Χρώματα γραφείου οικιακού γραφείου σχεδιασμός υπολογιστής τοίχου

Εσωτερικός σχεδιασμός και λεπτομέρειες κατά την επίπλωση του γραφείου στο σπίτι

Δεν είναι τρομερό όταν δεν μπορείς να δημιουργήσεις τάξη στο γραφείο και θέλεις να είσαι τόσο άσχημα ταυτόχρονα Γραφείο στο σπίτι είναι πραγματικά άνετο και ευχάριστο για τους επισκέπτες; Μερικές φορές κοιτάζετε τους χώρους εργασίας άλλων ανθρώπων και αναρωτιέστε αν κάποιος τους χρησιμοποιεί καθόλου.

Ένιωθα έτσι για πολύ καιρό. Λαχταρούσα ένα καθαρό τραπέζι, ωραίες οργανωτικές λύσεις και ένα τραπέζι γεμάτο έμπνευση. Μερικές φορές ήταν απλά δύσκολο να βρω χώρο για το φορητό υπολογιστή μου.

Έφτασα τον στόχο μου βήμα προς βήμα και σήμερα θα σας παρουσιάσω μια συλλογή εικόνων που με βοήθησε πολύ.

Αναδείξτε μια καλή καρέκλα

Επαγγελματικές πινελιές για όλους

Επιτραπέζια πολυθρόνα γραφείου οικιακού γραφείου άνετη εργασία

Κανείς δεν περιμένει από εσάς να αγοράσετε μια άσχημη καρέκλα, οπότε δεν πρέπει. Έχετε τόσες πολλές εξαιρετικές επιλογές για να διαλέξετε.

Δωρεάν τραπέζι

Πολυθρόνα γραφείου σπιτιού άνετη μπλε σχεδίαση τοίχου εικόνες λουλούδια

αν εάν αυτό δεν είναι απολύτως απαραίτητο, δεν πρέπει να τοποθετήσετε το τραπέζι στον τοίχο. Επωφεληθείτε από την όμορφη θέα στο δωμάτιο ή τη θέα έξω. Εάν θέλετε να σχεδιάσετε ένα δωμάτιο όπως αυτό, θα πρέπει να λάβετε συμβουλές από έναν ηλεκτρολόγο και να αποφασίσετε μαζί του πώς να εγκαταστήσετε τις ηλεκτρικές συσκευές έτσι ώστε να μην ξεπερνάτε τα καλώδια συνεχώς.

Κρύψτε τις ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε

Πολυθρόνα τραπεζιού γραφείου οικιακή άνετη ζέβρα ριγέ κομμό

Οι εκτυπωτές, οι σαρωτές, οι συσκευές φαξ δεν φαίνονται ιδιαίτερα ωραίες. Προσπαθήστε να τα κρύψετε σε μπουφέδες ή ντουλάπια ή αποθηκεύστε τα σε ράφια που δεν σας εμποδίζουν. Επομένως, δεν χρειάζεται να κοιτάτε συνεχώς έναν σωρό ηλεκτρικών συσκευών.

Αυτό είναι ιδιαίτερα φθηνό εάν έχετε ένα Γραφείο στο σπίτι που χρησιμεύει επίσης ως δωμάτιο επισκεπτών.

Αναζητήστε ένα άνετο κάθισμα που βρίσκεται πολύ μακριά από το τραπέζι εργασίας

Σπίτι γραφείο πολυθρόνα πολυθρόνα πράσινο τοίχο σχέδιο χαλί μαύρο λευκό

Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για καναπέ, τσάντα φασολιών ή πάτωμα. Μερικές φορές όταν διαβάζετε μια βαρετή αναφορά, δεν είναι κακό να υποχωρήσετε σε ένα τέτοιο μέρος. Είναι ωραίο όταν μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα. Αλλά είναι καλύτερο να μην πάρετε μαζί σας τίποτα για να διαβάσετε, γιατί ο κίνδυνος να κοιμηθείτε ενώ το κάνετε θα είναι πολύ μεγάλος.

Επιλέξτε δυναμικά χρώματα

Επιτραπέζιος τοίχος γραφείου λείες επιφάνειες πορτοκαλί συρταριέραΤι γίνεται με τους τοίχους με έμφαση, τα έντονα σκιασμένα έπιπλα ή τις γαλήνιες κουρτίνες παραθύρων; Θα σας προσελκύσουν και έτσι θα ολοκληρώσετε τη δουλειά σας.

Χρησιμοποιήστε ολόκληρο τον διαθέσιμο χώρο για εσάς

Έπιπλα σκαλοπατιών τραπεζιού γραφείου σπιτιού ξύλινα

Εάν το γραφείο του σπιτιού σας δεν έχει πολλά τετραγωνικά μέτρα, τότε θα πρέπει να βρείτε μια λύση μέσω της οποίας μπορείτε να κερδίσετε μερικά ακόμη τετραγωνικά μέτρα. Μπορεί να είναι λίγος χώρος κάτω από τις σκάλες ή κάτω από το κρεβάτι. Or ίσως υπάρχει πιο χρήσιμος χώρος στην κουζίνα, στο υπόγειο ή στο χολ.

Εάν έχετε ένα γραφείο στο σπίτι που βρίσκεται σε ένα δωμάτιο με διαφορετικό σκοπό, έχετε επίσης περισσότερο κίνητρο να το τακτοποιήσετε.

Γωνιά εργασίας με ενσωματωμένο γραφείο

Επιτραπέζιο επιτραπέζιο φωτιστικό τριαντάφυλλο βάζο με λουλούδια

Ένα απλό ράφι μπορεί να μετατρέψει αυτή τη δύσκολη, αμήχανα τοποθετημένη γωνιά σε κάτι υπέροχο. Θα είστε πιο παραγωγικοί εκεί και το όλο πράγμα μπορεί επίσης να φαίνεται αρκετά ελκυστικό.

