πρωτότυπες ιδέες για αποθήκευση στη λύση σχεδιαστών διαδρόμου

Πρωτότυπες ιδέες για αποθήκευση στο διάδρομο – Arara Nômade

Η μονάδα αποθήκευσης Arara Nômade έγινε ο σχεδιαστής στο στούντιο Αντρέ Πεδρίνι & Ρικάρντο Φράισλεμπεν  σχεδιασμένο από τη Βραζιλία. Αυτό τράβηξε αμέσως την προσοχή μας. Αλλά δεν χρειάζεται να βιδώσετε ή να κολλήσετε τίποτα εδώ. Αυτή είναι μια μοναδική τροποποίηση του σχεδιασμού που είναι εύκολο στη συναρμολόγηση.

Το λατρεύουμε αυτό.

Αυτή είναι μια διαισθητική κατασκευή και μπορεί πολύ εύκολα να αποσυσκευαστεί και να αποσυναρμολογηθεί

πρωτότυπες ιδέες για αποθήκευση σε ξύλινη δομή σχεδιαστή διαδρόμου

Αυτό το κιτ μπορεί να μετατραπεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του σπιτιού σας. Εδώ μπορείτε να συγκεντρώσετε ρούχα, παπούτσια, αγαπημένα βιβλία και ασυνήθιστα έπιπλα. Αυτός είναι ο προσωπικός σας βοηθός αποθήκης και θα βρει μια απάντηση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες αποθήκης.

Οι μονάδες κατασκευής – ξύλινες και μεταλλικές ράβδοι και δοκοί

Πρωτότυπες ιδέες για αποθήκευση στο διάδρομο σχεδιαστές ξύλινων μονάδων

Αυτά μπορεί να είναι μοντέρνα ή παραδοσιακά. Αν θέλετε να αφήσετε αυτό το ράφι στην άκρη για λίγο, συσκευάστε το και βάλτε το όπου θέλετε. Μη νομίζετε ότι είναι υπέροχο?

 Η ξύλινη επιφάνεια καθιστά εύκολη την ενσωμάτωση σε διαφορετικά περιβάλλονταπρωτότυπες ιδέες για αποθήκευση στο διάδρομο ξύλινα παπούτσια

  Μια πραγματική, απαραίτητη προσθήκη στο εσωτερικό σχέδιο Πρωτότυπες ιδέες για αποθήκευση στο συρτάρι σιδηροδρόμων σχεδιαστών διαδρόμων

Ξύλινο κουτί – συρτάρια παπουτσιών

πρωτότυπες ιδέες για αποθήκευση στο ξύλινο διάδρομο