ιδιωτικές παιδικές χαρές-πειρατής-αίσθηση-σχεδόν-όπως-στον-ωκεανό

Ιδιωτικές παιδικές χαρές: εξαιρετικά διασκεδαστικά σπίτια

 Αν είχατε το δικό σας οχυρό πειρατικών πλοίων, πολυόροφες τσουλήθρες, τοίχο αναρρίχησης ή ένα κλειστό πάρκο για σκέιτ, θα θέλατε να φύγετε από το σπίτι σας; Μερικοί ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν ενσωματώσει διασκεδαστικά στοιχεία για να κάνουν τη ζωή των παιδιών και των ενηλίκων πιο ζωντανή και πολύχρωμη, και έτσι έχουν δημιουργήσει ιδιωτικές παιδικές χαρές και θεματικά πάρκα από τα σπίτια τους.

Οικιακή βιβλιοθήκη με ξύλινη τσουλήθρα

ιδιωτικές παιδικές χαρές ξύλινη τσουλήθρα με σκαλοπάτια bibiliothe

ιδιωτικές παιδικές χαρές ξύλινη τσουλήθρα σε συνδυασμό με ράφια βιβλίων και σκάλες

Μερικά ράφια βιβλίων και μια τσουλήθρα είναι ενσωματωμένα σε μια σειρά σκαλοπατιών στο πανοραμικό σπίτι που σχεδιάστηκε από τον Νοτιοκορεάτη αρχιτέκτονα Moon Hoon, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να περάσουν πολύ περισσότερο χρόνο σε αυτόν τον διασκεδαστικό μικρό χώρο. Εκτός από αυτές τις τρεις λειτουργίες, οι σκάλες προσφέρουν στυλ γηπέδου, με καθίσματα για home theater. Ο Hoon λέει: «Το δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων των σκαλοπατιών και της τσουλήθρας φέρνει πολλή ενέργεια σε αυτό το σπίτι, όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι ενήλικες λατρεύουν αυτές τις σκάλες. Ένα διασκεδαστικό σπίτι, γεμάτο δράση, για όλες τις ηλικίες ».

Ένα σπίτι με εσωτερικό πάρκο skate

ιδιωτικές παιδικές χαρές στο σπίτι πατινάζ σε μια ατμόσφαιρα κυνηγετικής κατοικίας

Ένα εγκαταλελειμμένο κυνηγετικό καταφύγιο στο δάσος του Σάλτσμπουργκ, στην Αυστρία, έχει μετατραπεί σε ένα όνειρο ενός σκέιτερ, γεμάτο ράμπες και καμπύλες επιφάνειες, καθιστώντας το ένα εσωτερικό πάρκο για σκέιτ και σπίτι ταυτόχρονα. Με το σχεδιασμό του επαγγελματία skateboarder Philipp Schuster, το Skate Waldhaus διατηρεί τον χαρακτήρα της καλύβας του με κέρατα, κουτάκια και ρουστίκ έπιπλα.

Ένα πολύχρωμο σπίτι με σπειροειδείς σκάλες, διαφάνειες και παγίδες

ιδιωτικές παιδικές χαρές πολύχρωμες σκάλες με πολύ γυαλί

 ιδιωτικές παιδικές χαρές περιπετειώδεις διώροφες σε σκούρο κόκκινο και έντονο κίτρινο χρώμα

Οι παγίδες, οι τσουλήθρες, οι γέφυρες και οι τριώροφες σπειροειδείς σκάλες κάνουν αυτή τη «μαγική όαση» από την AB Rogers και το DA Studio πολύ πιο διασκεδαστική για παιδιά και ενήλικες από το μέσο σπίτι σας. Αυτό το σπίτι δεν είναι μόνο εξοπλισμένο με μυστικές πόρτες που οδηγούν σε μια τσουλήθρα στον επόμενο όροφο, έχει επίσης έναν υπερμεγέθη καναπέ, ειδικά σχεδιασμένο για άλματα και αναπήδηση.

Πειρατική παιδική χαρά με δεντρόσπιτο και τσουλήθρεςιδιωτικές παιδικές χαρές πειρατές αισθάνονται σχεδόν σαν στον ωκεανό

Ένα πλωτό υπνοδωμάτιο πειρατικών πλοίων με σχοινί γέφυρα δημιουργεί ένα μαγικό υπνοδωμάτιο και εκεί ξεκινούν όλα σε αυτό το αστείο σπίτι του Kuhl Design. Μια κρυφή τσουλήθρα ανεβαίνει σε τρεις ορόφους, ξεκινώντας από το υπόγειο με τοίχο αναρρίχησης και αίθουσα βίντεο γκολφ.

Τριώροφη τσουλήθρα και πισίνα με μπάλα στο Τόκιο

τριώροφη τσουλήθρα ιδιωτικής παιδικής χαράς πισίνας

 ιδιωτικές παιδικές χαρές με υπέροχη πισίνα με μπάλα

Προτιμάτε να πάρετε την τσουλήθρα ή τις σκάλες; Αυτό το σπίτι στο Τόκιο από το ιαπωνικό στούντιο Level Architects σας δίνει την επιλογή σε κάθε έναν από τους τρεις ορόφους. Οι σκάλες περιστρέφονται γύρω από τη μία πλευρά και η ολίσθηση γύρω από την άλλη. Ένα άλλο διασκεδαστικό στοιχείο είναι η μικρή πισίνα με μπάλα γεμάτη φως.

