μικρή ντουλάπα γραφείου με γραφεία στο σπίτι

Δημιουργήστε ένα μικρό γραφείο στο σπίτι – καλώς ήρθατε στην περιοχή εργασίας!

Όταν μεγάλωνα, οι γονείς μου είχαν ξεχωριστό χώρο εργασίας. Δεν εννοώ συνδυασμό με χώρο εργασίας, αλλά πραγματικό γραφείο στο σπίτι με υπερμεγέθη τραπέζι εργασίας και / ή αναπηρικό αμαξίδιο.

Στις μέρες μας η χρησιμοποιούμενη επιφάνεια εργασίας γίνεται όλο και μικρότερη.

Λόγω αυτού και της συνεχώς ευκολότερης πρόσβασης σε φορητές ηλεκτρικές συσκευές, το γραφείο του σπιτιού φαίνεται να έχει όλο και λιγότερο πρακτική χρήση για τον μέσο καταναλωτή.

Δημιουργήστε μια μικρή γωνιά εργασίας στο σαλόνι σας

Μικρό γραφείο στο σπίτι έστησε εξειδικευμένο γραφείο

Τώρα οι γωνίες γραφείου και τα μικρά τραπέζια εργασίας γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Αυτά μπορούν να προσαρτηθούν σχεδόν οπουδήποτε. Οι παραδοσιακοί πάγκοι φαίνονται περισσότερο ως συνήθεια παρά ως πραγματική ανάγκη, λέει ο Mark Williams, διευθυντής του Mark Williams Design Associates.

Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι χρειάζονται κοινά δωμάτια. Έτσι μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς, να σερφάρετε στο Διαδίκτυο, ακόμη και να εργαστείτε από το σπίτι. Είναι επίσης πολύ εύκολο να μείνετε κοντά στους κοινόχρηστους χώρους.

Η ευκολία είναι υψίστης σημασίας όταν πρόκειται για μίνι τραπέζια, αλλά για πολλές οικογένειες θα ήταν ασφάλεια στο διαδίκτυο. Πολλοί γονείς θέλουν ο υπολογιστής των παιδιών τους να βρίσκεται σε ένα κοινό δωμάτιο, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τα μικρά παιδιά που σερφάρουν στο διαδίκτυο. Αυτό ισχυρίζεται ο σχεδιαστής του New Jersey, Cory Connor.

Αυτές οι ιδέες είναι σίγουρα καλές για την οικογένεια και δημιουργούν πρακτικές αφετηρίες. Θα αντικαταστήσουν ποτέ τα μίνι τραπεζάκια εργασίας παραδοσιακά και μεγαλύτερα έπιπλα αυτού του τύπου; Σύμφωνα με τη σχεδιάστρια Sarah Barnard, αυτό σίγουρα δεν θα συμβαίνει με τους ανθρώπους που εργάζονται από το σπίτι. Η μικρότερη έκδοση είναι υπέροχη για περιστασιακές εργασίες, αλλά σίγουρα δεν είναι κατάλληλες για χρήση σε παιδιά από 8 έως 10 ετών.

Οι γωνίες γραφείου και τα μικρά τραπέζια εργασίας γίνονται όλο και πιο δημοφιλή

δημιουργήστε μια μικρή κουζίνα γραφείου στο σπίτι

Για όσους θέλουν ένα μικρότερο τραπέζι, υπάρχουν μερικές ιδέες σε αυτό το άρθρο. Αυτή η εσοχή στη γωνία φαίνεται υπέροχη για την ανάγνωση συνταγών και την απάντηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την προετοιμασία φαγητού.

Μια μίνι επιφάνεια εργασίας μεταξύ ντουλαπιών και επιφανειών εργασίας 

δημιουργήστε ένα μικρό γραφείο στο σπίτι γραφείο συρταριέρα στο διάδρομο

Επεκτάσιμο τραπέζι εξοικονόμησης χώρου

Δημιουργήστε ένα μικρό γραφείο στο σπίτι τραβήξτε ένα εξειδικευμένο γραφείο

Οι τοποθεσίες όπου υπάρχει κορυφή κυκλοφορίας και οι τοποθεσίες είναι δημοφιλείς γωνιές για μικρά νησιά. Μια μίνι επιφάνεια εργασίας έχει εγκατασταθεί μεταξύ των ντουλαπιών και των επιφανειών εργασίας. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να χαλαρώσετε στο τέλος της ημέρας.