Χώρος μελέτης στο υπνοδωμάτιο

Γραφείο συρταριών συρταριών καρεκλών μαξιλαριού του Home Office

Δεν πρέπει να σας βλάπτει κάθε φορά που βλέπετε το δωμάτιο με κακή θέση. Βεβαιωθείτε ότι γράφει υπέροχα στο εσωτερικό.

Εάν θέλετε μια λιγότερο επίσημη εμφάνιση, θα μπορούσατε να το πετύχετε με μερικά βάζα λουλουδιών όπως αυτό της εικόνας εδώ. Εάν πρέπει να αφήσετε φύλλα εργασίας πίσω, βάλτε τα σε σωρούς κάπου σε καλή σειρά μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε ξανά.

Εδώ είναι ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα μιας γωνιάς εργασίας δίπλα στο παράθυρο

Τραπέζι γραφείου οικιακού γραφείου ξύλινο παράθυρο καθημερινό γραφείο

Μετατρέψτε την ντουλάπα σας σε μια άνετη επιφάνεια εργασίας

Συμπαγή βολικά παιδιά στο γραφείο του σπιτιού ήταν

Χρησιμοποιήστε το ένα άκρο του υπογείου, της κουζίνας ή της αίθουσας. Τα καλάθια και τα κουτιά παίζουν τεράστιο ρόλο στη διακόσμηση του δωματίου. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε τα πάντα σε προσιτή απόσταση. Θα είναι λίγο οδυνηρό να συναρμολογηθεί, αλλά αν αγοράσετε μερικά από το IKEA, θα είναι πρακτικό και κυρίως αισθητικά, αξίζει τον κόπο. Μπορείτε επίσης να καλύψετε καθαρά κουτιά από χαρτόνι με όμορφο χαρτί, ή ακόμα και με ντεκουπάζ.

Δώστε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες γιατί μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά

Home Office τραπέζι pinn τοίχο ράφια γραφείο υπολογιστή

Οι μαγνήτες λουλουδιών στον πίνακα έμπνευσης και τα σκάφη, που χρησιμοποιούνται εδώ για να τραβούν τα συρτάρια, είναι απλά και φθηνά και κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πολύ προσωπικό.

Βρείτε μια καλά φωτισμένη περιοχή

Καρέκλες γραφείου στο σπίτι γραφείο κουρτίνες floral μοτίβο

Εάν δεν έχετε αυτό το πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας σας, αναζητήστε ένα υπέροχο φως που θα φωτίσει το χώρο σας.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με αντικείμενα που αγαπάτε

Σπίτι γραφείο καρέκλες σχεδιασμός τοίχου πράσινο

Οικογενειακές εικόνες, φωτογραφίες, αγαπημένα αναμνηστικά και έργα τέχνης που αγαπάτε μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε εμπνευσμένοι και άνετοι.

Δημιουργήστε ένα ωραίο διακοσμητικό μείγμα βιβλίων, εικόνων και άλλων αντικειμένων γραφείου

Επιτραπέζια επιτραπέζια επιτραπέζια ράφια αποθήκευσης επιτραπέζια λάμπα δερμάτινη καρέκλα γραφείου

Δοκιμάστε κάτι νέο: τυλίξτε συνδετικά, παλιοσίδερα ή σπιτικό χαρτί. Στοιβάξτε τα βιβλία κάθετα αντί για οριζόντια. Τοποθετήστε φωτογραφίες ή αντικείμενα με ατομική κορνίζα κάτω από τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Εργαστείτε με στοίβες χαρτιού

Συμπαγή αξεσουάρ γραφείου στοίβας στοίβες χαρτιού

Χρησιμοποιήστε στοίβες χαρτιού που χρειάζεστε για να τοποθετήσετε το αγαπημένο σας αντικείμενο. Εάν δεν έχετε ένα, μπορείτε να δοκιμάσετε μια μικρή πέτρα, μπολ ή πιατάκι. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε αυτό το αντικείμενο κάθε μέρα στη δουλειά.

Επανασχεδιάστε έναν όμορφο πίνακα κιμωλίας με λίγο χρώμα

Γραφείο οικιακής χρήσης συμπαγής μαύρος σχεδιασμός επιτραπέζιου φωτιστικού λευκό

Έτσι, μπορείτε να κάνετε τη λίστα “to do” και τη σημείωση υπενθύμισης αστεία. Εάν ολοκληρώσετε τις εργασίες εγκαίρως, θα απολαύσετε τη διασταύρωση ή τη διαγραφή τους. Αυτές οι ενέργειες χρησιμεύουν επίσης ως μικρές παύσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε ξανά παιδί.

Μάθετε ένα εξατομικευμένο σύστημα οργάνωσης

Γιατί ο καθένας είναι δημιουργικός με τον δικό του τρόπο και το οργανωτικό σύστημα πρέπει να αντιστοιχεί στον προσωπικό του χαρακτήρα.

Βάλτε ετικέτες στα αντικείμενα

Εσωτερικό γραφείο συμπαγές καλάθι πράγματα ετικέτες επισημασμένο αντικείμενο

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε ένα παλιό στυλό. Λίγες κορδέλες και απλές ετικέτες τιμών από το γραφείο θα σας κάνουν. Μέσω αυτού μπορείτε πάντα να γνωρίζετε πού βρίσκονται τα υπάρχοντά σας.

Or γιατί να μην κάνετε κάτι υπερβολικό, όπως τα διακοσμητικά πιάτων στον τοίχο εδώ; Ωραία ιδέα, δεν νομίζετε?

Γραφική γραφομηχανή δαπέδου συμπαγής πλάκας τοίχου οικιακού γραφείου