Καταπληκτικός τοίχος αναρρίχησης εσωτερικού / εξωτερικού σπιτιού ιδιωτικές παιδικές χαρές αναρρίχησης τοίχου στο σπίτιιδιωτικές παιδικές χαρές εσωτερικού και εξωτερικού τοίχου αναρρίχησης

ιδιωτικές παιδικές χαρές πολυάριθμες εισόδους και εξόδους

Έχετε κουραστεί να χρησιμοποιείτε συνεχώς τις σκάλες; Στη συνέχεια ανεβείτε από τον έναν όροφο στον άλλο. Το σπίτι 3 δρόμων στο Τόκιο από τον αρχιτέκτονα Naf & Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει έναν σύγχρονο αναρριχητικό τοίχο ως κύριο οπτικό στοιχείο, ο οποίος βρίσκεται σε μια τζαμαρία αυλή και μπορεί να φανεί από διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού.

Εσωτερική ρόδα λούνα παρκ στο παιδικό δωμάτιο ιδιωτικές παιδικές χαρές με ρόδα στο δωμάτιο

Ένα κοινό υπνοδωμάτιο έχει γίνει πλέον το δικό του παιδικό καρναβάλι με την προσθήκη ενός γιγάντιου ποδηλάτου ταξιδιού. Δυστυχώς, δεν μπορεί να οδηγηθεί, ο τροχός δεν θα γυρίσει, είναι ένας δημιουργικός τρόπος αποθήκευσης παιχνιδιών. Παρ ‘όλα αυτά, το ποδήλατο ταξιδιού είναι ένα συναρπαστικό στοιχείο σε ένα πολύχρωμο υπνοδωμάτιο με παιχνιδιάρικο θέμα.

Τσιμεντένια τσουλήθρα αντί για σκάλες ιδιωτικές παιδικές χαρές τσιμεντένιες τσουλήθρες αντί για σκάλες

Αυτή η διαφάνεια δεν είναι απλώς μια διασκεδαστική προσθήκη σε αυτό το σύγχρονο σπίτι στην Ινδονησία από τους αρχιτέκτονες Aboday. Είναι ένα αρκετά αρχιτεκτονικό στοιχείο αυτού του σπιτιού που φτάνει στο κύριο σαλόνι. Και το καλύτερο από όλα, είναι αρκετά μεγάλο για ενήλικες.

Ένα υπόγειο σπίτι γεμάτο παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά ιδιωτικές παιδικές χαρές υπόγειες συναρπαστικές

ιδιωτικές παιδικές χαρές με πισίνα

Προκειμένου να επιλυθούν δημιουργικά οι περιορισμοί ύψους κατά την κατασκευή του δικού του σπιτιού στο Λονδίνο, ο αρχιτέκτονας Alex Michaelis έκανε το σπίτι μερικώς υπόγειο. Το μοντέρνο, φιλικό προς το περιβάλλον σπίτι έχει δημιουργήσει έναν αναρριχητικό τοίχο, μια τσουλήθρα ως εναλλακτική λύση στις σκάλες και μια εσωτερική πισίνα.

Δεντρόσπιτο σε αρχοντικό 540τμ ιδιωτικές παιδικές χαρές μοναδικό δεντρόσπιτο όπως στο δάσος

Ένα απέραντο αρχοντικό στο Washington Bainbridge Island, ακριβώς απέναντι από το Puget Sound, δίνει στα παιδιά τη διασκεδαστική αίσθηση του παιχνιδιού έξω κατά τη διάρκεια των πολλών βροχερών ημερών της περιοχής. Ένα πραγματικό δέντρο ανεβάζει ένα δεντρόσπιτο πλήρους μεγέθους στην περιοχή των παιδιών του σπιτιού.

Διαφάνεια σωλήνων στο ρετιρέ στην πόλη της Νέας Υόρκης ιδιωτικές παιδικές χαρές μεγάλη φουτουριστική τσουλήθρα με σωλήνα

Ταυτόχρονα ένα έργο μοντέρνας τέχνης, καθώς και μια διασκεδαστική και λειτουργική επιλογή, αυτός ο σωλήνας περιστρέφεται στους τέσσερις ορόφους ενός ρετιρέ του 19ου αιώνα στην πόλη της Νέας Υόρκης. Το σπίτι είναι ανακαινισμένο και μοντέρνα επιπλωμένο, έχει επίσης περιοχές αναρρίχησης, μια κούνια που κρέμεται ψηλά πάνω από το σαλόνι έχει επίσης μια «φωλιά», παρόμοια με ένα Bauhaus, στην οποία μπορείτε να φτάσετε μέσω μιας γέφυρας.

Ένα σπίτι με σπιτικό λούνα παρκ ιδιωτικές παιδικές χαρές με αυτοσχέδιο τρενάκι

Θέλατε να έχετε ένα σχήμα οκτώ στην πίσω αυλή σας; Ο Jon Ivers έφτιαξε το δικό του σχήμα-οκτώ συγκρότημα που ονομάζεται Blue Flash, το οποίο έχει μια συστροφή 360 μοιρών. Το κάθισμα φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από ένα σωζόμενο κάθισμα αυτοκινήτου.

Το υδάτινο πάρκο της Celine Dion στην πίσω αυλή 500.000 γαλόνια ιδιωτικές παιδικές χαρές με όμορφο υδάτινο πάρκο

Αν ήσασταν πολυεκατομμυριούχος όπως η Celine Dion, τότε θα μπορούσατε να έχετε το δικό σας ευρύχωρο υδάτινο πάρκο στην πίσω αυλή. Το αρχοντικό του τραγουδιστή αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο νησί του Δία, στη Φλόριντα, διαθέτει παιδική χαρά 500.000 γαλόνια με τεράστια σπειροειδή τσουλήθρα.