ο τέλειος ήχος στο σπίτι με κρυφές κόκκινες προφορές ηχείων

Ο τέλειος ήχος στο σπίτι

Οι σύγχρονες σχεδιαστικές λύσεις γεμάτες με γυαλί και σκυρόδεμα είναι μερικές φορές ένα τέλειο περιβάλλον για εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Μια ενδιαφέρουσα κρίσιμη κατάσταση συνδέεται με τα δύο ονόματα. Το τεύχος Denver Westword περιέγραψε τον ηχολήπτη για την αλυσίδα Chipotile – Christopher Golub.

Μια δήλωση του συγγραφέα Chris Utterback μετατράπηκε σε σκάνδαλο.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός στο εστιατόριο

ο τέλειος ήχος στο εστιατόριο του σπιτιού σε μινιμαλιστικό στιλ

Σύμφωνα με τη γνώμη του, δεν μπορούσατε να παίξετε Radiohead στο Chipotile λόγω του λεπτού γκρίνου του frontman Thom Yorke. Αυτό θα δημιουργούσε μια φρίκη στα κτίρια από σκυρόδεμα και γυαλί.

Οι θαυμαστές εξοργίστηκαν και έπρεπε να καθησυχαστούν με την ακόλουθη εξήγηση: Θα παίξετε Radiohead στη Chipotile, αλλά όχι όλα τα τραγούδια.

Σε κτίρια όπως αυτό δεν υπάρχει τίποτα που να απορροφά τον ήχο!

Γνωρίζατε πραγματικά για τη δουλειά ειδικών μηχανικών ήχου σε μεγάλες εταιρείες; Δεν ήξερα πραγματικά αυτό το γεγονός πριν από αυτό το άρθρο.

Το στυλ παραμένει κομψό και από έξω 

ο τέλειος ήχος στο σπίτι μεγάλοι γυάλινοι τοίχοι και λευκές κολώνες

Επιπλέον, τέτοιες εταιρείες προσλαμβάνουν επίσης ειδικούς αρχιτέκτονες ήχου. Πρέπει να ενσωματώσετε ειδικά σώματα διασποράς πηλού στο σπίτι. Απλώς θέλετε να συμβάλλετε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της μουσικής σε τέτοια δωμάτια.

Μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτό.

Το έργο ενός τέτοιου ειδικού είναι πραγματικά προφανές αν το σκεφτείτε προσεκτικά. Δεν έχετε εύκολο έργο. Οι ειδικοί ήχου πρέπει να συμβάλλουν στην τέλεια αντίληψη της μουσικής σε πολύπλοκα περιβάλλοντα. Τα κτίρια έχουν εμπορική λειτουργία και οι άνθρωποι μένουν εκεί. Το στυλ είναι μινιμαλιστικό και σχεδόν αποκλειστικά γυαλί και σκυρόδεμα χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή.

Αυτή είναι βασικά η καλύτερη ατμόσφαιρα για τον ήχο.

Αλλά σε αυτά είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί και να διαχυθεί ο ήχος. Από την άλλη πλευρά, έχετε πολύ προβληματισμό – μια άλλη δυσκολία! Αλλά αυτό είναι το πιο σημαντικό προαπαιτούμενο για την επίτευξη ενός ήπιου ηχητικού εφέ.

Ποια λύση βρέθηκε?

Ο ηχολήπτης επιλέγει κομμάτια με καλό ήχο σε τέτοια περιβάλλοντα και ο αρχιτέκτονας βοηθά στη διάδοσή τους διανέμοντας τα κατάλληλα αντικείμενα στο δωμάτιο.

Σίγουρα θα καταλάβαινες το θέμα αν ζούσες σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Μάλλον θα θέλατε να παίξετε κάτι σαν τον Manu Chau. Σύμφωνα με την Έμι, τον αρχιτέκτονα ήχου στο παράδειγμά μας, είναι ένα υπέροχο παράδειγμα. Κατά τη γνώμη τους, έχουν έναν «ελαστικό» ήχο με εύκολο μπλοκ μπάσο.

