Εσωτερικός σχεδιασμός χαλιά τραπεζαρία καναπέ Novogratz Εσωτερικός σχεδιασμός με χαλιά από το Novogratz – τα οικογενειακά χαλιά, καθώς και μπλε καναπέ με μαξιλάρια και υπέροχες πολυθρόνες

Τα χαλιά μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στον εσωτερικό σχεδιασμό και τα χαλιά της οικογένειας Novogratz είναι ένα εξαιρετικό εύρημα για το σαλόνι.

Η λέξη «οικογένεια» ενσωματώνεται στο κύμα του χαλιού με κεφαλαία γράμματα. Με μια πιο προσεκτική επιθεώρηση, προσθέτει μια σύγχρονη γεωμετρική ποιότητα στο δωμάτιο και αν θέλετε να επιλέξετε ένα πολύχρωμο χαλί, δημιουργεί μια πινελιά χρώματος στην οποία μπορούν να συντονιστούν πολλά σχέδια. Από μακριά μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα – αυτό το οικογενειακό μήνυμα είναι καλό για κάθε οικογενειακό σπίτι. Πόσο βολικό είναι για εμάς ότι αυτό το χαλί μας παραδόθηκε από τον Novogratz – ένα εσωτερικό σχεδιασμένο από μια ομάδα διακόσμησης που αποτελείται από σύζυγο και σύζυγο αφήνει σημάδι στον βιομηχανικό κόσμο. Ω, και αυτή η οικογένεια έχει επτά παιδιά! Τα χαλιά θα παραχθούν σε μεγαλύτερο αριθμό φέτος την άνοιξη και θα σας βοηθήσουν να βρείτε ιδέες για εσωτερική διακόσμηση με χαλιά από την Novogratz. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Novogratz για περισσότερες πληροφορίες.

Υπέροχο ασπρόμαυρο χαλί για το σαλόνι, καναπές με μαξιλάρια και λευκή πολυθρόνα στη γωνία

Εσωτερικός σχεδιασμός χαλιά καναπέ Novogratz χαλί