Γρήγορη ανακαίνιση στο σπίτι πίνακες ζωγραφικής τοίχου σαλόνι

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις γωνίες στο χώρο σας: 11 ιδέες για γρήγορη αναδιαμόρφωση

Δείξτε την προσωπικότητά σας και δώστε στον σχεδιασμό σας μερικά εκπληκτικά και όμορφα σημεία εστίασης

 Σας αρέσει λίγο ταξίδι στο χρόνο; Πάμε πίσω στο 1978.

Θυμάστε την ταινία Grease; Τότε, η Olivia Newton και ο John Travolta μας εξέπληξαν με την ασυνήθιστη εμφάνισή τους. Κατά τη γνώμη σας, ποιες λεπτομέρειες ήταν το αποτέλεσμα; Aboutταν για το μαύρο μπουφάν με τις κόκκινες γραμμές, στα χαλαρά μαλλιά της ή στο κόκκινο κραγιόν?

Αυτό που την έκανε τόσο αξέχαστη, τόσο διαφορετική?

Συχνά σκέφτομαι τέτοιες λεπτομέρειες κατά το σχεδιασμό των δωματίων. Ακόμα και στα πιο παραδοσιακά σημεία υπάρχει λίγος χώρος για μια ωραία έκπληξη. Οι ασυνήθιστες στιγμές κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται χαλαρό και ελεύθερο. Λειτουργούν υπέροχα αν παραμελήσετε λίγο τον κανόνα.

Μερικές φορές υπάρχουν λεπτομέρειες ταξιδιού στο σχεδιασμό. Αυτά περιμένουν να επισημανθούν. Σε άλλες περιπτώσεις μπορείτε απλά να προσθέσετε μερικές μικρές πινελιές. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει απλώς να πετύχετε το τέλειο μείγμα.

Έχω συγκεντρώσει μερικές συμβουλές για εσάς με αυτό κατά νου:

Εκθετικοί τοίχοι από τούβλα

γρήγορη ανακαίνιση σπιτιού ρολόι τοίχου ρολόι κλασικό σαλόνι

Μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά στούντιο και σοφίτες. Πρέπει οπωσδήποτε να τα λάβετε υπόψη πριν βάψετε οτιδήποτε.

Για παράδειγμα, μου αρέσουν οι εξαιρετικά ρουστίκ τοίχοι από τούβλα με γύψο ή τσιμέντο στο μεταξύ.

Καυσόξυλα – Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια κεντρική τοποθεσία δίπλα στο τζάκι για να αποθηκεύσετε τα ξύλα

μοντέρνο σαλόνι τοίχος από καυσόξυλα ενσωματωμένη πολυθρόνα σαλόνι τζάκι μαύρη

 Φτιάξτε αυτό το ψηλό και βάλτε λίγο ξύλο από πάνω. Αντιμετωπίστε λοιπόν το σωρό του ξύλου σαν μια καλλιτεχνική εγκατάσταση.

Αυτή είναι μια πρακτική λύση με υψηλή αξία όσον αφορά τη ζεστή εμφάνιση του δωματίου.

Προσωπικοί αγωγοί

γρήγορη ανακαίνιση σπιτιού τοίχο τοίχου ρολόι καμπίνα ντους γωνία

Οι σωλήνες δεν χρειάζεται πάντα να είναι κρυμμένοι στον τοίχο. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν ήδη να είναι ορατά. Σε συνδυασμό με ρουστίκ ή πολύ μοντέρνες επιφάνειες, αυτή η λύση έχει σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Ένας φανταχτερός νεροχύτης

γρήγορη ανακαίνιση σπιτιού καθρέφτης μπάνιου

Ένας νεροχύτης όπως αυτός της εικόνας θα ήταν ιδανικός για μπάνιο με περιορισμένο χώρο. Παραβιάζετε τον κανόνα, ο οποίος πλέον καθορίζεται κυρίως από τα γωνιακά και στρογγυλά σχήματα. Ο νεροχύτης σας είναι επίσης πολύ πρακτικός και εξοικονομεί πολύ χώρο.

