βιομηχανικές προφορές στο εσωτερικό σχεδιασμό τραχύ σχεδιασμό τοίχου σκυρόδεμα υπνοδωμάτιο

 Ζωντανές ιδέες για βιομηχανικούς τόνους στο εσωτερικό σχέδιο

Η κατασκευή ενός σπιτιού μπορεί να έχει διπλή στιλιστική λειτουργία. Τα εκτεθειμένα τούβλα, οι σωλήνες, το μέταλλο και άλλα δομικά στοιχεία μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην καθιέρωση ενός βιομηχανικού στυλ.

Αυτό το στυλ προήλθε από μερικά από τα εργοστάσια μαζικής παραγωγής του 19ου αιώνα που έχουν αδειάσει και διατεθεί στους καλλιτέχνες.

Απολαύσατε την αρχική αρχιτεκτονική, τον ανοιχτό χώρο και την υπέροχη ακουστική.

Σήμερα, αυτό το βιομηχανικό στυλ γοητεύει πολύ περισσότερους ανθρώπους από λίγους ιδιοκτήτες δημιουργικών διαμερισμάτων σοφίτας

βιομηχανικές προφορές στο εσωτερικό σχέδιο κουρτίνες μοκέτας μοτίβο chevron

Ανεξάρτητα από το αν έχετε μια πιο παραδοσιακή ή πιο σύγχρονη διαδικασία για τα πράγματα, τα βιομηχανικά στοιχεία μπορούν να δώσουν στον σχεδιασμό σας έναν ασυνήθιστο χαρακτήρα.

Σήμερα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα βασικά στοιχεία του στυλ και διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα εντάξετε στο σχεδιασμό του σπιτιού σας.

 Ξεπερασμένο ξύλο

βιομηχανικές προθέσεις στο εσωτερικό σχεδιασμό ξύλινα πάνελ φώτα μπάλα

Τα πατώματα των παλαιών εργοστασίων εμφανίζουν ως επί το πλείστον σημαντικά σημάδια έντονης εργασίας και είναι εμφανώς φθαρμένα. Πολλά εργαστήρια που έχουν γίνει εργοστάσια εκτιμώνται για την πλούσια πατίνα τους.

Προσφέρουν περισσότερη ζεστασιά και νοσταλγία στο δωμάτιο.

Πώς να επιτύχετε την εμφάνιση από την εικόνα:

Περιηγηθείτε στις υπαίθριες αγορές και τα εργαστήρια για πολύτιμα κομμάτια ξεπερασμένου ξύλου και εμπλουτίστε το δωμάτιό σας. Τα παλιά δάπεδα συνδυάζονται υπέροχα με τοίχους από νέα πάνελ και νησιά κουζίνας. Παλιά κουφώματα και πόρτες μπορούν να μετατραπούν σε νέα κομμάτια για να κρεμαστούν στον τοίχο. Μπορούν επίσης να προσαρτηθούν σε κεφαλάρια, τραπέζια και έργα τέχνης.

Δομικά συστήματα

βιομηχανικές προφορές στην εσωτερική διακόσμηση λαμπερή κουζίνα ψυγείου

Τα συστήματα κλιματισμού, ηλεκτρικών και σωληνώσεων εκτίθενται συχνά στα παλιά εργοστάσια. Δεδομένου ότι το δωμάτιο ήταν καθαρά λειτουργικό, δεν υπήρχε ανάγκη να το κρύψετε.

Πώς να επιτύχετε την εμφάνιση από την εικόνα στο σπίτι:

Οι εκτεθειμένοι αεραγωγοί ή σωλήνες δεν συνδυάζονται με όλους τους τύπους σύγχρονου εξοπλισμού. Ωστόσο, μπορούν να επιδείξουν δροσερά βιομηχανικά στοιχεία με πιο λεπτό τρόπο.

Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε μόνο ένα μικρό κομμάτι αγωγού στο δωμάτιο. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε γαλβανισμένες σωλήνες ως τα πόδια ενός DIY τραπεζιού. Θα μπορούσατε να κάνετε το ίδιο με ράφια, κρεμάστρες και ράφια παλτών. Το μυστικό είναι πάντα το ίδιο: η δημιουργικότητα!

 Εκθεμένα τούβλα

βιομηχανικές πινελιές στον εσωτερικό σχεδιασμό τοίχους από τούβλα γωνιακούς καναπέδες καφέ μαξιλάρια

Τα πυρότουβλα τούβλα έχουν χρησιμοποιηθεί ως οικοδομικό υλικό για αιώνες. Αυτό το προσεκτικά επεξεργασμένο υλικό είναι γνωστό για τη βιωσιμότητα και την αντοχή του. Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να δει σε πολλά από τα βιομηχανικά εργοστάσια.

Πώς να επιτύχετε την εμφάνιση από αυτό το δωμάτιο

Λίγοι είναι οι τυχεροί ανάμεσά μας που έχουν κρύψει αυτό το κόσμημα πίσω από τον τοίχο. Εάν η κατασκευή ενός τοίχου με ένα τέτοιο βιομηχανικό στοιχείο σημαίνει πάρα πολλά για εσάς, τότε θα μπορούσατε να το κάνετε στον πίσω τοίχο της κουζίνας ή γύρω από το τζάκι.

