Σκάλες Grandiose Designer Festival 2013

Grandiose Designer Festival στο Λονδίνο

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το Λονδίνο είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη στον κόσμο. Ως εκ τούτου, η δεκαετή επέτειος και η επιτυχία του Λονδίνου Φεστιβάλ Σχεδιασμού δεν αποτελούν έκπληξη για κανέναν. Και φέτος, περίπου 300 διαφορετικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε 14 διαφορετικές περιοχές παρουσίασης σε όλο το Λονδίνο.

Ποιος μπορεί να επισκεφτεί τα πάντα σε λιγότερο από εννέα ημέρες;?

Ανάμεσα σε δημιουργίες όπως το “Endless Stais” και “God is in the details” υπάρχουν πολλά άλλα υπέροχα έργα. Για να μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να πάρετε μια επισκόπηση, έχουμε αυτόν τον οδηγό έτοιμο για εσάς. Γιατί εδώ είναι τα highlights που, κατά τη γνώμη μας, σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε!

Ατέλειωτες σκάλες

Grandiose Designer Festival 2013 ατελείωτες σκάλες

Αυτό το φυτό βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Tate Modern. Αυτό είναι ένα έργο που πρέπει να επισκεφθούν όλοι οι άνθρωποι. Αυτό το έργο έχει πάντα μεγάλο αντίκτυπο, χάρη στο έργο μεγάλων καλλιτεχνών όπως οι Zaha Hadid, Amanda Levete, Marc Newson και John Pawson. Το έργο δημιουργήθηκε από τον Αμερικανό τουλίπα. Αποτελείται από 15 διπλανά κλιμακοστάσια. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να τα αναζητήσετε πλήρως.

Μπορείτε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας που έχασε μια τέτοια εγκατάσταση λόγω της οπτικής του μεγαλοπρέπειας. Διευρύνει την παράδοση των ξεχωριστών έργων -ορόσημων.

Ο Θεός είναι στις λεπτομέρειες

Grandiose Designer Festival αναφέρει λεπτομερώς τον ΘεόΠόσο γρήγορα αναγνωρίζετε το πραγματικά μοναδικό και ξεχωριστό σχέδιο; Η εκδήλωση «Ο Θεός είναι στις λεπτομέρειες» είναι μια μοναδική ευκαιρία όπου μπορείτε να απομνημονεύσετε το επίπεδο αυτής της δεξιότητας στον εαυτό σας. Εδώ θα δοκιμάσετε τις ικανότητές σας παρατήρησης και θα δείτε μερικά από τα καλύτερα πράγματα στον κόσμο.

Τα διάσημα λόγια του Mies van der Rohe δανείστηκαν για το έργο και γράφτηκαν με διορθωτικούς φακούς Swarowski. Οι σχεδιαστές Paul Cocksedge, Tom Dixon, Amanda Levete, Faye Toogood, Stephen Webster και Osman Yousefzada θα τονίσουν ιδιαίτερα κάποια έργα σύμφωνα με το γούστο τους. Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να τονίσετε τα έργα που δεν πρέπει να χάσετε σε μια περιοδεία.

Επιλεγμένες καρέκλες για τη βιβλιοθήκη Bodleian, Οξφόρδη

Grandiose Designer Festival λεπτομέρειες βιβλιοθήκης καρέκλες από χαμηλό ξύλο

Μου αρέσουν τα κομμάτια με ένα ενδιαφέρον πλαίσιο και αυτό είναι ένα υπέροχο παράδειγμα. Αυτή είναι η τρίτη νέα καρέκλα τα τελευταία 400 χρόνια και είναι πράγματι μεγάλη υπόθεση. Το επίπεδο εδώ είναι πολύ υψηλό και ο τελικός νικητής είναι σίγουρο ότι θα γίνει μέρος της αγγλικής ιστορίας.

Διασταύρωση σχεδιασμού

Μεγάλο φεστιβάλ σχεδιαστών λεπτομέρειες πορτοκαλί ροζ λεπτομέρειες φωτεινά έπιπλα

Είναι το θέαμα που κερδίζει τη μεγαλύτερη δημοτικότητα στο φεστιβάλ. Μπορείτε να δείτε το έργο στο New Oxford St..

Πέρυσι αυτή η εκδήλωση προσέλκυσε περίπου 17.000 επισκέπτες και αναμένονται περισσότεροι λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας του σύγχρονου σχεδιασμού. Αυτή είναι η πρώτη έκθεση του Λονδίνου που αφιερώνεται στον υπερσύγχρονο διακοσμητικό φωτισμό.

19 Ελληνική οδός

Μεγαλοπρεπές φεστιβάλ σχεδιασμού κεραμικών ρομπότ ελληνικά

Υπάρχει πάντα χώρος για ασυνήθιστο και άκρως δημιουργικό σχεδιασμό στο Φεστιβάλ του Λονδίνου. Το 19 Greek Street είναι το κατάλληλο μέρος για άτομα που τους αρέσει ο καλός σχεδιασμός καθώς και η πονηριά.

