Η μπροστινή πόρτα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι καλεσμένοι σας πριν μπουν στο σπίτι. Η πρώτη εντύπωση μετράει πάντα, γι ‘αυτό θα πρέπει να δώσετε την απαραίτητη προσοχή κατά την εγκατάσταση ή τη μετατροπή της μπροστινής πόρτας και να εκφράσετε το στυλ και το γούστο σας έξω από την μπροστινή πόρτα. Για να καλωσορίσετε θερμά τους καλεσμένους σας, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν επιλέγετε το σωστό σχέδιο, υλικό και αξεσουάρ για την εξώπορτά σας. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό αποδεικνύεται ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι κακομαθημένοι στην επιλογή όταν πρόκειται για την εξώπορτά τους. Αυτή τη στιγμή διατίθεται στην αγορά μια μεγάλη γκάμα από μπροστινές πόρτες, που κυμαίνονται από κλασικά και παραδοσιακά έως κομψά και σούπερ κομψά μοντέλα. Τα χρώματα παίζουν καθοριστικό ρόλο και μπορούν όχι μόνο να καθορίσουν την εμφάνιση της μπροστινής πόρτας, αλλά και ολόκληρης της πρόσοψης του σπιτιού.

Η πρώτη εντύπωση μετράει!

μπροστινές πόρτες παραδοσιακό σχέδιο από ξύλο

Στο δυναμικό παρόν μας, υπάρχει μια συνεχώς αυξανόμενη επιθυμία για περισσότερη ασφάλεια στο σπίτι σας. Αυτό πρέπει να ξεκινήσει από την μπροστινή πόρτα. Υπάρχουν πολλές καλές προσφορές και σε αυτό το θέμα, δηλαδή υπέροχα μοντέλα με εξοπλισμό ασφαλείας που αυξάνει την κατηγορία αντίστασης της μπροστινής πόρτας σας. Φυσικά θέλετε να αισθανθείτε ότι είστε σε καλά χέρια στους τέσσερις τοίχους σας, έτσι δεν είναι?

Οι εξαιρετικά ασφαλείς, υπερσύγχρονες μπροστινές πόρτες αποτελούν το θέμα ενός άλλου άρθρου. Σήμερα θέλουμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα κλασικά μοντέλα. Από τις παραδοσιακές ξύλινες πόρτες έως τον οπτικά καθοριστικό ρόλο του χρώματος στην μπροστινή πόρτα, θα βρείτε πολλές ιδέες μαζί μας που θα μπορούσαν να σας ενθαρρύνουν σε μια νέα εξώπορτα σε κλασικό στιλ. Επειδή κάθε εξώπορτα μπορεί να θεωρηθεί ως η κάρτα του σπιτιού, όχι μόνο υποδεικνύει το στυλ και τη διάθεση στο εσωτερικό, αλλά εκφράζει επίσης την ατομικότητά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτό το άρθρο, δείχνουμε πώς λειτουργούν όλα αυτά μαζί.

Παραδοσιακές ξύλινες μπροστινές πόρτες σε ουδέτερους τόνους

Εκατομμύρια ιδιοκτήτες σπιτιού σε όλο τον κόσμο προτιμούν μια κλασική πόρτα. Αυτό είναι κυρίως κατασκευασμένο από ξύλο και είναι υπέροχα χαραγμένο στην πρόσοψη του σπιτιού. Οι ανοιχτές αποχρώσεις φαίνονται ελκυστικές και κομψές. Αν όμως είστε λάτρεις του vintage στυλ, η μπροστινή πόρτα σας μπορεί να δείχνει ξύλο, σημάδια ηλικίας και πατίνα. Η είσοδος του σπιτιού αφηγείται ιστορίες και προκαλεί περιέργεια στους επισκέπτες και στους περαστικούς. Αυτά τα κλασικά μοντέλα μπορούν να έχουν δύο, τρία ή περισσότερα φύλλα πόρτας. Μερικά είναι ακόμη διακοσμημένα με ενδιαφέροντα ξύλινα στολίδια, γεγονός που κάνει την μπροστινή πόρτα ιδιαίτερα δελεαστική. Άλλα είναι βαμμένα σε απόχρωση λευκού, ανοιχτού γκρι ή μπεζ και συνδυάζονται πλήρως με την αρχιτεκτονική του σπιτιού. Ακόμη και η διακόσμηση της μπροστινής πόρτας γίνεται σε παραδοσιακό στιλ.