      φωτισμός

βιομηχανική έμφαση στην εσωτερική διακόσμηση χώρου εργασίας γραφείο σπίτι ρολόι τοίχου

Βιομηχανικός φωτισμός με σμάλτο από πορσελάνη, τετράγωνες λάμπες από αλουμίνιο, ατσάλινο γυαλί ή ραβδωτές γυάλινες κατασκευές είναι μόνο μερικοί από τους δημοφιλείς τύπους φωτισμού που φωτίζουν τους παλιούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Πώς να επιτύχετε αυτό το βλέμμα 

Δεκάδες σύγχρονοι κατασκευαστές φωτισμού αυτές τις μέρες έχουν ειδικευτεί στο να επιτύχουν αυτό το look στα προϊόντα της αγοράς τους. Αναζητήστε το μεγαλύτερο φωτιστικό που μπορείτε να αγοράσετε και τοποθετήστε το πάνω από την τραπεζαρία, το νησί της κουζίνας, την είσοδο ή στο διάδρομο. Έτσι, εξασφαλίζετε τη δημιουργία μιας λεπτής βιομηχανικής εμφάνισης.

   σκυρόδεμα

βιομηχανικές προφορές σε εσωτερική διακόσμηση σαλόνι κουζίνας σκαμπό μπαρ

Αυτό το υλικό βρήκε ευρεία χρήση σε παλιά βιομηχανικά κτίρια, μύλους και εργαστήρια. Αυτό χρησιμοποιήθηκε τόσο στο έδαφος όσο και στην κατασκευή.

Πώς να επιτύχετε την εμφάνιση από την εικόνα

Το γυάλισμα και η βαφή είναι δημοφιλείς και φθηνές επιλογές για την επεξεργασία του σκυροδέματος. Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το υλικό στο έδαφος, έτσι δεν είναι; Απλά αξεσουάρ όπως οι τσιμεντένιες βάσεις, οι βάσεις τραπεζιών και οι μπλοκ διακόπτη σκυροδέματος DIY μπορούν να μιμηθούν υπέροχα αυτό το βλέμμα.

 Χαλύβδινο τζάκι

βιομηχανικές προφορές στο εσωτερικό σχέδιο ενσωματωμένο μεταλλικό τζάκι

Τα βιομηχανικά εργαστήρια και οι μύλοι είχαν κολώνες, δοκάρια και δοκούς από ανοξείδωτο χάλυβα. Όπως συνέβη με τα δομικά στοιχεία, όσον αφορά τη λειτουργία του κτιρίου, δεν υπήρχε λόγος να τα κρύψουμε με οποιονδήποτε τρόπο

Πώς να επιτύχετε το βλέμμα στην εικόνα για εσάς

Βασιστείτε σε μερικά κομψά αξεσουάρ και έπιπλα για να δώσετε στην ατμόσφαιρα μια βιομηχανική αίσθηση. Όσο πιο καθαρές είναι οι γραμμές, τόσο πιο βιομηχανική είναι η αίσθηση.

Ανακυκλωμένα έπιπλα

βιομηχανικές προφορές σε εσωτερική διακόσμηση αίθουσας τραπέζι από μασίφ ξύλο

Τα γρανάζια, οι μηχανικές συσκευές, τα κομμάτια εργασίας, οι βαλβίδες, τα κεραμίδια και το υλικό είναι μόνο ένα μέρος των μη δομικών στοιχείων που έχουν απομείνει από παλιά βιομηχανικά κτίρια.

Η στιβαρή κατασκευή τους εξασφαλίζει απίστευτες, δημιουργικές χρήσεις.

Πώς να επιτύχετε αυτό το βλέμμα στο σπίτι

Τα σωζόμενα βιομηχανικά στοιχεία και τα παλιά κομμάτια του εργαστηρίου φαίνονται υπέροχα όταν αναμειγνύονται με άλλα στυλ σχεδιασμού. Μόνος σας, επίσης, σχηματίζετε μια ουσιαστική εστίαση.

Έχετε επίσης μια τάση για τη βιομηχανική εμφάνιση, αλλά θέλετε να την εφαρμόσετε με έναν λεπτό τρόπο στο σπίτι; Είναι επίσης σωστό, κατά τη γνώμη μας, επειδή το σπίτι πρέπει ταυτόχρονα να εξυπηρετεί το δικό σας γούστο και όμως να είναι άνετο για άτομα με άλλες προτιμήσεις. Ας ελπίσουμε ότι, μέσω των παραπάνω συμβουλών, μπορέσαμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα.

      Εσωτερικό γραφείο στη σοφίτα βιομηχανικές προφορές σε εσωτερική διακόσμηση πολυθρόνες γραφείου σπιτιού σχεδιασμός τοίχου  Σαλόνι επιπλωμένο με στιλ – τοίχους από τούβλαβιομηχανική έμφαση σε εσωτερική διακόσμηση ρολογιών τοίχου καναπέδες σαλόνι  Παραδοσιακό και παραδοσιακό ταυτόχροναβιομηχανικές προφορές στο εσωτερικό σαλόνι μαξιλάρια από τραπέζι από μασίφ τραπέζι