Σε περιόδους Corona, πολλοί εργαζόμενοι πρέπει να αλλάξουν από εργασία στο γραφείο σε εργασία από το σπίτι. Για πολλούς, όμως, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο γιατί δεν έχουν τις κατάλληλες συνθήκες στο σπίτι για να εργαστούν. Το γραφείο, με όλα τα δωμάτια και την επίπλωσή του, έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ένα χώρο που προάγει τη συγκέντρωση. Για πολλούς υπαλλήλους, μόνο το τραπέζι της τραπεζαρίας παραμένει στο γραφείο του σπιτιού.

Έπιπλα, έπιπλα, εσωτερικοί χώροι: οι διαφορές μεταξύ γραφείου σπιτιού και εργασίας σε κτίριο γραφείων

Οι διαφορές μεταξύ του γραφείου στο σπίτι και της εργασίας σε ένα κτίριο γραφείων

Πώς πρέπει να δημιουργηθεί ένα γραφείο?

Προκειμένου να δημιουργηθεί μια καλή ατμόσφαιρα εργασίας στο γραφείο του σπιτιού, πρέπει να ληφθούν υπόψη τα έπιπλα στο γραφείο. Οι εργαζόμενοι μπορούν να τραβήξουν πολλές πτυχές και να τις εφαρμόσουν στους τέσσερις τοίχους τους. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούν το τέλειο κλίμα για να είναι σε θέση να εκτελέσουν επιτυχώς τις εργασίες.

Φυσικά, ούτε κάθε κτίριο γραφείων είναι τέλεια επιπλωμένο. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου σχετικά με τους εσωτερικούς χώρους και τα έπιπλα για να κάνετε τους εργαζόμενους και τους συναδέλφους πιο αποτελεσματικούς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, ένα καθαρό περιβάλλον. Οι εργαζόμενοι μπορούν να το κάνουν αυτό στο γραφείο στο σπίτι χωρίς κανένα πρόβλημα. Για να έχετε ένα καλό ξεκίνημα της ημέρας, αξίζει να τακτοποιήσετε τον χώρο εργασίας σας μετά τη δουλειά και να τον καθαρίσετε για λίγο. Εάν αυτό γίνεται κάθε βράδυ, ολόκληρος ο καθαρισμός διαρκεί μόνο πέντε λεπτά και μπορεί να αλλάξει πολύ το πρωί. Έχετε αμέσως περισσότερα κίνητρα όταν σας περιμένει μια αξιοπρεπής δουλειά!

Οι διαφορές μεταξύ γραφείου στο σπίτι και εργασίας σε κτίριο γραφείων 3

Ένα συνεπές στυλ είναι εξαιρετικά σημαντικό σε ένα κτίριο γραφείων. Γιατί όταν στυλ, χρώματα και σχέδια αναμειγνύονται, οδηγεί σε απόσπαση προσοχής και άγχος. Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει εντελώς στο γραφείο του σπιτιού. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα στυλ στον εσωτερικό τους σχεδιασμό. Μια καλή συμβουλή είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλη περισπασμός γύρω από το χώρο εργασίας στο σπίτι. Ένα μέρος που δεν αποκαλύπτει, για παράδειγμα, μια τηλεόραση, αποτελεί πλεονέκτημα. Επίσης, όχι τόσο έντονα ή φωτεινά χρώματα θα πρέπει να μπορούν να αποσπούν την προσοχή.

Στο γραφείο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι εργαζόμενοι να μπορούν να συνεργάζονται και να εργάζονται στους ίδιους θεματικούς τομείς. Ο δομημένος χωροταξικός σχεδιασμός έχει επομένως νόημα. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι εργαζόμενοι σε ένα τμήμα εργάζονται σε ένα επίπεδο. Είτε εργάζονται σε ένα γραφείο ανοιχτού σχεδίου είτε οι υπάλληλοι που πρέπει να ανταλλάσσουν ιδέες κάθε μέρα κάθονται σε μια αίθουσα γραφείου. Στο γραφείο του σπιτιού φαίνεται πολύ διαφορετικό. Χάρη στο Διαδίκτυο και το τηλέφωνο, μπορείτε να ανταλλάξετε γρήγορα ιδέες με άτομα που είναι άτομα επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Αλλά αυτό είναι απλά διαφορετικό από την εργασία σε ένα γραφείο.

Οι διαφορές μεταξύ γραφείου στο σπίτι και εργασίας σε κτίριο γραφείων 2

Τι άλλο είναι σημαντικό στο γραφείο του σπιτιού?

Για να μπορέσουν να εργαστούν με επιτυχία στο γραφείο στο σπίτι, οι υπάλληλοι θα πρέπει να έχουν ένα αρκετά μεγάλο τραπέζι. Το γραφείο είναι το καλύτερο. Εάν δεν έχετε γραφείο, θα πρέπει οπωσδήποτε να καθίσετε στο τραπέζι και όχι στον καναπέ σε ένα χαμηλό τραπεζάκι σαλονιού. Αυτό δεν είναι καλό για τη συγκέντρωση, αλλά δεν είναι επίσης καλό για την υγεία σας.

Ένα άλλο σημείο είναι η τεχνολογία. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι πρέπει επίσης να παρέχονται από την εταιρεία, ώστε να μπορούν να εργάζονται καλά. Η πρόσβαση σε γρήγορο WiFi είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις περισσότερες εργασίες. Εάν αυτό δεν είναι διαθέσιμο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον εργοδότη. Άλλωστε, είναι επίσης προς το συμφέρον του να ολοκληρώνονται γρήγορα οι εργασίες. Λόγω του αργού Διαδικτύου, οι εργασίες θα διαρκέσουν μόνο άσκοπα πολύ, αν και θα ολοκληρώνονταν πολύ πιο γρήγορα.

Οι διαφορές μεταξύ γραφείου στο σπίτι και εργασίας στο κτίριο γραφείων 1

Μια μεγάλη δυσκολία σε σύγκριση με την εργασία σε ένα κτίριο γραφείων είναι ότι άλλοι άνθρωποι μπορεί επίσης να είναι στο σπίτι όταν οι εργαζόμενοι πρέπει πραγματικά να εργαστούν. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν επίσης να αποσπούν την προσοχή. Θα ήταν λοιπόν πρακτικό εάν ο εργαζόμενος είχε τουλάχιστον ένα ξεχωριστό δωμάτιο για να εργαστεί. Αυτό θα μπορούσε στη συνέχεια να αποφευχθεί από τους συγκάτοικους κατά τις ώρες εργασίας.

Συνολικά, φαίνεται να είναι πιο αποτελεσματικό όταν οι εργαζόμενοι απλώς εργάζονται σε ένα καλά επιπλωμένη εργασία γραφείου μπορώ. Αλλά το γραφείο του σπιτιού μπορεί επίσης να δημιουργηθεί τακτοποιημένα και χωρίς περισπασμούς. Το πού μπορείτε να εργαστείτε πιο επιτυχημένα εξαρτάται λίγο από τους ανθρώπους.

Οι διαφορές μεταξύ γραφείου στο σπίτι και εργασίας σε κτίριο γραφείων 4