Η μελωδία είναι πολύ καθαρή ακόμη και σε πολύ θορυβώδεις διαδρόμους και μπορεί να ξεπεράσει κάθε πολυπλοκότητα των δωματίων.

Ένα άλλο υπέροχο συγκρότημα που ακούγεται είναι το Buan Visat Social Club!

Είστε περίεργοι; Μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα αναπαραγωγής της αλυσίδας στον ιστότοπό τους!

Πολυτελής, άνετος εξοπλισμός με τέλειο ήχο

ο τέλειος ήχος στο σπίτι με θέα στη μεσογειακή ατμόσφαιρα

Θέλετε να επιτύχετε τον καλύτερο δυνατό ήχο στο σπίτι; Η Emmi έχει μερικές συμβουλές για εσάς:

1. Οι καλύτερες διαστάσεις ήχου είναι αυτές ενός κουτιού παπουτσιών. Σε αυτό οι τρεις κύριες διαστάσεις είναι διαφορετικού μήκους. Το κυβικό σχήμα είναι η χειρότερη παραλλαγή. Η εξήγηση έγκειται στον τρόπο που ο ήχος στο δωμάτιο αντανακλάται στις επιφάνειες

2. Το ηχοσύστημα πρέπει να βρίσκεται σε μια μακρινή γωνία του δωματίου. Ιδανικά, θα πρέπει να τοποθετηθεί στον μακρύτερο τοίχο, έτσι ώστε ο ήχος να βγαίνει και να εξαπλώνεται και στη συνέχεια να αντανακλάται στον ακροατή.

Η ρομαντική διακόσμηση δεν μπορεί ποτέ να βλάψει Έλεν Γκράσο & Υιοί, LLC

ο τέλειος ήχος στο σπίτι μικρό σαλόνι σκούρα ξύλινα δοκάρια

3. Τα ηχεία πρέπει να απέχουν ίση απόσταση από τον τοίχο. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, θα μειώσει την ποιότητα του ήχου.

Θα πρέπει ιδανικά να επιτευχθεί ένας αστερισμός σε γεωμετρικό σχήμα

ο τέλειος ήχος στο σπίτι τηλεόραση ενσωματωμένος στο ράφι

4. Είναι χρήσιμο να στήσετε ένα ράφι βιβλίων ψηλά στο δωμάτιο πίσω και μπροστά από το ηχοσύστημα. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να υπάρχει ένα και στις δύο πλευρές του δωματίου.

Ένα όμορφο περσικό χαλί ταιριάζει πολύ με αυτό

ο τέλειος ήχος στο σπίτι τηλεόραση πάνω από το τζάκι

5. Τοποθετήστε ακουστικά πάνελ! Σύμφωνα με την Emmi, η καλύτερη επιλογή είναι να τα εγκαταστήσετε κατά την κατασκευή ή τον επανασχεδιασμό. Είναι καλύτερο να τα τοποθετήσετε πίσω από γυψοσανίδες ή μόνωση. Αλλά σας προειδοποιεί για τη σημασία της σωστής εγκατάστασής τους! Συχνά κυριαρχούν στο δωμάτιο, παρόλο που είναι ντυμένα με ξύλο ή άλλα υλικά.

6. Καναπέδες γεμάτοι αφρό, χοντρά χαλιά ή χαλάκια είναι επίσης μεγάλη βοήθεια για την ωραία διανομή του ήχου. Όσο πιο γεμάτο, τόσο το καλύτερο!

Τα κομψά ράφια από σκούρο ξύλο είναι μια εξαιρετική προσθήκη

ο τέλειος ήχος στο σπίτι παραδοσιακή επίπλωση

Σύμφωνα με την Emmi, μπορείτε να δείτε την καλή ποιότητα ήχου των δωματίων! Πώς ακούγεται η αγαπημένη σας μουσική στο διαμέρισμά σας; Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε κάτι σύμφωνα με αυτό το άρθρο?

Μεγάλη ακουστική μπορεί επίσης να επιτευχθεί με λιγότερη προσπάθεια

ο τέλειος ήχος στο σπίτι υπέροχη ακουστική