας δεν θα μπορούσαν να είναι ακριβώς στο ίδιο στυλ με το υπόλοιπο εσωτερικό, θα μπορούσατε να επιτύχετε μια σταθερή εικόνα. Εύκολα προσαρμόστε τα με βάση τα σχήματα, τα χρώματα και τις υφές. Δώστε επίσης έμφαση στη διακόσμηση κατά την επίπλωση της μελέτης σας. Αυτή είναι επίσης μια υπέροχη στρατηγική για να επιτύχετε μια ομοιόμορφη εικόνα στο εσωτερικό σχέδιο και ταυτόχρονα να δώσετε στο γραφείο του σπιτιού έναν σπιτικό χαρακτήρα.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα ατομικά έπιπλα γραφείου σας!

Επιπλώνοντας μια σπουδαία σχεδίαση μελέτης