 Τα ουδέτερα χρώματα και η υφή του ξύλου συμβαδίζουν

μπροστινές πόρτες σε ανοιχτόχρωμα χρώματα και κατασκευασμένες από ξύλο

Ελεφαντοστού ή ανοιχτό γκρι; Και οι δύο χρωματικές αποχρώσεις φαίνονται κομψές στις μπροστινές πόρτες

μπροστινές πόρτες λευκή ξύλινη πόρτα φαίνεται τόσο κομψή και όμορφη

Οι μπροστινές πόρτες σε έντονα χρώματα προσελκύουν την προσοχή όλων

Φυσικά θέλετε περισσότερο χρώμα στην καθημερινή ζωή, ειδικά σε μέρη όπου είναι κρύο, υγρό και σκοτεινό το χειμώνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κλασικές πόρτες των σπιτιών σε έντονα χρώματα είναι πιο συχνές στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη. Αν θέλετε να επιλέξετε πράσινο ελιάς ή μάλλον τιρκουάζ, τότε μετατρέψτε την εξώπορτά σας σε ένα απόλυτο βλέμμα. Το μπλε στις ποικίλες αποχρώσεις του είναι επίσης η πρώτη επιλογή για την είσοδο του σπιτιού σε παράκτιες περιοχές. Τα πολύ τολμηρά μυαλά μπορούν να βάψουν την πόρτα με έντονο κόκκινο χρώμα. Αυτό το χρώμα ταιριάζει απόλυτα με την κατασκευή από τούβλα. Και αν θέλετε να εισαγάγετε μια συγκεκριμένη αρρενωπή αίσθηση στην είσοδο, τότε επιλέξτε ένα σκούρο χρώμα. Αυτό δίνει έντονη έμφαση στην πρόσοψη ενός λευκού σπιτιού και εκφράζει την ατομικότητά σας. Αν αυτό στοχεύετε, επιλέξτε έντονα χρώματα και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος!

Τα καθαρά χρώματα μετατρέπουν κάθε εξώπορτα σε ένα πραγματικό τραβηγμένο βλέμμα

μπροστινές πόρτες όμορφη ξύλινη πόρτα σε ζεστή πορτοκαλί απόχρωση

Οι εντυπωσιακές μπροστινές πόρτες φέρνουν πολύ φως στο σπίτι

Θεαματικές μπροστινές πόρτες με περισσότερα από δύο φύλλα, γυάλινες πλευρές και μια κομψή στρογγυλή αψίδα συνδυάζουν ξύλο και γυαλί. Το πλαίσιο της πόρτας μπορεί επίσης να δείχνει μερικά διακοσμητικά στοιχεία και να ολοκληρώσει την κλασική εμφάνιση. Οι ενσωματωμένοι υαλοπίνακες επιτρέπουν περισσότερο φως να πλημμυρίσει στο σπίτι. Έτσι μπορείτε να κάνετε μια υπέροχη δήλωση στιλ και γεύσης. Ταιριάξτε τα χρώματα όλων των στοιχείων και θα επιτύχετε μια ελκυστική και κομψή εμφάνιση στην είσοδο του σπιτιού σας. Εάν κάθε στοιχείο πόρτας είναι σε αρμονία με τις άλλες λεπτομέρειες, εξασφαλίζετε επίσης την οπτική ισορροπία, η οποία προσελκύει ακόμη περισσότερες ματιές.

 Οι παραδοσιακές ξύλινες μπροστινές πόρτες μπορεί να είναι πολύχρωμες και ελκυστικές

μπροστινές πόρτες σε όμορφα χρώματα ξύλινη μπροστινή πόρτα και πρόσοψη από τούβλα

Οι παραδοσιακές εξώπορτες που τονίζουν την κλασική γοητεία του σπιτιού σας φαίνονται ήρεμες και κομψές. Απολαύστε πολλά άλλα μοντέλα εξώπορτας που αποπνέουν κλασικό στιλ και γοητεία στην παρακάτω συλλογή εικόνων και μείνετε εμπνευσμένοι!

Οι ξύλινες μπροστινές πόρτες είναι κλασικές

ξύλινες μπροστινές πόρτες σε φρέσκα χρώματα μαγνητίζουν το μάτι

οι ξύλινες πόρτες εισόδου κάνουν μια ωραία πρώτη εντύπωση

διακοσμήστε τις μπροστινές πόρτες από ξύλο και γυαλί για να ταιριάζουν

Οι ξύλινες μπροστινές πόρτες προσδίδουν στην είσοδο μια ρουστίκ γοητεία

μπροστινές πόρτες πράσινη ξύλινη μπροστινή πόρτα

μπροστινές πόρτες ξύλινη μπροστινή πόρτα σε σκούρο πράσινο

μπροστινές πόρτες ξύλινη μπροστινή πόρτα με ρουστίκ γοητεία

Οι ξύλινες και γυάλινες πόρτες εισόδου φαίνονται ιδιαίτερα κομψές μαζί

μπροστινές πόρτες μοβ μπροστινή πόρτα μαγνητίζει τη θέα

μπροστινές πόρτες μοντέρνα ξύλινη μπροστινή πόρτα

μπροστινές πόρτες ρουστίκ μπροστινή πόρτα διακοσμημένη για τα Χριστούγεννα

μπροστινές πόρτες ρουστίκ ξύλινη πόρτα που συνδυάζεται υπέροχα με την πρόσοψη του σπιτιού

μπροστινές πόρτες ρουστίκ μπροστινή πόρτα δίνει στην πρόσοψη του σπιτιού περισσότερη ατομικότητα

μπροστινες πορτες όμορφη ξύλινη πόρτα σε πράσινο