Κλασικοί πολυτελείς σκάλες και χαλιά για ξύλινες σκάλεςΣκαλοπάτια και χαλιά για ξύλινες σκάλες

Έχετε σκάλες στο σπίτι; Ναί? Εγώ επίσης! Τότε χρειάζεστε επίσης ένα χαλί, σωστά;?

Τις περισσότερες φορές καλύπτουμε τη σκάλα με ένα χαλί, αλλά μπορούμε ακόμα να βάψουμε τα ξύλινα σκαλοπάτια, τα οποία φαίνονται επίσης άνετα. Ένας δρομέας σκάλας προσφέρει και τα δύο – υπογραμμίζει την ομορφιά των βαμμένων ή λεκιασμένων βημάτων και προσθέτει μια αντιολισθητική λεία, μαλακή επιφάνεια για καθημερινή αναρρίχηση σκαλοπατιών στο σπίτι.

Εδώ παρουσιάζουμε πέντε διαφορετικές ιδέες για το πώς να κάνετε την ξύλινη σκάλα να φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα και ζεστή.

Ουδέτερο σιζάλ Αυτή η φυσική κλωστοϋφαντουργική ίνα είναι μια διαχρονική επιλογή και οι ουδέτερες αποχρώσεις στο sisal είναι ένα ωραίο υπόβαθρο για ένα δραματικό αποτέλεσμα στις λουλουδάτες ταπετσαρίες.

Παραδοσιακά από τη δεκαετία του ’80

Σκαλοπάτια και χαλιά για ξύλινα σκαλοπάτια καναπέ πορτοκαλί

Δραματική – Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό βλέμμα, ένας δρομέας σκάλας με φαρδιές ρίγες είναι η τέλεια επιλογή. Αυτά τα εντυπωσιακά μοτίβα προσθέτουν στη δραματική αντίθεση μεταξύ των ασπρόμαυρων αποχρώσεων σε αυτό το κλιμακοστάσιο.

Μαύρο και άσπρο συνδυασμό στο κλιμακοστάσιο

Σκαλοπάτια και χαλιά για ξύλινες σκάλες ασπρόμαυρες ρίγες

Γεωμετρική – Τα γεωμετρικά σχέδια κυριαρχούν στον κλωστοϋφαντουργικό κόσμο για πολλά χρόνια και ένα τέτοιο μοτίβο στη σκάλα δίνει στην ατμόσφαιρα μια σύγχρονη εμφάνιση. Επιλέξτε επαναλαμβανόμενα μοτίβα που παίζουν το χρώμα της σκάλας και επιλέξτε μοτίβα που τα συμπληρώνουν.

Σκούρο ξύλο και ελαφριά μοκέτα μοκέτας

Σκαλοπάτια και χαλιά για ξύλινες σκάλες πολυμερής γεωμετρικές γραμμές

Κοντά στην ακτή – Μια κλασική ρίγα είναι μια διαχρονική επιλογή που προσθέτει μια παράκτια, ρουστίκ πινελιά στο κλιμακοστάσιο. Παύλα & Ο Albert προσφέρει πολλές παραλλαγές και οι εύκολες οδηγίες τους θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τη σκάλα όσο πιο άνετα και άνετα γίνεται.

Ελαφριά, ζεστή ατμόσφαιρα – πολύχρωμος ριγέ δρομέας

Σκαλοπάτια και χαλιά για ξύλινες σκάλες κοντά στην ακτή, ζεστές αποχρώσεις

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σκάλα ή χαλί, επιλέξτε μπλε ή πράσινες ρίγες. Γίνετε πιο δημιουργικοί – στρώστε πλακάκια στα σκαλοπάτια.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι πολύ ωραίο στο να αφήνεις τα σκαλιά χωρίς χαλί ή δρομείς.

Πολυτελής, κλασική επίπλωση – λακαρισμένα βήματα

κομψές λωρίδες σκάλας ξύλο λευκό κόκκινο ρουστίκ ατμόσφαιρα ρουστίκ

 Άνετος καναπές -κρεβάτι κάτω από τις σκάλεςΣκαλοπάτια και χαλιά για ξύλινες σκάλες γεωμετρικά σχήμα ασπρόμαυρο Ο πράσινος δρομέας σκάλας συνδυάζεται πολύ καλά με τη συλλογή των πινάκων στον τοίχο

Σκαλοπάτια και χαλιά για πράσινες ξύλινες σκάλες   Σύγχρονη σπειροειδής σκάλαΔρομείς σκαλοπατιών και χαλιά για ξύλινες σκάλες σε μοντέρνα συστροφή

Σκάλα – πριν και μετά

Σκαλοπάτια και χαλιά για ξύλινες σκάλες πορτοκαλί πριν και μετά