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες

γρήγορη ανακαίνιση σπιτιού μεταβατικό διάδρομο κομμένη εικόνα τοίχο

Έχετε χώρο για έργα τέχνης και σε συνεκτικά μέρη; Σκεφτείτε την παραλλαγή με την αναπαράσταση ορισμένων ασπρόμαυρων φωτογραφιών. Οι υπερμεγέθεις εικόνες συμβάλλουν σε μια προσωπική εμφάνιση ακόμη και στα πιο παραδοσιακά δωμάτια.

Ανοξείδωτο ατσάλι – μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλά μέρη στο σπίτι σας

γρήγορη ανακαίνιση σπιτιού νεροχύτη πάγκου κουζίνας

 Από αυτό το υλικό μπορούν να κατασκευαστούν επιφάνειες, επιφάνειες τραπεζιών, έπιπλα ή ράφια. Οι επιφάνειες εργασίας από ανοξείδωτο ατσάλι είναι πολύ πρακτικές και προσθέτουν αξία στο σπίτι.

Μαύρες πόρτες

γρήγορη ανακαίνιση σκάλας κιγκλίδωμα ξύλο λευκό

Προσθέστε περισσότερο δράμα στο σπίτι σας βάφοντας μερικές από τις πόρτες μαύρες. Δεν πρέπει όλα τα καλούπια και τα περιβλήματα να είναι λευκά. Συνδυάστε το μαύρο εσωτερικό με λευκή επένδυση ή το αντίστροφο!

Ξεφορτωθείτε την πόρτα του μπάνιου σας!

γρήγορη ανακαίνιση σπιτιού κίτρινα στοιχεία μπάνιου

Οι γυάλινες πόρτες των ντους είναι πολύ ακριβές. Οι περισσότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν κοιτάζοντας τις τιμές τους. Κάνοντας χωρίς αυτό, μπορείτε να επιτύχετε μια υπερβολική και κομψή εμφάνιση.

Ναι, μπορεί να υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα, όπως η θερμότητα που δεν διατηρείται. Αλλά πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πιο άνετα χωρίς αυτήν τη γυάλινη πόρτα και δεν χρειάζεται να αφαιρείτε συνεχώς τη βρωμιά από τις γωνίες.

Αναμίξτε διαφορετικά στυλ

γρήγορη ανακαίνιση στο σπίτι γραφεία συρτάρια κλασικά

Άχνετε για ένα σίγουρα εκλεκτικό look; Στη συνέχεια, ανακατέψτε με τόλμη τα χρώματα και τα στυλ. Στην περίπτωσή μας, ένα παραδοσιακό πορτρέτο με γαλλική εμφάνιση συνδυάστηκε με μια περίεργη καρέκλα.

Απλώς συνεργάζονται τέλεια, μην το νομίζετε?

Παλιομοδίτικο δέρμα

Γρήγορη ανακαίνιση στο σπίτι πίνακες ζωγραφικής τοίχου σαλόνι

Αυτό το στυλ ήταν φανταχτερό και θα παραμείνει έτσι για πάντα. Δεν θέλετε να επενδύσετε πάρα πολύ; Σίγουρα μπορείτε να βρείτε φθηνές λύσεις στο Ebay ή αλλού. Αυτός ο τύπος επίπλων φαίνεται πάντα όμορφος.

Το μαύρο είναι δραματικό και το κόκκινο έχει δύναμη. Ο συνδυασμός έγινε απλά υπέροχος. Ακριβώς όπως το μαύρο μπουφάν με τις κόκκινες ρίγες της Sandy από την ταινία …

κόκκινο και μαύρο

γρήγορη ανακαίνιση τραπεζιού καρέκλες από αμπαζούρ