Η περιβόητη γερμανική άνεση δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, αλλά ένας όρος που συχνά θεωρούμε δεδομένο. Τι κρύβεται όμως πραγματικά πίσω από αυτό; Ποιες πιο ακριβείς ιδέες έχουν οι Γερμανοί όταν πρόκειται για τη στέγαση; Πώς ζείτε σε αυτήν τη χώρα και πώς πραγματικά θέλετε να το κάνετε; Η σύγχρονη και άνετη διαβίωση έχει γίνει από καιρό προτεραιότητα νούμερο 1 για την πλειοψηφία του πληθυσμού και πόσο σημαντικό είναι για εμάς το διαμέρισμα ή το σπίτι μας, φαίνεται όχι μόνο από το γνωστό σύνθημα της Ikea:"Ζεις ακόμα ή είσαι ήδη ζωντανός;?" αφαιρώ. Μπορείτε να το νιώσετε γενικά, ακόμη και όταν περπατάτε σε μια ήσυχη γειτονιά ή όταν μπαίνετε σε μια αυλή μιας μεγάλης πόλης. Η γοητεία "Κατοικώ" είναι πανταχού παρούσα. Πολυάριθμες τηλεοπτικές εκπομπές, περιοδικά και διαδικτυακά περιοδικά μας προσφέρουν ένα απίστευτα ευρύ φάσμα ιδεών, επίπλων, σχεδίων και εγκαταστάσεων που κάνουν το σπίτι μας να φαίνεται πιο άνετο, πιο μοντέρνο και πιο προσωπικό.

γερμανικό μοντέρνο διαμέρισμα μινιμαλιστικό στυλ διαβίωσης

γερμανική ζωντανή εσωτερική αυλή του bauhaus

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Infographic από το Restyle24 κυτάζω. Για παράδειγμα, μπορείτε να μάθετε πώς κατανέμεται το ποσό των ιδιοκτητών ανά ομοσπονδιακό κράτος ή τι ποσοστό των διαμερισμάτων με 3, 4 ή περισσότερα δωμάτια κ.λπ. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, βρήκαμε πρόσφατα όμορφα έπιπλα από μασίφ ξύλο που κάνουν κάθε δωμάτιο να φαίνεται άνετο και αξιοπρεπές. Εκτός από τα έπιπλα σε στυλ εξοχικής κατοικίας, υπάρχουν και πολλά άλλα που πρέπει να ανακαλύψετε – ρομαντικά έπιπλα σε άθλιο κομψό ή βιομηχανικό σχεδιασμό. Ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις σας, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τους τέσσερις τοίχους σας σε ένα ειρηνικό καταφύγιο.

Η στέγαση δεν είναι πλέον μια βαρετή υπόθεση που χρειάζεται μόνο για πρακτικούς σκοπούς. Η ζωή είναι στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο μια τέχνη που μας βοηθά να ζούμε πιο χαλαρά και πιο ευτυχισμένα. Αν το δεις με αυτόν τον τρόπο, θα δεις πόσο αδιάκοπη είναι η έμπνευση στο σπίτι.

Διασκεδάστε σκέφτονται, επιπλώνονται και … ζουν σωστά!

γερμανική κατοικία μικρής πόλης μισό ξύλινο σπίτι

Γερμανική ιδέα οικογενειακή ζωή παιδιά σαλόνι ιδέες

Γερμανική κατοικία μοντέρνο σπίτι bauhaus στυλ porsche