Το κέντρο ψυχαγωγίας είναι γεμάτο μυστικά. Ένα πτυσσόμενο τραπέζι εξοικονομεί χώρο και ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο περιβάλλον. Τα ντουλάπια πλήρους μεγέθους βρίσκονται κάτω από την τηλεόραση.

Μικρός χώρος εργασίας στο σαλόνι

μικρό γραφείο στο σπίτι έστησε εξειδικευμένο γραφείο σαλόνι θέση

Θα ήθελα τώρα να σας περιγράψω μια συγκεκριμένη περίπτωση. Ένας πελάτης χρειάζεται ένα κέντρο εντολών για αυτόν και τα τρία παιδιά του. Αλλά δεν χρειαζόταν τόσο πολύ χώρο, γιατί τόσα πολλά πράγματα δεν χρειάζεται να είναι στα χαρτιά αυτές τις μέρες, είπε ο Κόνορ.

Συμπαγής θέση εργασίας μεταξύ της κουζίνας και της τραπεζαρίας

Δημιουργήστε μια μικρή βιβλιοθήκη με εξειδικευμένο γραφείο στο σπίτι

Κατά την ανακαίνιση του μπανγκαλόου το 1920, ο Williams μετακίνησε τις σκάλες και έβαλε αυτή τη μικρή θέση εργασίας στη θέση του. Εξυπηρετεί τους σκοπούς μας ιδανικά μεταξύ της κουζίνας και της τραπεζαρίας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποσυσκευάσετε και να δημιουργήσετε μια λίστα υποχρεώσεων όταν είστε ακόμα εν κινήσει.

Κάντε το άνετο ακόμα κι αν δεν έχετε πολύ χώρο

μικρό γραφείο στο σπίτι που έχει στηθεί καρέκλα συρταριού γραφείου

Ο φορητός υπολογιστής φαίνεται υπέροχος εδώ, αλλά εξυπηρετεί ως επί το πλείστον διαφορετικό σκοπό. Ο Barnard χρησιμοποίησε τον ιστότοπο ως σταθμό εργασίας, ώστε η μαμά να μπορεί να παρακολουθεί το κοριτσάκι αν θέλει. Παιδικά βιβλία και αξεσουάρ έχουν τοποθετηθεί σε ένα κοντινό ντουλάπι.

Εάν το πρόβλημα είναι ο χώρος, οι λωρίδες εξόδου όπως αυτή μπορούν να παρέχουν άφθονο χώρο εργασίας χωρίς να χρησιμοποιούν μεγάλο μέρος της χρησιμοποιήσιμης τετραγωνικότητας. Εδώ βλέπουμε ένα εύχρηστο, ενσωματωμένο κομμάτι. Οι προεξοχές γλιστρούν πολύ εύκολα όταν έρθει η ώρα του παιχνιδιού.

Πρακτικός χώρος εργασίας – στημένος στην ντουλάπα

μικρή ντουλάπα γραφείου με γραφεία στο σπίτι

Σε αυτό το μικρό οικογενειακό δωμάτιο, η γκαρνταρόμπα μπορεί να φιλοξενήσει έναν χώρο εργασίας, εξοπλισμό γραφείου και χρωματιστές διακοσμήσεις. Μπορείς να τα κρύψεις όλα εκεί!

Ο άστοχος χώρος είναι υπέροχος για τους μικρούς χώρους εργασίας. Η πλωτή επιφάνεια φαίνεται υπέροχη και μπορεί να λειτουργήσει ως ένα υπέροχο γραφείο αν το σχεδιάσετε κατάλληλα με καλές ιδέες και ευφυΐα. Υπέροχη ιδέα, έτσι δεν είναι?

 Maybeσως έχετε μια μικρή εσοχή στο υπνοδωμάτιο?

μικρό γραφείο στο σπίτι έστησε εξειδικευμένο γραφείο ξύλινα έπιπλα