Αν και εκτιμούμε τόσο πολύ την ελευθερία μας και είμαστε ανοιχτοί στον κόσμο, πρέπει να αποσυρθούμε κατά καιρούς. Το να πηγαίνεις πιο εσωτερικά, να νιώθεις ασφάλεια στον εαυτό σου και στον εαυτό σου, είναι βασικές ανάγκες που υπήρχαν πάντα στην ανθρώπινη φύση. Το ίδιο συμβαίνει και με το σπίτι μας. Χρειαζόμαστε την προστασία των τοίχων, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούμε να αισθανθούμε πραγματικά άνετα χωρίς φως και καθαρή θέα. Γι ‘αυτό υπάρχουν επίσης πόρτες και παράθυρα. Μας δίνουν μια αίσθηση ελευθερίας και ταυτόχρονα είναι η σύνδεσή μας με το περιβάλλον εκεί έξω. Και όταν χρειαζόμαστε ξανά περισσότερη ειρήνη και ιδιωτικότητα, τότε έχουμε περσίδες παραθύρων και περσίδες – υπέροχες εφευρέσεις που εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα και προστασία από τον ήλιο και ταυτόχρονα αρωματίζουν το δωμάτιο και το στρογγυλεύουν πιο άνετα.

Οι λεγόμενες πτυχωτές περσίδες είναι από τις πιο δημοφιλείς παραλλαγές, όχι μόνο όταν πρόκειται για ιδιωτικότητα και προστασία από τον ήλιο, αλλά και όταν θέλουμε μια πρόσθετη λειτουργία σκούρου χρώματος. Ειδικά όσοι εργάζεστε σε βάρδιες ή που σας αρέσει να κοιμάστε, εκτιμάτε πραγματικά αυτή τη λειτουργία.

πτυχωτές περσίδες παραθύρων προστασία απορρήτου προστασία από τον ήλιο σκούρο χρώμα κοραλλιών

Μπορείτε να βρείτε τα τέλεια πτυχωτά ρολά σας σε έναν ειδικό αντιπρόσωπο, απευθείας στο κατάστημα ή στο διαδίκτυο. Η προσφορά είναι τεράστια. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές διαφορετικές επιλογές. Υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να ανοίξουν από πάνω, από κάτω ή και από τις δύο πλευρές, μέχρι μοντέλα που μπορούν να μετακινηθούν ελεύθερα.

Κάθε μοντέλο είναι συνήθως κατασκευασμένο από διαφανή και αδιαφανή υφάσματα και διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα. Επίσης ικανοποιούνται συγκεκριμένα αιτήματα – τι θα λέγατε, για παράδειγμα, με το δικό σας μοτίβο, με ειδικό σχήμα ή ίσως χρειάζεστε ακόμα πτυχωτή οροφή?

Ποιότητα μάρκας και δίκαιες τιμές

Αν ψάχνετε για την υψηλότερη ποιότητα μάρκας και θέλετε να πληρώσετε ένα λογικό ποσό για αυτό, τότε οι καινοτόμες κυψελωτές πτυχωτές περσίδες είναι σίγουρα μια επιτυχημένη επιλογή. Αυτά όχι μόνο φαίνονται κομψά, έχουν επίσης μια ενσωματωμένη κλιματική ζώνη – ως αποτέλεσμα των διπλών κουρτινών τους, σχηματίζουν ένα φυσικό μαξιλάρι αέρα απευθείας στο παράθυρο. Αυτό διατηρεί τη θερινή ζέστη έξω και μειώνει αισθητά την απώλεια θερμότητας το χειμώνα.

πτυχωτές περσίδες παραθύρου γκρι ασημί οθόνη προστασίας από τον ήλιο

Βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης

Σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε με καλής ποιότητας πτυχωτό σύστημα τυφλών. Μια φθηνή εναλλακτική λύση με υψηλό επίπεδο ποιότητας που σας παρέχει διαφορετικές ποιότητες υφάσματος. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να επιλέξετε τη μεμονωμένη σκίαση παραθύρων σας – τον επιθυμητό βαθμό αντηλιακής προστασίας, το μοτίβο, το σχήμα του πτυχωτού τυφλού.

πτυχωτές περσίδες παραθύρων πτυχωτές περσίδες υπνοδωμάτιο προστασία της ιδιωτικής ζωής αντηλιακή προστασία

Η συναρμολόγηση των πτυχωτών περσίδων δεν είναι επίσης περίπλοκη υπόθεση. Αυτά μπορούν εύκολα να βιδωθούν στο γυαλί, να κολληθούν στο τζάμι ή ακόμα και να στερεωθούν στο φύλλο του παραθύρου χωρίς ίχνος χρησιμοποιώντας στηρίγματα σφιγκτήρα.

Συμπέρασμα:

Με τις σωστές πτυχωτές περσίδες στο παράθυρο, έχετε πολλά οφέλη και πλεονεκτήματα ταυτόχρονα. Διασφαλίζετε το απαραίτητο απόρρητο στο σπίτι ή στο γραφείο όποτε το χρειάζεστε. Αυτό όχι μόνο σταματά την παρεμβατική εμφάνιση από έξω, αλλά δημιουργεί επίσης ένα ευχάριστο περιβάλλον διαβίωσης και εξασφαλίζει κομψή διακόσμηση.

πλισέ ρολά περσίδες ιδιωτικότητας διακόσμηση παραθύρου ηλιοπροστασίας

πτυχωτές περσίδες παραθύρου προστασία της ιδιωτικής ζωής προστασία από τον ήλιο μπάνιο ανεξάρτητη μπανιέρα