Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα καρδιά Πέτρινοι τοίχοι από παράθυρο στο Παρίσι

Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα στην καρδιά του Παρισιού – αρχική κατοικία

Η εύρεση ενός όμορφου και μοντέρνου διαμερίσματος στο Παρίσι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η «Πόλη των Φώτων» μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά από τα κορυφαία ακίνητα στον κόσμο και το να είναι η πρωτεύουσα της μόδας στον κόσμο προφανώς εγγυάται ότι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να πληρώσουν τη μέγιστη τιμή.

Ακόμα, στην καρδιά αυτής της συνεχώς μεταβαλλόμενης πόλης, αυτό το απίστευτο και καινοτόμο διώροφο διαμέρισμα πρέπει να είναι πραγματικά μοναδικό. Michael Herrman από Τα στούντιο του Μάικλ Χέρμαν μετέτρεψε 12 δωμάτια καμαριέρας σε ένα κτίριο του 18ου αιώνα σε ένα εξαιρετικό σπίτι για την οικογένειά του!

 Όταν συγκεντρώθηκαν τα δώδεκα δωμάτια σε διαφορετικά επίπεδα, δημιουργήθηκε μια μεζονέτα τριών υπνοδωματίων περίπου 140 τ.μ. και η επίπλωση είναι μοναδική και συναρπαστική. Οι αρχικοί ασβεστολιθικοί τοίχοι και οι τοίχοι με δρύινα δοκάρια διατηρούνται και εκτίθενται με υπερηφάνεια για να αναδείξουν την κληρονομιά του χώρου.

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα και ανασχεδιασμένα επίπεδα διαμερισμάτων βρίσκονται στους δύο τελευταίους ορόφους ενός κτηρίου στην πλατεία Madeleine στο Παρίσι.

Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα καρδιά αρχιτεκτονική σχεδιαστών του Παρισιού

Ρουστίκ εσωτερική διακόσμηση – ξύλινοι στύλοι

Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα Hearts Paris ξύλινοι στύλοι

Στο βάθος φαίνεται ο κάθετος κήπος – πραγματικά ελκυστικός

Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα καρδιά Παρίσι τραπεζαρία τοίχο από τούβλα

Σαλόνι – μαλακός γωνιακός καναπές και γυάλινο επιτραπέζιο

Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα με σαλόνι στο Παρίσι

Η μεζονέτα χωρίζεται με γυάλινη οροφή

Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα στην καρδιά της τραπεζαρίας του Παρισιού λαμπερό

Ενώ το διαμέρισμα αποπνέει μια νότα ρουστίκ και αρχαίας γοητείας, υπάρχει μια ποικιλία από μοντέρνα επίπλωση σε όλο το διαμέρισμα. Η εκτεταμένη χρήση γυαλιού είναι αυτό που τραβάει την προσοχή σας από τη στιγμή που τοποθετείτε τα βλέμματα στο σχεδιασμό αυτού του διαμερίσματος. Ένα γυάλινο δάπεδο στον επάνω όροφο είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του διαμερίσματος. Επιτρέπει επαρκή φυσικό αερισμό που φωτίζει τα δύο επίπεδα του διαμερίσματος. Τα γυάλινα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή βοηθούν τους εσωτερικούς χώρους να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους εξωτερικούς.

Τραπεζαρία – λαμπερά έπιπλα

Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα στην καρδιά του Παρισιού, ιδιαίτερα ελκυστικό

Κλασικά διακοσμητικά στοιχεία – χρυσές επιφάνειες

Ανακαινισμένο διπλό διαμέρισμα καρδιά τεχνητό γρασίδι Παρίσι

Τραπεζαρία δίπλα στο σαλόνι

Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα καρδιά Παρίσι ενσωματωμένο πέτρινο τζάκι

Τραχύ πέτρινοι τοίχοι και γυάλινες επιφάνειες

Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα καρδιά Λευκοί τοίχοι στο Παρίσι

Μοντέρνο εσωτερικό σχεδιαστή

Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα στην καρδιά Παρίσι περίεργο διαμέρισμα

Ενσωματωμένο τζάκι στο μεγάλο δωμάτιο

Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα Hearts Paris ξύλινοι στύλοι

Γυάλινα ντουλάπια, γυάλινα πλακάκια και τραπέζια δίνουν την εντύπωση ότι συνεχίζουμε το θέμα της “διαφάνειας και λάμψης” στο δωμάτιο. Το εσωτερικό έχει μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση χάρη στους κυρίως ουδέτερους τόνους και το λευκό φόντο. Ένας κάθετος κήπος είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του διαμερίσματος, ενώ η κομψή επίπλωση ολοκληρώνει την σχεδόν σουρεαλιστική δομή. Δημιουργικό, εκλεπτυσμένο και μια απόλαυση για τα κουρασμένα μάτια!

Βιβλιοθήκη σπιτιού – υπερμεγέθη ράφια τοίχου και μια ήσυχη γωνιά ανάγνωσης Ανακαινισμένες βιβλιοθήκες διπλού διαμερίσματος καρδιάς Παρίσι       Περισσότερες φωτογραφίες από το ανακαινισμένο διαμέρισμα στο ΠαρίσιΑνακαινισμένο διπλό διαμέρισμα καρδιά Γυάλινες επιφάνειες ΠαρισιούΑνακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα στην καρδιά του Παρισιού κάθετος κήπος   Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα με κουνιστή πολυθρόνα στο Παρίσι  Ανακαινισμένο διώροφο διαμέρισμα καρδιά Παρίσι πέτρινοι τοίχοι σκάλες