Πείστηκα απόλυτα από τις κεραμικές λάμπες ρομπότ από την παραπάνω εικόνα. Είναι μια χώρα των θαυμάτων που ερμήνευσε η καλλιτέχνης Nina Tolstrup. Είναι επίσης μια αναδυόμενη έκθεση. Αυτό είναι όπου η παιχνιδιάρικο συναντά την αφηρημένη σκέψη.

Οι πρόγονοι του Aram Store

Μεγαλοπρεπές φεστιβάλ σχεδιαστή μεταλλικά τραπέζια κόκκινο πράσινο

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να επισκεφτείτε αυτήν τη διεύθυνση είναι η ματιά στα παρασκήνια του σχεδιαστή Benjamin Hubert. Μπορείτε να δείτε πρωτότυπα που δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί, να γνωρίσετε νέες ιδέες και πολλά άλλα αντικείμενα από την προϊστορία των σημερινών έργων του.

Υπάρχει επίσης ένα Labirynth, το οποίο εκθέτει το έργο της σχεδιάστριας Bethan Laura Wood στην γκαλερί Aram.

Ο λαμπρός πολυέλαιος Zig Zag εκεί πάνω είναι ένα από τα πολλά υπέροχα και εμπνευσμένα έργα τέχνης που εκτίθενται στη γκαλερί

Grandiose Designer Festival λεπτομέρειες από ξύλο laura LDF 2013

Σχεδιασμός στο Southbank Center

Grandiose-Designer-Festival-lava-lamp-world

 Πολλές δραστηριότητες, εκδηλώσεις, αναλύσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας περιμένουν σε αυτό το σημείο. Εδώ μπορείτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο σχέδιο της δεκαετίας του 1950. Εδώ θα μπορείτε να ξαναδείτε πώς οι σχεδιαστές της εποχής δημιούργησαν τον κόσμο του μέλλοντος. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το φαγητό και το ποτό στην «Αληθινή αγορά τροφίμων». Ακόμα δεν έχετε πειστεί; Εδώ μπορείτε να δείτε τη μεγαλύτερη λάμπα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε μερικά αντίγραφα από την περιορισμένη σειρά του σχεδιαστή Mathmos και να τα πάρετε σπίτι μαζί σας.

Σκηνή Λονδίνο & Great Brands Λονδίνο

Grandiose Designer Festival λεπτομέρειες για πολύχρωμη σκηνή εστιακού σημείου

Σίγουρα θα περάσετε καλύτερα στο Λονδίνο, ενώ θα δείτε τα θαύματα της σκηνής του Λονδίνου. Εδώ θα συναντήσετε πολλούς νέους σχεδιαστές που θα σας υποδεχτούν με μεγάλο ενθουσιασμό. Αυτά προέρχονται από 25 διαφορετικές χώρες και 250 διαφορετικές εταιρείες σχεδιασμού.

Grandiose Designer Festival λεπτομέρειες λαμπτήρες δαπέδου καθρέφτη πέτρα

Θα απαριθμήσω μόνο μερικά ονόματα για να πάρετε μια γεύση από αυτά: Four Seasons in Shanghai, Shapes of Hungary, Fresh Taiwan, 100% Norway and Crafts Council of Ireland. Amy Hunting και Oscar Narud είναι τα ονόματα των σχεδιαστών που συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν αυτήν την υπέροχη σειρά από όμορφους καθρέφτες.

Αποδώστε στο Molly Hatch

Λεπτομέρειες Grandiose Designer Festival λεπτομέρεια πλάκας τοίχου ζωγραφισμένη

Η ανθρωπολογία μπορεί να μην είναι πολύ ψηλά στη λίστα. Αλλά αυτό είναι το μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε μερικές ώρες φωτεινότητας χρώματος σε αυτήν την έκθεση.

Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε μοντέρνα αξεσουάρ, αντίκες και πολλά άλλα. Όμως μέσα στις επόμενες ημέρες το επίκεντρο θα είναι στο έργο της σχεδιάστριας Gwyneth Leech και των βαμμένων φλιτζανιών καφέ της. Εάν δεν παρασυρθείτε από αυτό το έργο, τότε σίγουρα από τους όμορφους πίνακες της καλλιτέχνιδας Molly Hatch.

100% σχεδιασμός

Grandiose Designer Festival εσωτερικό ldf αξεσουάρ επίπλων

Τελικά, πρόκειται για ένα γεγονός που είναι στην πραγματικότητα εξίσου διάσημο με το ίδιο το φεστιβάλ του Λονδίνου. Είναι το Εκθεσιακό Κέντρο Earls Court του Λονδίνου. Εδώ μπορείτε να βρείτε χώρους για εσωτερική διακόσμηση, γραφεία, κουζίνες και υπνοδωμάτια, καθώς και κέντρο περιβαλλοντικής σχεδίασης και κατασκευής.

Γιατί πραγματικά ενδιαφέρεστε για τον μοντέρνο σχεδιασμό; Ενδιαφέρεστε περισσότερο για νέες ιδέες ή για επανασχεδιασμό με φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις; Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα δεν θα μετανιώσετε για τη διαμονή σας εκεί.